poziomk Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 26.04.04, 08:51 od sobotniego popoludnia..... SMOOTH JAZZ CAFE -M. Niedzwiecki 4 plytowy album zestaw obowiazkowy - troche rzeba sie odchamic :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 26.04.04, 09:04 poziomk napisał: > od sobotniego popoludnia..... > SMOOTH JAZZ CAFE -M. Niedzwiecki > 4 plytowy album > zestaw obowiazkowy - troche rzeba sie odchamic :) To ja tylko dodam, że mimo iż zestaw jest czteropłytowy, to w rzeczywistości wyszło już pięć płyt pod znakiem smoothnego jazzu. Ta ostatnia ukazała się pod koniec ubiegłego roku. A zestaw rzeczywiście - godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 28.05.04, 02:13 TO THE MOON AND BACK She's taking her time making up the reasons To justify all the hurt inside Guess she knows from the smiles and the look in their eyes Everyone's got a theory about the bitter one They're saying, "Mama never loved her much" And, "Daddy never keeps in touch That's why she shies away from human affection" But somewhere in a private place She packs her bags for outer space And now she's waiting for the right kind of pilot to come And she'll say to him I would fly to the moon and back if you'll be... If you'll be my baby Got a ticket for a world where we belong So would you be my baby? She can't remember a time when she felt needed If love was red then she was color blind All her friends they've been tried for treason And crimes that were never defined She's saying, "Love is like a barren place, And reaching out for human faith Is like a journey I just don't have a map for" So baby's gonna take a dive and Push the shift to overdrive Send a signal that she's hanging All her hopes on the stars What a pleasant dream Mama never loved her much And, Daddy never keeps in touch That's why she shies away from human affection But somewhere in a private place She packs her bags for outer space And now she's waiting for the right kind of pilot to come And she'll say to him I would fly to the moon and back if you'll be... If you'll be my baby Got a ticket for a world where we belong So would you be my baby? Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 28.05.04, 02:51 all2 napisała: > TO THE MOON AND BACK > > She's taking her time making up the reasons To justify all the hurt inside > Guess she knows from the smiles and the look in their eyes Everyone's got a > theory about the bitter one They're saying, "Mama never loved her much" > > And, "Daddy never keeps in touch That's why she shies away from human > affection" But somewhere in a private place She packs her bags for outer space > And now she's waiting for the right kind of pilot to come And she'll say to him > > > I would fly to the moon and back if you'll be... If you'll be my baby Got a > ticket for a world where we belong So would you be my baby? > > She can't remember a time when she felt needed If love was red then she was > color blind All her friends they've been tried for treason And crimes that were > > never defined She's saying, "Love is like a barren place, > > And reaching out for human faith Is like a journey I just don't have a map for" > > So baby's gonna take a dive and Push the shift to overdrive Send a signal that > she's hanging All her hopes on the stars What a pleasant dream > > Mama never loved her much And, Daddy never keeps in touch That's why she shies > away from human affection But somewhere in a private place She packs her bags > for outer space And now she's waiting for the right kind of pilot to come And > she'll say to him > > I would fly to the moon and back if you'll be... If you'll be my baby Got a > ticket for a world where we belong So would you be my baby? ----------------------------------------------------------------- Ladne - co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 28.05.04, 03:02 Savage Garden Nie masz nic przeciwko mojej sygnaturce? :) Odpowiedz Link Zgłoś
clickkey Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 29.05.04, 17:00 John Lennon Just Like Starting Over Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 31.05.04, 08:04 Chuck Mangione - Jezabell - love theme (Children of Sanchez) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Madness 31.05.04, 08:49 Trying hard, I thought I'd done my best All my life, I can't get no rest Some who've closed the door before Say I can't carry on no more. I hear them saying Tomorrow's just another day I hear them saying And it gets better every day I hear them saying Tomorrow's just another day Listened long, tried to take it in All these facts leave me in the swim It's down and down there is no up I think that I've run out of luck. I hear them saying Tomorrow's just another day I hear them saying And it gets better every day I hear them saying Tomorrow's just another day Tomorrow's just another... day Walking now, over covered ground There is a chance if I move around I need a moment to reflect On the friendships I have wrecked. Why is it I, don't I always try ? I hear them say Tomorrow's just another day I hear them say And it gets better every day I hear them say Tomorrow's just another day I hear them say And it gets better every day I heard them say Tomorrow's just another day I hear them say Tomorrow's just another day Tomorrow's just another... I hear them saying Tomorrow's just another day I hear them saying And it gets better every day I hear them saying Tomorrow's just another day Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Kazik z Violettą Villas n/t 08.06.04, 08:56 Barry White - Kiss and say goodbye -------- bynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny filipinki - batumi 11.06.04, 01:37 bynajmniej nie lubie ludzi, ktorzy rozdaja ordery Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: filipinki - batumi 11.06.04, 19:09 A to nawet w temacie forum, bo tam jest o herbacianych polach. Co prawda herbata Gruzińska to kiedyś było chyba najgorsze ścierwo - oni to chyba rzeczywiście z ulic Batumi miotłami do tych białych torebek zmiatali, ale piosenka ładna... Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 11.06.04, 16:58 Deep Purple - Child In Time...... Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 13.06.04, 23:19 led zepellin - tea for one. Czy taki blues pasuje do herbaty? ------------------------------------------- Bynajmniej nie ufam ludziom, ktorzy daja ordery Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 13.06.04, 23:37 jarek-ny napisał: > led zepellin - tea for one. > > Czy taki blues pasuje do herbaty? > nie wiem czy pasuje........ ale świetny pomysł co do zeppelin'ów.... tylko że ja dziś stanowczo wolę Stairway to Heaven Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 14.06.04, 00:55 to be a rock and not to roll??? ---------------------------------------- bynajmniej nie ufam ludziom, ktorzy daja ordery. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 14.06.04, 01:26 albo not to be a rock and roll alternatywa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 14.06.04, 22:08 :> ja to tak naprawdę uwielbiam zepellinów.... Odpowiedz Link Zgłoś
adam051 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 14.06.04, 01:21 State of independence Vangelis and Jon Anderson Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 14.06.04, 22:17 Iron Maiden - Run To The Hills oraz Manowar - Hail And Kill ponieważ nie mogę się zdecydować które bardziej słucham tego na zmianę.... ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Moim przebojem jest....... 31.07.04, 01:05 Queen-covermix w wersji japońskiej! Początek Bohemian Rhapsody rozpoczyna się jakoś tak: "Kazaaa..." ;) Cała reszta jest raczej nie do powtórzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 04.08.04, 14:19 ... smolik t. time :) ___________________________________________________ * jestem tu p o t o, by się dowiedzieć p o c o Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 05.08.04, 15:17 Moim przebojem tegorocznego lata jest plyta ZERO 7 "Simple things". Pieknie wpisuje sie w pore roku i dziala na zmysly. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 12.08.04, 02:33 Marillion - Misplaced Childhood (cala plyta) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 14.12.04, 22:23 Mnie szalenie wciąga Skunk Anansie. To jest głos i brzmienie. Fantastyczne Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 12.08.04, 13:41 Santana -You Just Don't Care. Odpowiedz Link Zgłoś
hmc1 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 10.10.04, 22:34 Fajnie w trójce teraz grają. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 15.11.04, 23:38 Hallelujah - w trzech wykonaniach. Słucham na przemian. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 06.12.04, 22:47 Hevia - plyta Szkota, ktory gra na elektronicznych dudach. Jest na niej utwor, ktory co roku otwiera Festiwal Slajdow i bardzo pozytwnie nastraja mnie do calej imprezy. Nie znalam jednak autora, a teraz okazalo sie, ze plyte posiadam w domu ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
karokaro Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 07.12.04, 13:30 chatka_ napisała: > Hevia - plyta Szkota, ktory gra na elektronicznych dudach. Hevia - muzuka na każdą pogodę dla mnie, poprawę nastroju, zbyt długą jazdę, brak pomysłu na cokolwiek :-) Pierwszy kontakt to było "oglądanie" tej muzyki, dokładnie tak. Włoski program przyrodniczy miał ścieżkę muzyczną Hevi, nic nie rozumiejąc włoskiego "patrzyłam" jak zaczarowana na muzykę w tle :-) Prawdziwa miłośc od pierwszego wejrzenia :-) K. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 08.12.04, 12:30 To czysty przypadek, ze kupilam te muze, a wlasciwie cena kasety mnie skusila, 5 zl :))) Na wyprzedazy wpadla mi w rece, zaryzkowalam, bo na pare dni wczesniej ten dudziarz mignal mi w telewizji, zdaje sie, ze ktoregoś roku wystepowal w Sopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 08.12.04, 23:11 chatka_ napisała: > To czysty przypadek, ze kupilam te muze, a wlasciwie cena kasety mnie skusila, > 5 zl :))) Na wyprzedazy wpadla mi w rece, zaryzkowalam, bo na pare dni > wczesniej ten dudziarz mignal mi w telewizji, zdaje sie, ze ktoregoś roku > wystepowal w Sopocie. Występował w Sopocie wtedy, kiedy był koncert muzyki świata. Jest nawet płyta wydana z tego właśnie koncertu z jednym jego kawałkiem. Niestety na płycie zabrakło zespołu Farlanders z Rosji, który też wtedy grał. I to jak... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 08.12.04, 23:37 Po rosyjsku tylko Żana Biczewska do mnie przemawia, co nie znaczy, ze rozumiem o czym spiewa.... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 11.12.04, 11:55 A moją ulubioną rosyjską wykonawczynią pozostanie chyba Inna Żełannaja... Odpowiedz Link Zgłoś
hmc1 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 11.12.04, 17:09 Dziś - Lista Przebojów Wszechczasów w Trójce :) Specjalnie dzień wolny dziś wziąłem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 11.12.04, 20:48 tak samo siedzę z uchem nastawionym na 96 FM :)) a tak wogóle, gdyby radio takie nagrania puszczało to żyć nie umierać...... a nie łup łup łup Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 09.03.05, 09:57 Michael Buble z albumu "It's time". Ładne, spokojne granie... Odpowiedz Link Zgłoś
kateaga Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 09.03.05, 10:26 Diana Krall " When I look in your eyes" Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 14.03.05, 15:08 Płyta "In the room" Krzysztofa Kiljańskiego. Nie tylko ten lansowany w radio kawałek, śpiewany w duecie z Kayah, jest wart posłuchania... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Moim przebojem dnia jest Travelling Birds 24.03.05, 12:47 Na czesc wiosny - muzyka i spiew ptakow z filmu Makrokosmos: To be by your side Across the oceans across the seas, Over forests of blackened trees. Through valleys so still we dare not breathe, To be by your side. Over the shifting desert plains, Across mountains all in flames. Through howling winds and driving rains, To be by your side. Every mile and every year, For everyone a little tear. I cannot explain this, dear, I will not even try. Into the night as the stars collide, Across the borders that divide Forests of stone standing petrified, To be by your side. Every mile and every year, For every one a single tear, I cannot explain this, dear, I will not even try. For I know one thing, Love comes on a wing, For tonight I will be by your side, But tomorrow I will fly. From the deepest ocean to the highest peak, Through the frontiers of your sleep. Into the valley where we dare not speak, To be by your side. Across the endless wilderness, Where all the beasts bow down their heads. Darling, I will never rest Till I am by your side. Every mile and every year, Time and distance disappear I cannot explain this, dear no, I will not even try. And I know just one thing, Love comes on a wing And tonight I will be by your side. But tomorrow I will fly away, Love rises with the day And tonight I may be by your side. But tomorrow I will fly, tomorrow I will fly, Tomorrow I will fly. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Moim przebojem dnia jest ... 26.03.05, 16:49 Zestaw jak sprzed roku, i sprzed dwoch lat, od rana STD "Zbieg okolicznosci łagodzacych", a teraz Jimmie Nail i "Would love to meet" - niedomiennie pan Marek gra ten utwor w okolicach Swiat Wielkanocnych. Jak dobrze, ze czasmi czas staje w miejscu i sprawia, ze w tym miejscu a nie zadnym innych chcielibysmy byc. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Moim przebojem dnia jest ... 27.03.05, 15:24 Szkoda, że nie udało się trójki posłuchać ani w Wielki Piątek, ani w Wielką Sobotę. Zawsze wtedy jest ładne granie. W tym roku w toku przygotowań świątecznych jakoś nie starczyło czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 27.03.05, 16:10 Grupa Dzezlim Dzimu. Ethno litewskie. Nada się na ilustrację muzyczną do pokazu slajdów z przyszłej wyprawy na Litwę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Tori Amos 11.04.05, 22:51 Z albumu "Beekeeper". Saunne już pewnie zna go od dawna... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Moim przebojem jest : 10.05.05, 23:28 Kult - Dyplomata (z plyty Tata Kazika) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: Moim przebojem jest : 16.05.05, 08:17 a mnie wczoraj caly dzień po głowie chodzil taki kawałek... jak to szło...acha: la la laaaaaaaaaaa lalala la la...laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la a potem jeszcze lala i lalalalaaaaaaaaa i coś jak lalala laaaaaaaaaaaaaaaaaa co to może być?? Odpowiedz Link Zgłoś
saint_madeleine Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 27.05.05, 00:32 ...a raczej nocy:) Nina Simone- You give me fever; polecam jako receptę na nocny erotyk ;) zaraz przetestuję co mi się przyśni po wysłuchaniu jej 100 razy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 31.05.05, 18:21 No i co się przyśniło? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 07.06.05, 23:06 Kupiłam płytę Turnaua, śpiewającego piosenki Przybory i Wasowskiego. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 05.08.05, 10:46 przez najblizsze tyg. Jean Michel Jarre - jade a kobncert do G. :)) a po koncercie bede umieral :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 08.09.05, 14:10 Lizz Wright - album Dreaming Wide Awake... Odpowiedz Link Zgłoś