brezly 25.10.07, 18:48 www.youtube.com/watch?v=-rSe4cBNhSk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: Pani Aroundowa:-) 25.10.07, 20:13 Dziekuje panie Brezly. Na YouTubie tego nie znalazłam. Ale znam, uwielbiam, słuchałam coś koło miliona razy :) Bo tu jest wszystko co boski Stipe ma w głosie, nakłada sie ten jego wibrujący niski z drżącym wysokim co daje cudną całość. Ale o tym mogłabym godzinami :D Wielkąś mi pan przyjemność sprawił po ciężkim dniu w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pani Aroundowa:-) 25.10.07, 20:15 Zapomniałam dodać, że efekt piosenki psuje mi jak zwykle zresztą Mike Mills który tam jęczy w refrenie. Ciagle powtarzam, że niektórzy muzycy powinni tylko i wyłącznie grać a nie spiewać. Niestety Mills ma zacięcie do spiewania i co poradzic? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Aroundowa:-) 25.10.07, 20:17 Zaraz pani wysle zdjecia kota. Ale diabli nadali. Komputer co ma dobry skaner ma walnieta mysz. A ten co ma dobra mysz ma skaner od siedmiu bolesic. Ale cos bedzie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pani Aroundowa:-) 25.10.07, 20:23 Zapodawaj pan bo mięu skręci z ciekawości :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pani Aroundowa:-) 25.10.07, 20:34 Skaner mnie nie lubi, Thunderbird zglupial, z gazeta sie nie lacze. Dostanie Pani z Jaha cos, OK. Juz poszlo. Ja sie zegnam poki co do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pani Aroundowa:-) 25.10.07, 20:39 Aj, juz nie zdążę podziekować! Przyjszło! Cudny! Uśmiałam sie jak nie wiem co! Już teraz rozumiem dlaczego w Waszym domu rządzi kot :))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pani Aroundowa:-) 26.10.07, 01:36 No przeciez to gołym okiem widac :D Kot rządzi a Rodzina podziwia i sie cieszy :) I bardzo dobrze. Kocie cudo ma swoje prawa mieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pani Aroundowa:-) 26.10.07, 09:15 Dziekuje, co za pieknosci koci Eistein;))) Odpowiedz Link Zgłoś