Dodaj do ulubionych

Rosiewicz polskim kandydatem na Eurowizję!

17.05.07, 15:38
czytałem kiedyś w SE że go media nie chcą teraz (przed PiSowskimi rządami)...
już teraz chcą :p zasługa talentu :)
Obserwuj wątek
    • Gość: aj40 Rosiewicz polskim kandydatem na Eurowizję! IP: *.167.rev.vline.pl 17.05.07, 15:40
      Farbowany lis wraca na salony.On jest beznadziejny.Poziom taki że mógł tylko
      występować w TRWAM.Komuna była dobra i teraz katokomuna też jest dobra
      • Gość: Bajdy z kaczolandu Re: Rosiewicz polskim kandydatem na Eurowizję... IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 17.05.07, 15:47
        Coz... nazwanie szansonisty Rosiewicza "satyrykiem"
        to gruba przesada. I fakt, on zawsze potrafi
        wyczuc, z ktorej strony wiatr wieje!
        • h5n1_kaczory Edgar najlepszym kandydatem na Eurowizję... 17.05.07, 19:56
          i na kabareton w Opolu

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80293,4116064.html?i=1
          • Gość: pisdolniety Rosiewicz- jedynie Słuszny wybór! IP: 80.54.200.* 17.05.07, 20:30
            jego występ pokazuje, że nasza Władza najznakomitsza nie ma nic wspólnego z tak
            zwaną homofobią ! Nawet pan R., stary kawaler może swobodnie występować w
            pedalskiej muszce.
            • kronopio77 na Eurowizję to tylko Jarek! Wszyscyśmy byli 17.05.07, 21:14
              śiwadkami ujawnienia jego talentu, gdy zaspiewał "jeszcze Wolska nie zginęła" :)
              • znajomy_jennifer_lopez Adekwatny muzykant dla obecnej władzy 17.05.07, 22:16
                Choć jestem niestary pamiętam jak śpiewał ruskiemu I sekretarzowi Mihaił Mihaił, te usmiechy i podskoki, radość Gorbaczowa...
                Pewnie i satrapa Kaczyński chciałby zaczerpnąć z tego bagna, w końcu wprowadza nam PRL-bis
                • swistak336 Płatne lizusowstwo. Wchodzi bez wazeliny. 17.05.07, 22:29
                  Oprócz tego, że żenująca muzyka, to żenujący tekst. Klakierstwo i wazeliniarstwo.
                  • Gość: gosć Re: Płatne lizusowstwo. Wchodzi bez wazeliny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:35
                    A przecież mi żal,że tu w drzwiach nie pojawi się ..ten Rosiewicz z dawnych lat.
                    No cóż "w łazience prosie rózowe wesoło kwiczy i kwęka...a tam zachodnim
                    bankierom ( i nam też) aż włosy stają dęba" Co było nie wróci...
                    • tetlian Re: Płatne lizusowstwo. Wchodzi bez wazeliny. 17.05.07, 23:08
                      Kiedyś Rosiewicza widziałem w TVTrwam. A to już nie świadczy o nim za dobrze.
                      • Gość: tata Żałosne, pupowłaz powinien już się położyć IP: 212.14.54.* 18.05.07, 00:37
                        Styka panie rosiewicz. Do widzenia.
      • kontonaspam Re: Rosiewicz polskim kandydatem na Eurowizję! 17.05.07, 16:39
        Przecież występuje w TRWAM, a takie plotki przynajmniej słyszałem...

Gość portalu: aj40 napisał(a):

> Farbowany lis wraca na salony.On jest beznadziejny.Poziom taki że mógł tylko
        > występować w TRWAM.Komuna była dobra i teraz katokomuna też jest dobra
        • Gość: Bodziewicz Rosiewicz jest bardem moherowych beretow... IP: *.dsl.bell.ca 18.05.07, 01:41
          Rosiewicz jest bardem moherowych beretow, Rydzyka i PiSu.
          Mial doskonale warunki do rozwoju artystycznego w czasach
          Polski Ludowej i nawet niezle spiewal oraz zabawial publike.
          Teraz jednak jego piosenki stracily dowcip, zrobily sie prymitywne,
          infantylne oraz lizusowskie w stosunku do do obecnej wladzy.
      • 1410_tenrok rosiewicz - no supcio!! 17.05.07, 21:48
        mogłby wystąpic razem z Cejrowskim. To byłaby piekna dueta.
    • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Rosiewicz polskim kandydatem na Eurowizję! 17.05.07, 15:47
      W sumie to wolałbym Michnika w duecie z Panem Japą.
      • Gość: pisczyk To jest straszny menel IP: 217.153.180.* 17.05.07, 15:50
        Miał uświetnić urodziny koleżanki, ale biedny nie doczekał swojego występu, bo
        drinki były gratis. Wszyscy goście byli poruszeni.
        • wesoly_siewca_pesymizmu Re: To jest straszny menel 17.05.07, 15:53
          Pan Michnik czy Pan Japa ;)
          • wesoly_siewca_pesymizmu Re: To jest straszny menel 17.05.07, 15:56
            Zresztą co chcesz, w końcu Pan Japa jest raperem, to sobie może pozwolić na
            ekstrawagancję.
    • Gość: manowce gustu czemu mi to przypomina białoruś i piosenki IP: *.ghnet.pl 17.05.07, 15:54
      na cześć łukaszeki ? przypadkowo?

do tego banał, prowincjonalna prowincja, zadupiewo zadupiaste małe i takie tam.
    • Gość: etam Rosiewicz na emeryture!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:01
      i tyle, dziadyga bez honoru, za komuny to gdzie on jedzdzil???? NA USA, do
      Anglii WSZEDZIE Go bylo pelno!!!
    • Gość: Jacaja Był taki jeden bard... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:05
      w filmie Barei. A powiedział "kochani ja wam wszystko wyśpiewam". I on wyśpiewa
      wszystko. Żenada
    • krakus24a Po prostu media chcą stworzyć sztuczną atmosferę 17.05.07, 16:05
      zakazu aby pokazać że rząd jest "reżimem". Ciemny lud wyborcy SLD to kupią.
      • Gość: koti Re: Po prostu media chcą stworzyć sztuczną atmosf IP: 87.105.22.* 17.05.07, 20:15
        Krakus24 czyli te kabarety (Ani Mru Mru, KMN, Pan Dniec) według ciebie będą??
    • marek.stasiewicz Cóż za zacna akcja!!! 17.05.07, 16:08
      Pan Rosiewicz, gwiazda Telewizji Trwam i innych mediów Rydzyka (TVP1, TVP2, itd.) na Eurowizję!!! Przekażmy tej zgniłej moralnie, liberalnej Europie prawdziwie polskie, katolickie wartości!!!
      • Gość: pio41 Cristo che vergogna.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:13
        Ale dno. Chyba nawet w eurowizji nie przejdzie :)

Najbardziej podoba mi sie, ze filmiki sciagniete z www.spieprzajdziadu.com.

www.bluszowe.blox.pl
      • sadusx Re: Cóż za zacna akcja!!! 17.05.07, 16:43
        Rosiewicz jest spoko facet, jak spiewal z plejbeku i zapomnial tekstu to sie tym w ogole nie przejal tylko elegancko podrygiwal. Zaczal spiewac jak mu sie przypomnialo i kto tak potrafi krytykanci he ? :)
    • stryj.pepin Rosiewicz polskim kandydatem na Eurowizję! 17.05.07, 16:11
      Naśmiewanie się z Andrzeja Rosiewicza - który jaki jest, każdy widzi - jest po
      prostu nieeleganckie.
      Ale dopuszczalne. Więc dobrej zabawy.
      • util Re: Rosiewicz polskim kandydatem na Eurowizję! 17.05.07, 16:38
        stryj.pepin napisał:

> Naśmiewanie się z Andrzeja Rosiewicza - który jaki jest, każdy widzi - jest po
        > prostu nieeleganckie

Mam podobne odczucia. Trochę go żal, mimo wszystko.
      • Gość: Jo Re: Rosiewicz polskim kandydatem na Eurowizję! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 23:59
        Naśmiewanie się z Andrzeja Rosiewicza - który jaki jest, każdy widzi - jest po
        prostu nieeleganckie.
        Naśmiewanie się z Andrzeja Rosiewicza, który bredzi coś o byciu współczesnym
        Stańczykiem, jest zdrowe i dobrze świadczy o naśmiewających się.
    • Gość: mit Wszyscy wiedzą że kaczory to potwory! IP: *.aster.pl 17.05.07, 16:28
      -a dlaczego nie z tym tytułem zaczynacie swoją nagonkę na niepokornych artystów?
      • cze67 Re: Wszyscy wiedzą że kaczory to potwory! 17.05.07, 16:38
        Gość portalu: mit napisał(a):

> -a dlaczego nie z tym tytułem zaczynacie swoją nagonkę na niepokornych
        artystów?

Czy dobrze zrozumiałem? Rosiewicz jest artystą niepokornym? Jeżeli to żart to
        niesmaczny.
        • Gość: fanfanrosiewiczfan Re: Wszyscy wiedzą że kaczory to potwory! IP: *.chello.pl 17.05.07, 16:55
          Andrzej Rosiewicz to artysta niepokorny !? tym co nie pamietaja przypominam jak
          podrygiwal przed Gorbaczowem i wyspiewywal :Michaił , Michaił eto piesnka dlia
          ciebia !
          Do tego byla potrzebna ogromna odwaga !!!
          • Gość: mit Re: Wszyscy wiedzą że kaczory to potwory! IP: *.aster.pl 17.05.07, 20:28
            panowie najwyraźniej nie rozumieją że odwaga cywilna przejawia się m.in. w
            narażeniu się na takie jak ich ataki w imię zaśpiewania czy powiedzenia co się
            chce - np. o Gorbaczowie, przyszłym nobliście (Pokojowa Nagroda Nobla) albo
            opluwanych przez was Kaczorach

• swistak336 Re: Wszyscy wiedzą że kaczory to potwory! 17.05.07, 22:33
              Odwaga polega na wchodzeniu w d... bez wazeliny każdorazowej władzy? Dziwna to definicja odwagi.
        • Gość: japa Re: Wszyscy wiedzą że kaczory to potwory! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 17:58
          On nie jest artysta. Te przyspiewki to dno dobre moze o 3 rano na jakims
          pisowskim weselisku. Zenada. I to robi ten emeryt za kilka groszy i halogen po
          oczach.
        • Gość: gosc Re: Wszyscy wiedzą że kaczory to potwory! IP: *.as.kn.pl 17.05.07, 19:42
          a Ty wsluchales sie w ogole w slowa tej "niepokornej piosenki"? ona jest jak
          najbardziej pro pis. on sie tam nasmiewa bardziej z tych, co na pis narzekaja
          bla bla bla
          chala i tyle
          ale ja tez mysle, ze nie ma sie co smiac z choroby
    • Gość: Onaniewicz Rosiewicz to profesjonalista najlepszy spośród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 17:09
      tych ,którzy do tej pory reprezentowali Polskę. Na pewno dobrze by sie
      zaprezentował i znalazł w czołówce laureatów Eurowizji.
      Brawo G.Wybiórcza świetny pomysł szkoda ,że tylko że to w ramach sarkastycznych
      drwin z tych ,którzy myślą inaczej.
      • leszlong Re: Rosiewicz to profesjonalista najlepszy spośró 17.05.07, 22:54
        Rosiewicz dawniej to miał śmieszne piosenki, ale te nowe to dno. Wazelina i
        lizusostwo.
    • Gość: niesmak Nie Stanczyk ale kiepski blazen! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 17:51
      Blazen i to przez male b. Ten pajac jest zalosny.
    • Gość: dam Rosiewicz polskim kandydatem na Eurowizję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 17:59
      ostatnie produkt rynkowy pt.a.rosiewicz,jest dowodem potwierdzającym,że
      mozliwe stało się ożywianie martwej natury.Hitem przyszłego miesiąca będzie
      koncert na żywo a. dymszy.Naukowe procedury naukowe - mam nadziejęm -szybko
      zostaną udoskonalone i pozwolą ożywionym występy bez wspomagania playbeck-
      iem,bez groźby śmiertelnego zejścia ze sceny.
    • Gość: ja Rosiewicz polskim kandydatem na Eurowizję! IP: *.chello.pl 17.05.07, 18:00
      NOWE WRACA! PiS dokonuje eksuchacji trupów by wszyscy byli przekonamni, ze jest
      pieknie , cacy jak w Korei Północnej! Bolszewia brunatna pokazuje prawdziwe
      oblicze!! Ale to juz było i Polacy nie dadza sie wziąć na stare plewy! Rosiewicz
      może nie dotrwac do końca swojego "songu" ził jemu zabrakinie i zwali się na
      scene bez sił, bez ducha jak mucha! PiSdersowaty festiwal dla PiSdersów!
    • Gość: ja Rosiewicz polskim kandydatem na Eurowizję! IP: *.chello.pl 17.05.07, 18:27
      No nareszcie wrócił rewolucyjny bolszewizm brunatny! Ale takiej chały jak
      rosiewicz to sam dzierzyński by sie wstydził. No ale jaka władza taka kultura!
    • rohan49 Rosiewicz 17.05.07, 18:35
      kiedyś był normalnym człowiekiem rozbawiajacym tłumy, wcale nie był sługusem reżimu...ale alkohol uderzył mu do łba i stał się żałosnym wazeliniarzem rydzkowego stadła i pisuarskiego motłochu...żal mi go, ale niech do Opola nie jedzie, bo go ludzie wyniosą na rękach ...i wrzucą do szamba
    • Gość: tetradrachma Re: Rosiewicz to....Oleksy polskiej piosenki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 18:39
    • Gość: siarczysty Re: Rosiewicz polskim kandydatem na Eurowizję! IP: 212.244.249.* 17.05.07, 19:05
      Ale SIARA łeeee !!!!
      siara siara siara siara siara siara siara siara siara siara siara siara siara
      siara siara siara

nie mogę
    • palikotek Wystepy Bolka&Olka sa nie do pobicia.. 17.05.07, 19:25
      satyrycy z rozpaczy wyjechali do Irlandii
    • Gość: kaska Re: Rosiewicz polskim kandydatem na Eurowizję! IP: *.stk.vectranet.pl 17.05.07, 19:30
      ale super zabawa juz sie niezle ubawilam z samych komentarzy. super gosc z
      rosiewicza . lepsze miejsce na kabaretonie niz na zjezdzie pis.
    • antytusk3 Rosiewicz polskim kandydatem na Eurowizję! 17.05.07, 19:43
      A moze tak Wybiórcza zajęła by się sprawą KWAŚNIEWSKIEGO I jego fundancji i np
      zaproponowała akcję Zlustrujmy fundusze Kwaśniewskiego"
      • Gość: Wielgus (Grey) Re: Rosiewicz polskim kandydatem na Eurowizję! IP: *.centertel.pl 17.05.07, 20:28
        Może sam zlustrujesz swoją głowę zanim coś głupiego napiszesz? Przemyśl to
        synu.
    • Gość: daro to pupil komuny IP: *.range81-155.btcentralplus.com 17.05.07, 20:05
      litosci ludzie niech ten komuch idzie juz na emeryture
      • Gość: mit to uczestnik festiwalu Piosenki Prawdziwej 80 IP: *.aster.pl 17.05.07, 20:30
        i autor znakomitych - słuchałem, wy nie:)) - songów antykomunistycznych

myśleć, to nie boli, a nie obszczekiwać artystę
        • Gość: bej Re: to uczestnik festiwalu Piosenki Prawdziwej 80 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 00:01
          Artystę, chłe chłe. Artystę! :DDDD
    • Gość: drosta1 Szlagwort dla Rosiewicza, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 20:56
      "Kto się nie stara trafi na Edgara"
      albo
      "Każda panna kocha Wassermanna"
      Dajmy pomysły artyście na powiększenie repertuaru
      • Gość: Gustafek Re: Szlagwort dla Rosiewicza, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:25
        Odnoszę wrażenie że Pan Prezydent ze swoją partią nie są lubiani na forum.
        Ale na szczęście to mniejszość wyborców.
        - WZROST GOSPODARCZY
        - ZMNIEJSENIE BEZROBOCIA O PONAD 30%
        - PRÓBA ROZLICZENIA SIE Z KOMUNĄ
        to tylko niektóre zasługi naszego Wybranego Większością głosów rządu

GŁOSUJMY NA KACZYŃSKICH - najlepszych rządzących w powojennej Polsce.
    • Gość: niesmak Ten emeryt jest juz beznadziejny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:19
      Za kilka groszy wysteka dowolne glupoty w tych paradnych portkach.
    • hehenio Mężczyznę poznaje się po tym, jak kończy... 17.05.07, 21:19
      Może dobry Bozia pozwoli panu Rosiewiczowi dożyc długich lat, w pełni sił twórczych. I zaspiewać coś madrego.
      Bo jeśli nie pozwoli - to skończy on dławiąc się wazeliną pod kaczym kuprem.
      • Gość: starszy Re: Mężczyznę poznaje się po tym, jak kończy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:22
        On chyba bardzo potrzebuje jakichs pieniedzy a tylko kaczysci chcieli mu
        zaplacic za te zenujace, reklamowe przyspiewki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka