pulpet17 04.12.07, 19:49 maszynę Brother, używaną, może ktoś ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: chcę kupić 05.12.07, 07:32 Niestey nasz brother jest w wojsku. Okrutne ciesniny go dopadly w sensie finansowym. Odpowiedz Link Zgłoś
pulpet17 Re: chcę kupić 05.12.07, 12:56 :DDDDD, nie udało się, ale mi smutno :DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: dzień dobry :))) n/t 05.12.07, 13:06 Jakbysmy nie widzieli sygnaturki a niektorzy nicka nie koajrzyli, tobysmy raczej grzecznie milczeli:-) Aha, tradycyjne pytanie: jak szanowna kolezanka do nas trafila? PS. Jakby co to mamy podstawy przypuszczac ze nie jestes Olem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: dzień dobry :))) n/t 05.12.07, 14:21 Nie jest, gdyby byla zapytala by grzecznie `cz ktus`:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: dzień dobry :))) n/t 05.12.07, 14:23 Hmm, to jest istotny szczegol, Olo:-) Ale nie jedyny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: dzień dobry :))) n/t 05.12.07, 14:28 Szczegol, szczegul, a, wtym ta fizykochemia, cholera najwyzszy czas na jakies przelomy Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: dzień dobry :))) n/t 05.12.07, 18:46 Olo, najwyzej pojazdowa sie ulepszy. Kwantowa juz zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
pulpet17 Re: dzień dobry :))) n/t 05.12.07, 18:29 brezly napisał: > Jakbysmy nie widzieli sygnaturki a niektorzy nicka nie koajrzyli, tobysmy racze > j > grzecznie milczeli:-) > > Aha, tradycyjne pytanie: jak szanowna kolezanka do nas trafila? > > > PS. Jakby co to mamy podstawy przypuszczac ze nie jestes Olem:-) Olo już się odezwał, a zatem nie jestem Olem :) jak trafiłam? ja prządka jestem i dziewiarstwo mam we krwi :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: dzień dobry :))) n/t 05.12.07, 18:42 Olo przyznajacy sie jako Olo ze nie jest Olem, to nam sie jeszcze nie trafil. Ale Olo meldujacy sie jako nie-Olo sprawil ongi ze kazden jede nowy nick najpierw musi byc sprawdzony pod katem ewewntualnej olowosci. (Železný, Měděný, Olověný a Cínový). Z toba nie zachodzilo, cbdo :-) Odpowiedz Link Zgłoś