ralston 18.06.03, 18:06 Czy będzie się dłużył, czy zleci szybko? Siedzimy w domach, czy wypoczywamy na wyjazdach? U mnie raczej pracowicie (znaczy w piątek w pracy). Będzie ktoś tu zaglądał w tym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luego Re: Długi weekend... 18.06.03, 18:17 No, ja juz dzis zagladam, bo skladam to co zawsze, ale koncze o dzien wczesniej (wiesz co). Jutro tez bede i w piatek tez! W sobote jade na koncert MOBY'ego do Wawy. Niedziela? Do gory brzuszkiem! :))) Wiec u mnie to taki srednio dlugi weekend lu Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Długi weekend... 18.06.03, 18:21 No to się może spotkamy. Przynajmniej na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Długi weekend... 18.06.03, 18:25 trzeba rozpocząć pisać pracę. Tu dum, tu du, dum. Zacząć czas.... Pozdr Trochę zazdroszcze. teraz mam same długie weekendy... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re:weekend... 18.06.03, 20:39 ralston napisał: > Czy będzie się dłużył, czy zleci szybko? To zalezy o której się wstanie...jesli zbyt wcześnie dzień bedzie się dłużył a jesli późno to zleci szybko. Zależy równiez od tego co bedzie się robić albo nuda i znowu dłużyzna albo nie:) > Siedzimy w domach, czy wypoczywamy na wyjazdach? W domu nie na wyjazdach też można wypocząć... > U mnie raczej pracowicie (znaczy w piątek w pracy). I ja w piątek w pracy, ciekawe czy bedzie pracowicie bo cała firma pewnie "wybędzie" :) ; a sobota to pewnie praca w domu..:)) ( mam nadzieję że nie cały dzień ) > Będzie ktoś tu zaglądał w tym czasie? Ktoś zawsze tu zaglądnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re:weekend... 19.06.03, 00:16 Posprzatalam w domku (a na duszy jakby czysciej sie zrobilo), spacerek odbylam, wczesniej spac pojde, korespondenjca bedzie musiala do jutra poczekac. Dobranoc Nxa, spokojnego snu i dlugiej nocki zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re:weekend... 19.06.03, 00:23 Rozumek wyłączony to i spać będę spokojnie. Sił nabierać. Mam wspaniały weekend - drabina, pędzel, farba, wiaderko.... fuj. Pogodnych dni, gwiaździstych nocek życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re:weekend... 19.06.03, 00:29 Dziekuje Nxa gwiazdziste niebo na pewno sie przydarzy bo prognozy sa dobre i za miasto wyjezdzam, nie nad Bug niestety ale u nas nad Siemianowka nieba i gwiazd nigdy nie brakuje, choc ciagle spadaja ech...! Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re:weekend... 19.06.03, 00:32 Tych spadających nie zabraknie. Przecież każdy ma jakieś życzenie do spełnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re:weekend... 19.06.03, 00:34 nxa napisał: > Tych spadających nie zabraknie. Przecież każdy ma jakieś życzenie do spełnienia. A życzeń nawet więcej niż ludzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Długi weekend... 19.06.03, 23:36 Eeetam z takim łykendem. Wszyscy milczą, to i ja znikam. Dobrej nocy. Aaa.. kotki dwa, szare, bure obydwa. Nic nie będą robiły, tylko dziecko bawiły. Jak się kotki rozigrały, to dziecinę kołysały. Jeden szary, drugi bury, a ten trzeci myk! do dziury. Żeby tylko jeden był, to by z dzieckiem mleczko pił. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Długi weekend... 20.06.03, 10:00 No to w pracy jestem. Ale leniwie dziś jakoś. W biurze raczej pustki, telefony milczą, spokojnie można się zająć zaległościami... no i może trochę na forum popisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabiniak Re: Długi weekend... 20.06.03, 10:31 Ja rany lize bo w srode zakonczyl sie pomyslnie dlugi bo od Wielkanocy - kontrakt. A zem samostoitielnyj, selbständig czy samodzielny to dzis drugi dzien lenistwa a praca dopiero we wtorek. No... Moze male co nieco w sobote w pewnej klinice gdzie mozna troche ponaprawiac aparaty jak nie ma pacjentow. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Długi weekend... 20.06.03, 10:48 komu dlugi temu dlugi , komu weekend temu weekend :) siedze w pracy i zaluje ze urlopu nie wzielam zeby sobie gorne partie konczyn dolnych wylaczyc po 40 km na rowerze :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: weekend... 20.06.03, 10:53 anka1 napisała: > komu dlugi temu dlugi , komu weekend temu weekend :) > siedze w pracy i zaluje ze urlopu nie wzielam zeby sobie gorne partie konczyn > dolnych wylaczyc po 40 km na rowerze :) A dlaczego nie wzięłaś?:) Jakieś zaległości ? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: weekend... 20.06.03, 13:08 zeby to byly zaleglosci urlopowe to bym wziela. sek w tym ze ich nie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Długi weekend... 20.06.03, 17:09 No to miłego weekendu wszystkim. Ja też już znikam. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Długi weekend... 20.06.03, 18:12 a ja jeszcze jutro bede w pracy ((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Długi weekend... 20.06.03, 18:50 Ja tylko po truskawki zniklam, i zaraz znikne znowu bo jakies oszukancze byly, lece po czeresnie! Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Długi weekend... 20.06.03, 21:13 Truskawki? Dzisiaj przebrałam 15 kg i do zamrażalnika na zimę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
brutt Z racji ze znow dlugi weekend pozwolilem sobie .. 02.05.04, 07:32 dokopac sie do dna Tea Time'u i znalezlem post odlugim weekendzie. Jak go spedzacie? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Z racji ze znow dlugi weekend pozwolilem sobi 02.05.04, 11:36 brutt napisał: > dokopac sie do dna Tea Time'u i znalezlem post odlugim weekendzie. Watek bumerang:))) > Jak go > spedzacie? Chyba sobie pojde na rower. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Z racji ze znow dlugi weekend pozwolilem sobi 02.05.04, 14:07 Poczekam na Kydryńskiego i tez pojde :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Z racji ze znow dlugi weekend pozwolilem sobi 02.05.04, 16:17 chatka_ napisała: > Poczekam na Kydryńskiego i tez pojde :) A dokąd się wybieracie z Kydryńskim? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Z racji ze znow dlugi weekend pozwolilem sobi 02.05.04, 17:04 ralston napisał: > chatka_ napisała: > > > Poczekam na Kydryńskiego i tez pojde :) > > A dokąd się wybieracie z Kydryńskim? Najpierw na sieste, a potem sie rozstalismy, bo ja wrocilam na dobre i na zle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Długi weekend... 04.05.04, 09:10 all2 napisała: > było super :))) Ale miałaś fajnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Długi weekend... 04.05.04, 09:12 aand napisał: > Ale miałaś fajnie :))) Aha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Długi weekend... 04.05.04, 11:04 I wszyscy jeszcze śpią po weekendzie? Niedotlenienie czy przeciwnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Długi weekend... 04.05.04, 14:19 all2 napisała: > I wszyscy jeszcze śpią po weekendzie? Niedotlenienie czy przeciwnie? :) Stężenie ołowiu w płucach pomału wraca do normy :) Odpowiedz Link Zgłoś