znawca 08.01.02, 14:10 Co to jest wolność? Dlaczego nie mamy pieniędzy na książki? Ile jeszcze upłymie rzeki w Wiśle? Dlaczego mam problemy z samym sobą? Proszę, odpowiedzcie Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osssa Re: Wolny, bo co? - do Znawcy 08.01.02, 15:05 Znawco , a na czym Ty się tak znasz ? Jaki masz problem ? Każdy problem można rozwiązać , tylko powiedz cos o nim więcej. Ile wody upłynie w Wiśle ?! To nie jest problem ! Pozdrawiam. Odezwij sie . osssa Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Wolny, bo co? - do Znawcy 08.01.02, 15:27 Kocham Cię. Napisz do Mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wolny, bo co? IP: *.unl.edu 08.01.02, 15:32 znawca napisał(a): > Co to jest wolność? > Dlaczego nie mamy pieniędzy na książki? > Ile jeszcze upłymie rzeki w Wiśle? > Dlaczego mam problemy z samym sobą? > > Proszę, odpowiedzcie > Z góry dziękuje Wolnosc ma 2 aspekty. Wolnosc DO czegos i wolnosc OD czegos. Teraz przeanalizuj siebie pod tym katem widzenia, DO i OD czego jestes wolny. Nie znam Twojej sytuacji dokladnie, ale zakladajac ze nie przepiles pieniedzy na ksiazki, czy cos w tym stylu, to generalnie bylismy, jestesmy i bedziemy rabani przez tych co posiadaja srodki produkcji, innymi slowy, jestesmy UNDERPAID animals. Nie wiem nic na tema rzeki Wisly. Problemy mamy z soba, poniewaz nie wiemy KIM naprawde jestesmy, i generalnie ten KTOS, kogo uwazamy za samego siebie, to nie MY sami, tylko nasze EGO, czyli nasze wyobrazenia o tym kim jestesmy. Czy troche przejasnialo ? Pozdrawiam, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
osssa Re: do Znawcy 08.01.02, 22:37 Piszę , Znawco , tak jak chciałeś. Powiedz mi więc co jest twoja domeną , na czym sie tak dobrze znasz ? Może Ty ,mnie pomożesz ? A jak tam problemik ? Problemy mają to do siebie , że z upływem czasu wydają się nam mniej problematyczne ;))) , nie sądzisz , mój Znawco kochany ? Jutro problem będzie taki malutki jak myszka. :)) Pewnie już śpisz , ze swoim dylematem. To dobrze.To pozwoli Ci nabrać siły do walki z myślami , jutro. Pozdrawiam Cię serdecznie. Twoja osssa. Odpowiedz Link Zgłoś