brezly 14.04.08, 08:14 Dwa pytania, a moze trzy. Dwa, bo zakladam ze pani nie jest Olem. 1. Jak pani tu trafila do nas? 2. Czy ma pani cos wspolnego z dziewiarzem Kasia_bzdeta_wons? A w ogole to witamy na Hali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greta.garbon Witam Państwa 14.04.08, 10:11 Odpowiadając na Pańskie pytanie, Panie Brezly, to muszę powiedzieć, że z odpowiedzą na nie, nie mam najmniejszego kłopotu. Otóż, kiedyś przeczytałam ja Klaudziusz ty Beriusz itd Natychmiast chciałam odpowiedzieć ser wio ser wóz itd ale łaciny uczyłam się systemem przyspieszonym, więc na tym wozie utknęłam. Potem wiele się u mnie działo, ale po jakimś czasie natknęłam się, i już umiałam miejsce zlokalizować, na plagiat. Bitwę pod Grunwaldem, w której sztandar Krzyżaków chyli sie ku upadkowi w rękach ranionego rycerza, a którą to "Bitwę", Pan tu zawiesiłeś, skopiowały moje, kiedyś w twórczym zapale zakupione, a teraz odłogiem leżące i zmierzwione kordonki i muliny. Z Państwa zaprzyjaźnionego wielce (co rzadkością bywa, a wręcz nieobecnością na forach) towarzystwa, w mej świadomości zaistniała Mysz Zielona i Jan Kran?, do którego zwracacie się Państwo per pani. Kasi nie znam. Rozmyślam, jakie mogło być trzecie pytanie, z którego Pan, machnąwszy ręką, zrezygnowałeś. Dziewiarzy literki Opałki cyferki _______ Love me Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Witam Państwa 14.04.08, 10:16 Dziekuje pani uprzejmie:-) Z to przyjaznio to prawda jest bardzo, u mnie to przechodzi od czasu do czasu nawet w entuzjastyczne "ja to pania ajlowju macz!" Pytanie trzecie, wycofane bylo, czy pani nie jest Olem, to takie tradycyjne pytanie (Imm byla troche zaskoczona kiedys:-)) Aha, znaczy pani te "Bitwe pod Gr." w sensie na tesktylia robila? Mrauuuu :-) Mysmy sie kiedys zajmowali pojeciem makatki panstwotworczej, gdzies to powinno byc. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.garbon Re: Witam Państwa 14.04.08, 10:24 Brak precyzji w wypowiedziach, to moja pierwszorzędna wada. Kiedyś chciałam na prezent pospolitego kwiatka wyhaftować, ale w sklepie znalazłam coś lepszego. I te nici same się tak na kształt tej Bitwy ułożyły. Pozdrawiam serdecznie. ________ Love me Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Witam Państwa 14.04.08, 17:44 Spontnaicznie spomiedzy kwiatow wylonily sie armaty w nich ukryte ? :-9 Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Witam Państwa 14.04.08, 17:50 O! Ja Beriusz i Ty Klaudiusz, to chyba nawet moje było ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Witam Państwa 14.04.08, 17:55 aha, do Jana Krana mówimy per Pani, a do Kasi per pan. Więcej zamian nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Witam Państwa 14.04.08, 17:55 W kazdy razie na twoje wyglada, Imm :-) A Niemcom to Messalina sie kojarzy z targami i pomiarami. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Witam Państwa 14.04.08, 17:58 na moje tylko wygląda? Nie mów, że zrobiłam jakiś plagiat! A Messa to jak najbardziej tak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Witam Państwa 14.04.08, 18:01 A bron cie panie Boze. Nie pamietam, ale patrzy na twoje, no:-) A Agrypina to srodek na przeziebienie, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Witam Państwa 14.04.08, 18:02 1. Aha, w tym sęsie :-) 2. O w mordę jeża! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Witam Państwa 14.04.08, 18:04 A Vercyngetoryks to mi sie zawsze kojarzyl z werniksem i scyzorykiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Witam Państwa 14.04.08, 18:06 A Kaligula? Duża grudka manganianu potasu? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Witam Państwa 14.04.08, 18:12 Tak. I slowa dotrzymam. To ma byc bardziej systematycznie niz na jakas jedna okolicznosc, jak rozumiem? Szukalas tej ksiazki? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Witam Państwa 14.04.08, 18:18 właśnie Ci o tym napisałam w tuffecie :-D Odpowiedz Link Zgłoś