Dodaj do ulubionych

czy ktokolwiek z was coś wygrał?

09.07.07, 13:44
czy ktoś z was kiedykolwiek w życiu wygrał jakąś nagrodę? Bardzo często
słyszymy o różnych konkursach z nagrodami: pieniądze, wyjazdy, kosmetyki itd.
Zawsze chciałem oś wygrać a ty zawsze lipa.
Obserwuj wątek
    • ancymonka Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? 09.07.07, 14:08
      Raz wygrałam zestaw kosmetyków dla dziecka, najlepsze, że nawet nie wiem z
      jakiego konkursu :D Ale z jakiegoś na Gazecie.pl.
      Kilka razy lody ;)
      Za to moje 2 koleżanki wygrały auta. Jedna matiza z konkursu jakiegoś szamponu,
      a druga Megane z jedzonka dla dzieci :D
      Tak więc zdarza się :)))
    • Gość: Ishtvan Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.compi.net.pl 09.07.07, 23:53
      Ja kiedys wygralem kilkaset zlotych (starych) w czipsach.I trafilem trojke w
      totka :P

Teraz mam nadzieje na wygraniekonkursu Axe z wyjazdem an Majorke, choc
      konkurencja pewnie spora... :/
      • wampir35 Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? 10.07.07, 10:23
        A ja wartościowe - markowy zegarek, takież okulary przeciwsłoneczne,
        zapalniczka Zippo - w konkursie producenta papierosów. I kiedyś, dawno kasete z
        filmem i kubek w gazetowym Detektivi :)
        • Gość: Iza Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 17:40
          W Namiotobraniu knorra wygrałam wyjazd, a teraz próbuję się z Fotostorem na tej
          samej stronce.
          • Gość: minka Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.compi.net.pl 16.07.07, 23:37
            a ty dokad jedziesz, bo ja na sierpniowy wyjazd na hel :) i tez mam zamiar cos
            ugrac w fotostorze - swoje jedno juz wyslalam.
      • Gość: Kamilo Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:24
        Też wysłałem SMSa do Axe. Willa musi być moja - za dużo w niej fajnych lasek :)
    • Gość: znienacka Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:23
      Ja wygrałem kiedyś rower. Potem jakoś konkursy mnie średnio kręciły z powodu
      marnych nagród. Ale ostatnio mam nadzieję wygrać w konkursie axe wyjazd na
      Majorkę(tydzień w ekskluzywnej willi z pięknymi laskami) wysłałem smsa i czekam.
      zobaczymy.
      • Gość: draki Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: 85.222.36.* 10.07.07, 12:15
        ja zas kilka 3 w totka a teraz wysylam smsy na willa axe ;)
        • Gość: wojtas Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:38
          ja do tej pory średnio się interesowałem konkursami ale...od kiedy jest Wlla Axe
          to się zmieniło. Dlatego że nagroda jest rewelacyjna. Zawsze marzylem o takim
          tygodniu wsród samych piękności. Wysłałem smsa i trzymam kciuki.
          pozdrawiam
          • Gość: emarker Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.aster.pl 12.07.07, 18:00
            mnie tez zaintrygował konkurs willa axe i muszę przyzanć że wysłałem smsa, przydałby mi się taki tydzień relaksu w słońcu wśród pięknych istot...
            mam nadzieję że marzenia się spełniają...
            • Gość: slim Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:56
              Fotostory- na pewno wygram!
              • Gość: majorek Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 15:18
                po krótce przejżałem i tez liczę na ta Majorkę.
                • Gość: maniek Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 11:58
                  czy my wszyscy gramy tylko w fotostora i axe?? :D bo ja też
                  • Gość: toxicos Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 12:47
                    he he no ja też...bo to chyba najlepszy konkurs z ta Majorką jaki znam.
                    oby więcej takich dobrych konkursów ...
                    • Gość: Dzeki Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.acn.waw.pl 16.07.07, 15:49
                      no faktycznie, willa axe to bardzo dobry konkurs na dodatek, orginalny!
                  • Gość: Skorka Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 16:23
                    A nie, ja brałam udział w konkursie na Gadu, gdzie można było wygrać Samsunga
                    F300. Nie wygrałam, więc teraz próbuję go dostać w konkursie na polki.pl !
    • wiktor_streetcom Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? 16.07.07, 16:24
      Ja z kolegami wygraliśmy bilety na EURO 2008 w konkursie carlsberga!! Proste jak
      budowa cepa, dużo frajdy i mnóśtwo innych reczy do wygrania. Zachęcam wszystkich
      bo to nie ściema !! Sam wygrałem i to bardzo szybko:D
      Macie tutaj linki do tej akcji:

istemp.home.pl/robak/index.php?id=20070706130741
      42.pl/u/sVs
      • Gość: deksterr Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:22
        a ja liczę na wygraną w konkursie Axe, jest o co grać.
      • Gość: fotostor Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:08
        www.knorrnudle.pl/fotostor.html tu zdecydowanie łatwiej, bo nie trzeba
        niczego kupować.
        • Gość: polka Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: 212.76.37.* 17.07.07, 16:56
          www.polki.pl/forum/printthread.php?t=533&page=1&pp=10
          a tutaj trzeba jedynie podzielić się interesującą historią z życia Twojego
          telefonu komorkowego :) niektore są naprawde dobre, warto poczytac!
    • pstosia Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? 17.07.07, 15:23
      ja wygralam bilety na koncert TSA, ksiazke i chyba to wszystko :-)
    • Gość: polka Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: 212.76.37.* 17.07.07, 16:58
      ja wygrałąm kiedyś książkę philipa k. dicka w takim konkursie telefonicznym.
      słałam smsy na forum w jakiejs nocnej telewizji i przy okazji dostałam genialną
      ksiązkę! zyc nie umierac, bracudzial w konkursach!
      • Gość: jestemza Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:00
        zgadzam się brać udział w konkursach!!!Szczególnie takich jaki willa axe!!!!
    • Gość: azzzzi Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:21
      kiedys wygralem 1000 starych zlotych w chipsach :P i jakies bilety do kina. a
      lata temu zaproszenie na gambleriade, ale nei moglem pojsc, bo bylem chory :(
      teraz nadal biore czsem udzial w roznych konkursach, loteriach - z najnwszych, w
      konkursie z wyjazdem na majorke :)
      • wiktor_streetcom Carlsberg wygrywa 19.07.07, 13:36
        Ja tam wole łączyć przyjemne z pożytecznym. NIe dość że mogę się ulubionego piwa
        napić, to jeszcze przy okazji wygrać jakąś nagrodę. A nie jest trudno, bo na 5
        kodów wysłanych wygrałem już czapeczkę i lodówkę !!naprawdę polecam ten konkurs,
        cały czas czaję się na bilety ale zobaczymy co z tego wyjdzie:D
        42.pl/u/sVM
    • Gość: Ferency Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 12:27
      Otwieracz do piwa heinekena, jakieś badziewia w paczkach czipsów, smycz od Knorra.

Teraz planuję wygrać wyjazd na Majorkę z Willą Axe, a nóż-widelec.
    • Gość: urszula Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 20:27
      Dużo osób mówi ,że parę razy wygrało nizłą kasę w multilotku czy naprawdę można
      łatwo wygrać .nawet nie wiem jak się w to gra.Jeśli ktoś gra w multilotka
      proszę o odpowiedż.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka