mariusz.45 09.07.07, 13:44 czy ktoś z was kiedykolwiek w życiu wygrał jakąś nagrodę? Bardzo często słyszymy o różnych konkursach z nagrodami: pieniądze, wyjazdy, kosmetyki itd. Zawsze chciałem oś wygrać a ty zawsze lipa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancymonka Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? 09.07.07, 14:08 Raz wygrałam zestaw kosmetyków dla dziecka, najlepsze, że nawet nie wiem z jakiego konkursu :D Ale z jakiegoś na Gazecie.pl. Kilka razy lody ;) Za to moje 2 koleżanki wygrały auta. Jedna matiza z konkursu jakiegoś szamponu, a druga Megane z jedzonka dla dzieci :D Tak więc zdarza się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ishtvan Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.compi.net.pl 09.07.07, 23:53 Ja kiedys wygralem kilkaset zlotych (starych) w czipsach.I trafilem trojke w totka :P Teraz mam nadzieje na wygraniekonkursu Axe z wyjazdem an Majorke, choc konkurencja pewnie spora... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wampir35 Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? 10.07.07, 10:23 A ja wartościowe - markowy zegarek, takież okulary przeciwsłoneczne, zapalniczka Zippo - w konkursie producenta papierosów. I kiedyś, dawno kasete z filmem i kubek w gazetowym Detektivi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 17:40 W Namiotobraniu knorra wygrałam wyjazd, a teraz próbuję się z Fotostorem na tej samej stronce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.compi.net.pl 16.07.07, 23:37 a ty dokad jedziesz, bo ja na sierpniowy wyjazd na hel :) i tez mam zamiar cos ugrac w fotostorze - swoje jedno juz wyslalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilo Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:24 Też wysłałem SMSa do Axe. Willa musi być moja - za dużo w niej fajnych lasek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znienacka Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:23 Ja wygrałem kiedyś rower. Potem jakoś konkursy mnie średnio kręciły z powodu marnych nagród. Ale ostatnio mam nadzieję wygrać w konkursie axe wyjazd na Majorkę(tydzień w ekskluzywnej willi z pięknymi laskami) wysłałem smsa i czekam. zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: draki Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: 85.222.36.* 10.07.07, 12:15 ja zas kilka 3 w totka a teraz wysylam smsy na willa axe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:38 ja do tej pory średnio się interesowałem konkursami ale...od kiedy jest Wlla Axe to się zmieniło. Dlatego że nagroda jest rewelacyjna. Zawsze marzylem o takim tygodniu wsród samych piękności. Wysłałem smsa i trzymam kciuki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emarker Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.aster.pl 12.07.07, 18:00 mnie tez zaintrygował konkurs willa axe i muszę przyzanć że wysłałem smsa, przydałby mi się taki tydzień relaksu w słońcu wśród pięknych istot... mam nadzieję że marzenia się spełniają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slim Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:56 Fotostory- na pewno wygram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majorek Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 15:18 po krótce przejżałem i tez liczę na ta Majorkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 11:58 czy my wszyscy gramy tylko w fotostora i axe?? :D bo ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toxicos Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 12:47 he he no ja też...bo to chyba najlepszy konkurs z ta Majorką jaki znam. oby więcej takich dobrych konkursów ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzeki Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.acn.waw.pl 16.07.07, 15:49 no faktycznie, willa axe to bardzo dobry konkurs na dodatek, orginalny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorka Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 16:23 A nie, ja brałam udział w konkursie na Gadu, gdzie można było wygrać Samsunga F300. Nie wygrałam, więc teraz próbuję go dostać w konkursie na polki.pl ! Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor_streetcom Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? 16.07.07, 16:24 Ja z kolegami wygraliśmy bilety na EURO 2008 w konkursie carlsberga!! Proste jak budowa cepa, dużo frajdy i mnóśtwo innych reczy do wygrania. Zachęcam wszystkich bo to nie ściema !! Sam wygrałem i to bardzo szybko:D Macie tutaj linki do tej akcji: istemp.home.pl/robak/index.php?id=20070706130741 42.pl/u/sVs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deksterr Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:22 a ja liczę na wygraną w konkursie Axe, jest o co grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotostor Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:08 www.knorrnudle.pl/fotostor.html tu zdecydowanie łatwiej, bo nie trzeba niczego kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: 212.76.37.* 17.07.07, 16:56 www.polki.pl/forum/printthread.php?t=533&page=1&pp=10 a tutaj trzeba jedynie podzielić się interesującą historią z życia Twojego telefonu komorkowego :) niektore są naprawde dobre, warto poczytac! Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? 17.07.07, 15:23 ja wygralam bilety na koncert TSA, ksiazke i chyba to wszystko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: 212.76.37.* 17.07.07, 16:58 ja wygrałąm kiedyś książkę philipa k. dicka w takim konkursie telefonicznym. słałam smsy na forum w jakiejs nocnej telewizji i przy okazji dostałam genialną ksiązkę! zyc nie umierac, bracudzial w konkursach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestemza Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:00 zgadzam się brać udział w konkursach!!!Szczególnie takich jaki willa axe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azzzzi Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:21 kiedys wygralem 1000 starych zlotych w chipsach :P i jakies bilety do kina. a lata temu zaproszenie na gambleriade, ale nei moglem pojsc, bo bylem chory :( teraz nadal biore czsem udzial w roznych konkursach, loteriach - z najnwszych, w konkursie z wyjazdem na majorke :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor_streetcom Carlsberg wygrywa 19.07.07, 13:36 Ja tam wole łączyć przyjemne z pożytecznym. NIe dość że mogę się ulubionego piwa napić, to jeszcze przy okazji wygrać jakąś nagrodę. A nie jest trudno, bo na 5 kodów wysłanych wygrałem już czapeczkę i lodówkę !!naprawdę polecam ten konkurs, cały czas czaję się na bilety ale zobaczymy co z tego wyjdzie:D 42.pl/u/sVM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferency Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 12:27 Otwieracz do piwa heinekena, jakieś badziewia w paczkach czipsów, smycz od Knorra. Teraz planuję wygrać wyjazd na Majorkę z Willą Axe, a nóż-widelec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urszula Re: czy ktokolwiek z was coś wygrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 20:27 Dużo osób mówi ,że parę razy wygrało nizłą kasę w multilotku czy naprawdę można łatwo wygrać .nawet nie wiem jak się w to gra.Jeśli ktoś gra w multilotka proszę o odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś