brezly 04.06.08, 15:14 www.pralnictwo.pl/ www.pralnik.neostrada.pl/pralpress/aktualnosci/main.html "Vademecum Mistrza Pralnice tunelowe" Hmmm:-9 www.pralnik.neostrada.pl/ "Stary pralniak", sliczne :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Braci odnalazlem naszych, dziewiarskich 04.06.08, 15:20 Nie no... "Wprowadzarko-podawarka Jensen Logic do bielizny płaskiej". Hmm, podzial bielizny na plaska i nieplaska. Cale zycie czlowiek sie uczy. [i gupi umiera, jak mawiala moja prababcia po kadzieli-kadzieli) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Braci odnalazlem naszych, dziewiarskich 04.06.08, 15:41 ;] sięł mnięł przypomniało... pl.youtube.com/results?search_query=My+Beautiful+Laundrette+&search_type= Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Braci odnalazlem naszych, dziewiarskich 04.06.08, 15:45 Aaa, byl byl film. Jejku, to juz tak dawno!? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Braci odnalazlem naszych, dziewiarskich 04.06.08, 15:59 takie pralnie publiczne to ciekawa rzecz. ja bym bielizny do takiej nie wrzucił. mam jakis opór wewnętrzny. w polsce juz sie pojawiły a w Niemcach czy każdy sam w domu swoje brudy pierze? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Ożeszty! 04.06.08, 18:47 Cele Stowarzyszenia Pralników Polskich 1. I Celem Stowarzyszenia jest: Promocja zasad, metod i aktualnych osiągnięć zapewniających zachowanie najwyższej jakości usług pralniczych. 2. Integracja osób fizycznych i prawnych działających na rzecz promocji i najwyższej jakości usług pralniczych. 3. Podejmowanie inicjatyw zmierzających do upowszechnienia idei poprawy jakości usług pralniczych. 4. Podejmowanie działań zmierzających do uruchomienia i powszechnego stosowania procedur certyfikacyjnych w pralnictwie. 5. Działania na rzecz zapewnienia odpowiedniej pozycji podmiotom świadczącym usługi pralnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ożeszty! 10.06.08, 10:23 A ja dzis spam dostalem na Ynterii tresci takiej: "pobierz BEZPŁATNY Certyfikat Rzetelności!" Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Braci odnalazlem naszych, dziewiarskich 07.06.08, 11:53 Moj najnowszy stanik nazywa sie balkonik (Balkonette), to chyba bielizna WYPUKLA? Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Braci odnalazlem naszych, dziewiarskich 12.06.08, 16:08 Niektóre staniki to bielizna płaska... braci?? Toż oni zajmują się UPIORAMI (w ksiegach wspisują "upior dzienny- 400 kg, upior nocny 300 kg" Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Braci odnalazlem naszych, dziewiarskich 12.06.08, 16:26 tasz strach do pralni wchodzić, jak tam czerystukilowe upiory! Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Braci odnalazlem naszych, dziewiarskich 12.06.08, 17:07 strach tez do sklepu z pralkami wchodzic,bo niektore z tych pralek monstruacyjnie jak przyspieszacze czasteczek wygladaja. Odpowiedz Link Zgłoś