brezly 25.06.08, 18:13 Ide sobie precz, ogladac mecz wsrod germanskiej hordy. Zgodnie z nowa, swiecka tradcyja zglosze sie z cafeju internetowego po meczu. No! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
audrey.h Re: Odrejka! 25.06.08, 19:02 No! przyjęłam. odmaszerować. ja właśnie wpadłam. i co? lecę ja ładować zakupy do lodówki, i co? i co? otóż, drodzy państwo, drzwi od lodówki zostały mi ręce. o! na godzinę przed meczem! a żeby to mać jakaś trafiła, wzięła i sobie poszła, kurna chata... ale dam radę. idę walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Odrejka! 25.06.08, 20:23 jam kobieta pracująca, żadnej pracy się nie ten. lodówka naprawiona. walka nie była równa (brak jakiegokolwiek narzędzia majsterkującego w domu), lecz wygrałam. poszły w ruch nożyczki i takie tam kobiece triki. zobaczymy jak walka Bundesrepublik Deutschland kontra Türkiye Cumhuriyeti. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Odrejka! 25.06.08, 20:46 Mac trwa przyomina mi braci Strugackich, ale jak zwykle moge sie mylic Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Odrejka! 25.06.08, 21:14 Matko, Odrejko kochana, jak sobie poradziłaś? Przyczepiłaś na rzepy? Podparłaś miotłą? Jesteś bardzo, bardzo dzielna! No, a Mac to jest Donald, Olu. no masz! 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Odrejka! 25.06.08, 21:19 >Odrejko kochana, jak sobie poradziłaś? >Przyczepiłaś na rzepy? Podparłaś > miotłą? :))) a nie, pewna bardzo przebiegła śrubka zrobiła sobie wolne i trzeba było ją spowrotem przykręcić, co uczyniłam za pomocą nożyc, ekwilibrystycznie jedną stopą podtrzymując drzwi od dołu :) Indycy ładnie grają. jestem za nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Odrejka! 25.06.08, 21:36 Odrejko, proszę mi się tu nie śmiać, bo jak mi się blokada od drzwiczek pralki zepsuła, a męskiej pomocnej dłoni akurat nie było pod ręką, to miotłą właśnie przyparłam te drzwiczki do ściany i pralka prała jak ta lala. Jeno się trudno trochę do łazienki wchodziło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Odrejka! 25.06.08, 21:40 ach nie Imm, to był śmiech z tych w rodzaju 'ho-ho-ho co za cudowny pomysł!', absolutnie żaden śmiech prześmiewczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Odrejka! 25.06.08, 21:23 > Mac trwa przyomina mi braci Strugackich Strugaccy - oj, oj, jęczy ma mózgownica i nic nie 'jarzy'... ech, bez Wikipedii to ani rusz w dzisiejszym świecie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Odrejka! 25.06.08, 21:43 nie wiedziałam, lecz teraz już wiem (vide Wiki). i jak tam Imm nastawienie przed piątkiem? będzie dobrze? musi! Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Odrejka! 25.06.08, 21:49 bo ja na ten przykład nie wiedziałam kto to jest Jozin z Bazin. Ale też już wiem. Internet jest wielki! jeszcze o tym nie myślę. Wiesz przygotowane mam wszystko jak należy, jutro się jeszcze pouczę, co ma być to będzie. I dzięki za troskę :-* Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Odrejka! 25.06.08, 21:52 ten Jozin cały. ależ to był hit, matko jedyna. >I dzięki za troskę :-* nie ma za co. wierzę w Ciebie. ścisk serdeczny Imm. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Odrejka! 25.06.08, 21:57 audrey.h napisała: > ten Jozin cały. ależ to był hit, matko jedyna. a mi jakoś umknął. Teraz nadrabiam :-) > > nie ma za co. wierzę w Ciebie. ścisk serdeczny Imm. naprawdę jesteś kochana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Imm! :) 25.06.08, 22:30 2:2 ! co pisze Brez, co pisze??? pisze coś??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Imm! :) 25.06.08, 22:35 a rozumiesz Imm, rozumiesz co gada ten nasz Brezu??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Imm! :) 25.06.08, 22:37 no krzyczał Tor, tor tor, po pierwszej bramce Turków, a teraz przestał się odzywać! Moze za głośno krzyczał ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h :( 25.06.08, 22:41 das ist nicht fair... no ale skoro ten kraj karmi nam Breza, to wypada się cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Ueeeeee..... 25.06.08, 22:53 Ale tak szczerz i uczciwie mowiac, to ma byc ta Turcja na rezerwach, bez kluczowych graczy? Czapke z glow przed tmi co 200 lat wywolwali przedstawiciela Lechistanu. Ladny mecz byl. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Ueeeeee..... 25.06.08, 22:58 > Ale tak szczerz i uczciwie mowiac, to ma byc ta Turcja na rezerwach, > bez kluczowych graczy? ano, to to to, też się zapytuję... > Ladny mecz byl. pikny. szaaaaaade... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ueeeeee..... 25.06.08, 23:00 No, naprawde. Ale mmusze powiedziec ze jestem zbudowany pokojowym wspolistnieniem kibicow flag obojga. A miedzy nimi Amerykanie okolomilitarni, ktoryz z tego nicnonicnonic. Co to wogole za sport? Ech..... Jutro sie bede w skupieniu delektowal starciem Hiszpanow z Rosja Hiddinka. Mniam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Ueeeeee..... 25.06.08, 23:04 A miedzy nimi Amerykanie okolomilitarni, ktoryz > z tego nicnonicnonic. Co to wogole za sport? hłe hłe hłe. Brezu, a ty panimajesz ten ich Sjuper Bołl? bo ja nicanic. >Mniam :-) mlask mlask :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ueeeeee..... 25.06.08, 23:06 Nic, nic, nic. Mimo zem milosnik Douglasa Adamsa to krykieta tez nie. Ani baseballu ani tych dziwnych ichnich. Ale na rugby lubie czasem popatrzec :-) I na snookera, o tak. Ale ten Lahm dobry jest, musisz przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Ueeeeee..... 25.06.08, 23:11 > Douglasa Adamsa to krykieta tez nie. krykiet! to jest kuriozum, na Boga, Brezu! ;)) a ja miłośniczka Tigera Woodsa, a golfu też nicniwząb. > I na snookera, o tak. oooooooooooo. to mogę godzinami. wieczność całą. a to amerykańskie? nie znała, nie znała... > Ale ten Lahm dobry jest, musisz przyznac. skupiłam się na ciemnowłosych, śniadoskórych przeciwnikach bardziej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ueeeeee..... 25.06.08, 23:16 Nie no snooker angielski jest. Rodem z Indii. Z klubow Angielskich w Indiach. Gdzies czytalem ze w sporcie objawia sie podstawowa roznica miedzy cywilizacjami brytjska i amerykanska. Takze w tym ze Anglicy byli w stanie pol swiata zarazic swoimi sportami a USA jedynie koszykowka a ito w ograniczonym zakresie. Daleko idace wnioski o roznych typach imperializmu stad autor wyciagal. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Ueeeeee..... 25.06.08, 23:19 > Nie no snooker angielski jest. Rodem z Indii. Z klubow Angielskich w > Indiach. też właśnie tak myślałam, to mieszasz mi w makówce! z krykietem to samo, kurka :) koszykówka to też jest delicja. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ueeeeee..... 25.06.08, 23:23 Mam do basketu stosunek zyczliwie neutralny. Ale snooker to je ono. To wlasnie w czasie finalu mistrzostw swiata snookera w 1997, kiedy Ken McDoherty, "Darling of Dublin" gral przeciwko nie pomne komu, przeszedl do historii policji w Dublinie jako "kilka godzin bez jednego zgloszenia". Mam jeszcze inna teorie co do snookera, ale to kiedy indziej. Ide ODri, z tej kafejki gdzie siedze pod flaga Arabii Saudyskiej co wisi na scianie. Dobranoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś