olo53 15.10.08, 21:34 Potrzeboje jak wody na pustyni, jak tlenu do oddychania, niech sie stanie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mira.bella Re: Millefiori 15.10.08, 21:45 ladne blyskotki :) tiny.pl/s7r1 do hipnozy przydatne. tak mysle przynajmniej, ale sie nie znam w sumie Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Millefiori 15.10.08, 21:56 ototo Panie Olo! Dołoanczam się do nawoływań! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Millefiori 16.10.08, 13:06 Kolejny post dziekczynno-powitalny mi zezarlo! Pewnie Cookie Monster. To jeszcze raz, radosna poleczka i krakowiakiem, od progu wpadam powitalnie z przytupem i padam. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Millefiori 16.10.08, 17:02 pl.youtube.com/watch?v=sU4lbgQpDzI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Millefiori 16.10.08, 17:53 O , Pani Fiori ! Pani zezarlo bo Sysadmini akurat kolejny raz urzadzili forumowemu plebsowi rozrywke w postaci wysylania postow w kosmos. Pani sie uspokoi przestanie przytupywac bo tynk leci na udziew i poczestuje sie tradycyjn ulung i precelkiem. Cukier i alminiowa lyzeczka tam gdzie zawsze. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Millefiori 16.10.08, 21:38 Witamy, witamy! Chciałam byłam umilić oczekiwanie, ale mnie też wyjadało konsekwentnie, więc z konieczności pozostałam jeno przy wysyłce fluidów. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Millefiori 16.10.08, 21:40 Czesc Liro. Taki Admin od fluidow, surrealista. To im by sie pewnie ektoplazma rwala i musieliby informowac technike. A zamiast czyscic ciasteczka, to co by kazali robic? Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Millefiori 16.10.08, 21:50 Cze:-) No ja nie wiem - nie dość, żem w te klocki nie za bardzo, to jeszcze dopiero co z nielogu wróciłam i zaległości mam. Ale za to wysłuchałam wyznań baców w przeddzień jesiennego redyku, wzbogaconych o analizę porównawczą gwar (jeden baca z Zębu, drugi ze Szczawnicy). Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Millefiori 16.10.08, 23:51 Puki co spij, Millefiori spij, niech Ci sie przysnia ogrody za sidka ze szczypiorkiem, i slonce, cholernie leje i nie przestaje, jesien cy cus? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Millefiori 17.10.08, 07:52 Panie Olo, dziekuje ogromnie za zyczenia, bardzo sie przyda sen i sny, bom jeszcze tak niedospana, ze mi sie nic nie sni... Jesien, panie Olo, juz jesien, co sie mimozami wprawdzie nie zaczyna, ale, wlasnie wpadlo mi do glowy, by tutejsze lasy grzybowo przetrzasnac, jako ze nikt nie zbiera, to moze byc obficie. Typowy jesienny syndrom zbieractwa i przetworstwa sie objawil w pelnej krasie. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Millefiori 17.10.08, 19:52 otototo, Pani Fiorciu kochana, mi też się przestało cokolwiek śnić :-( Natomiast lasy w ostatnią niedzielę przetrząsnęłam z powodzeniem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Millefiori 17.10.08, 23:11 otóż Olu, głownie podgrzybki byli, i skończyli w niedzielnym sosie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mira.bella Re: Millefiori 18.10.08, 01:37 ajaj, nie zalapalam, ze o osobke chodzi ale przynajmniej sie dowiedzialam, ze millefiori to slicznosci sa i juz :) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Dreamworks 20.10.08, 20:22 stanowczo zaprzeczam brakowi snow i chetnie podziele sie nadmiarem z Szanownym Kolektywem. Za jakosc i tresc obrazow redakcja Vaud nie odpowiada. Prosze sie nie przepychac, dla wszystkich wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Millefiori 17.11.08, 00:55 podbijam, bo hala bez porannego majolikowego dzbaniszcza z kawą pani Fiori & Sobolowych to coś tak jakby jednak nie tego. Brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Millefiori 17.11.08, 01:08 Dziekuje, pani Szubadowa. Real mnie wessssssssal, co widac na zegarze kontrolnym, ale sie nie obijam i dzbanek staram sie chronic przed stłuczeniem, bo co komu po rozbitym dzbanie, albo nawet i sklejonym? Przeciekalby. Ogonki sobolowe maja sie dobrze i nawet zbytnio nie zmokly w obecnych okolicznościach natury... Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Millefiori 17.11.08, 01:12 Pani F., a ten smoczy gród to aktualny? Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Millefiori 17.11.08, 01:52 achuff :-) Pani się odessysa od tego reala! :-) wlaśie znalazlam - Panstwo popaczą na ruchomy obrazek, tak w polowie po prawej, matko św. uncyclopedia.wikia.com/wiki/Forum Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Millefiori 17.11.08, 13:55 Real jak pijawka king size sie mi wizualizuje, pani Szubadowa kochana. Uobrazek wypisz wymaluj, dzisiejsze poranne me proby dostania sie na hale przedstawia. Pani Liro, z tego, co real donosi, 3 wieczorem bede w Smoczym grodzie, 4. i 5. do 16.00 mam obradowac, a poznym popoludniem 5. zostane zgarnieta z miejsca w K. oznaczonego umowionym krzyzykiem i uwieziona na zachod. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Millefiori 17.11.08, 14:41 4 by się przedstawiał niezmiernie nęcąco... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Millefiori 28.11.08, 14:38 Pani Liro, @ gazetowy pani uprzejmie sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Millefiori 30.11.08, 00:49 Gołąb bardzo zmarzł, ale już odleciał z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Millefiori 30.11.08, 12:25 dziekuje, Pani Liro, gołebia oblepionego śniegiem odchuchiwam i podkarmiam. Odpowiedz Link Zgłoś