Dodaj do ulubionych

NIE MOGĘ!

IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 22.02.01, 23:34
Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś sposób,by oderwać się od komputera?
Przychodzę z pracy ,zjem,wyjdę z psem i....do komputera.A w nocy to internet do 2-giej 3-ciej.
Może go odłączyć?
Obserwuj wątek
    • Gość: calvo Re: NIE MOGĘ! IP: 195.205.248.* 23.02.01, 09:59
      no bracie wpadłeś na całego.
      Palenie i picie przy tym to pestka.
    • Gość: angelika a moze nie chcesz? IP: *.modogroup.com 23.02.01, 10:34
      daruj sobie w koncu ten komputer,wez swojego faceta
      na spacer, do dyskoteki gdziekolwiek, przeczytaj ciekawa ksiazke, zapros znajomych, jest tyle mozliwosci
      bez komputera nie mozna poswiecic zycia tej maszynie,
      pozdrawiam,angelika
    • Gość: enzo Re: NIE MOGĘ! IP: 163.242.1.76, 192.35.17.* 23.02.01, 10:37
      Olu - wyjdz za mąż. Też miałem ten problem ale: żona gada mi za uszami a dzieciak płacze i niemasz czasu na podrapanie się po d.....
      • Gość: x Re: NIE MOGĘ! IP: 62.153.128.* 27.02.01, 12:06
        nie dziwie ci sie...sama siedze do 5 rano, schudlam, nic mnie nie obchodzi--tylko moi cyberlovers ...ale nie przejmuj sie cyberswiat jest duzo przyjemniejszy niz reallife
    • Gość: calvo Re: NIE MOGĘ! IP: 195.205.248.* 23.02.01, 14:49
      sorry siostro za tego brata
      Ale i tak wpadłaś jak śliwka w g****
      Posłuchaj rad Angeliki i Enzo
      • Gość: Ola Re: NIE MOGĘ! IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 23.02.01, 21:04
        Ja już mam męża,któty robi interesy-jest maklerem i wciąż nie me czasu ,albo jest zmęczony.Każdy ma swój nałóg!
        • Gość: Kasia Re: NIE MOGĘ! IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 24.02.01, 08:11
          Myślę, że mąż poświęca mało czasu Twojej osobie, a komputer jest namiastką tego, czego Ci brakuje. Kasia
        • Gość: Shuriken Re: NIE MOGĘ! IP: *.gazeta.pl 27.02.01, 17:03
          Każdy nałóg można leczyć - zwłaszcza, jeżeli robi się uciążliwy :-) Może czas na odwiedziny u psychologa?
          Pozdrowienia :-)
    • Gość: Pres Re: NIE MOGĘ! IP: *.convoy.com.br 24.02.01, 21:09
      No , nie oderwaj sie od komputera. Nie spedzas tyle czasu ! Wszystko istnieje w porzatku . Normalnie zyjesz ! Tak mysle.Czesc !
      • Gość: xw Re: NIE MOGĘ! IP: *.ceti.pl 27.02.01, 16:34
        Zrob sobie dziecko
        • Gość: Ola Re: NIE MOGĘ!doxw IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.01, 20:39
          Nie may czasu!
          • Gość: Pres Re: NIE MOGĘ!doxw IP: *.convoy.com.br 27.02.01, 20:53
            No, mowie Ci, zostan z komputerem ! To taniej wyjdzie ...!
            • Gość: zyczliwy Re: NIE MOGĘ IP: *.exp.sis.pitt.edu 28.02.01, 03:57
              Powinnas sobie znalezc kochanka. Mowie powaznie. Sam jestem facetem podobnym do twojego meza. Jak facet nie ma czasu na bara-bara to znaczy ze ma kochanke, albo przynajmniej jest zakochany w innej. Poki masz szanse wycisnij go jak cytryne i nie zachodz w ciaze, bo potem to ty bedziesz miala prawdziwy klopot nie on.
          • Gość: Shuriken Re: NIE MOGĘ!doxw IP: *.gazeta.pl 28.02.01, 12:55
            Po pierwsze - dziecko to nie przedmiot, jego się nie ?robi?. To znacznie poważniejsza sprawa. Ale niewykluczone, że powiększenie rodziny by pomogło :-)
            Po drugie - skoro nie macie czasu na seks, to naprawdę trzeba udać się do psychologa. Na to przynajmniej znaleźć czas, dopóki nie jest za poźno. Nadużywanie komputera nie jest tu problemem, lecz raczej objawem poważniejszego problemu, który można nazwać np. kryzysem związku...
            Trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie :-)
            • Gość: Popo Re: NIE MOGĘ!doxw IP: 62.148.83.* 06.03.01, 13:02
              Nie jest tak źle, kidy myślę to myślę, a kiedy patrzę to patrzę, ale to nie ma
              znaczenia, rób sobie dobrze i to jest ważne. A co jest ważne? WAŻNNE ,ŻE
              ŻYJESZ!!!!!!!
    • dj Re: NIE MOGĘ! 28.02.01, 17:28
      > Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś sposób,by oderwać się od komputera?
      > Przychodzę z pracy ,zjem,wyjdę z psem i....do komputera.A w nocy to internet do
      > 2-giej 3-ciej. Może go odłączyć?

Podpisujesz się Ola a piszesz "chciałbym" ? To ja już nie wiem co Ci doradzić.
      Czy napisać: poszukaj sobie dziewczyny, czy poszukaj sobie chłopaka :)
      • Gość: Ola Re: NIE MOGĘ!do dj IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.01, 23:32
        To błąd w druku-jestem kobietą.
        Nie sądzę,żeby mąż kogoś miał.
        • Gość: madry Re: NIE MOGĘ!do dj IP: *.convoy.com.br 04.03.01, 02:08
          Napijcie sobie kawy !
          • Gość: Budda Do Oli IP: *.unl.edu 08.03.01, 20:34
            Masz problem nie z mezem, nie z internetem, ale z soba. Zrobienie sobie dziecka,
            wyjscie na spacer z mezem, odstawienie internetu, itp nie pomoze Ci, o ile nie
            zrozumiesz na czym Twoj problem polega. Te porady, jakie otrzymujesz, to sa
            porady typu: "sluchaj, jak nie umiesz pic wodki, to pij mleko". Albo: "
            czy to nie lepiej zjesc cukierka, zamiast zapalic papierosa ?" To nigdy nikomu
            nie pomoglo. Jest to posypywanie rany talkiem, a nie leczenie.
            Cos Cie boli, i tylko Ty mozesz wiedziec co to jest. Proponuje Ci przyjrzenie
            sie samej sobie, najlepiej na drodze medytacji. Niestety, musisz sama znalezc
            najlepsza forme medytacji dla siebie. Najprosciej, to usiadz na fotelu, zamknij
            oczy, oddychaj metoda brzuszna przez 5 minut i staraj sie nie myslec o niczym.
            Jesli jakies mysli sie pojawia, pozwol im przyjsc i wyjsc. Nie wymuszaj niczego.
            Cwicz to codziennie, najlepiej rano. Na efekty nie bedziesz dlugo czekac.
            Powodzenia, Budda.

• Gość: Kongo Re: Do Oli IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 23:26
              Czy to naprawdę taki wielki problem?
    • Gość: leszek Re: NIE MOGĘ! IP: *.toronto.navipath.net 13.03.01, 02:05
    • Gość: lszek Re: NIE MOGĘ! IP: *.toronto.navipath.net 13.03.01, 02:07
      Sposob jest bardzo prosty,wyruchaj swojego psa,beda male pieski i bedziesz
      zajety.Debilku jezeli nie masz o czym pisac to jedz gowna.
      • Gość: dada Re: NIE MOGĘ! IP: 217.99.165.* 26.04.01, 19:00
        Gość portalu: lszek napisał(a):

&#62 Sposob jest bardzo prosty,wyruchaj swojego psa,beda male pieski i bedziesz
        &#62 zajety.Debilku jezeli nie masz o czym pisac to jedz gowna.

Co ty wcześniej to robiłeś????????

• Gość: mesco Re: NIE MOGĘ! IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.01, 20:07
          a ola tez sie powienien zajac w koncu jakims psem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka