kanuk 05.11.08, 05:05 www.youtube.com/watch?v=P_NpxTWbovE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka61 Re: Kanadyjska robota 05.11.08, 08:52 Niepotrzebnie zerknęłam na bosą czy też łysą śpiewaczkę,bo teraz nic poważnego nie przychodzi mi do głowy.Dookoła Shrek,Shrek,Shrek i trochę Fiona. Wniosek-widzę to,co mi moja niedojrzała głowa podpowiada. I dobrze mi z tą wiedzą. Przyjemny ten poranek. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kanadyjska robota 05.11.08, 08:55 Aha, a ja lubie to kanadyjskie: www.youtube.com/watch?v=2-EoWfI7HiI Choc Zembaty robil to smieszniej i na powaznie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Kanadyjska robota 05.11.08, 11:15 Ale ja wpuscilem Alleluja w momencie gdy stalo sie jasne ,ze to Obama dostal prace. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Wasnie uslyszalem 05.11.08, 11:36 z komputera w drugim pokoju charkaterystyczny miauczacy glos z akcentem typu "ten silnik jest zdecentrowany", wolno , z przerwami na myslenie, gledzacy cos o "the greatest Nation on Earth". Rzucajac przed soba soczysta "kuuuurwe" polecialem tam i stwierdzilem ze sie myle. To byl McCain. Odpowiedz Link Zgłoś
koza.podkuta Re: Wasnie uslyszalem 05.11.08, 13:43 Brezly?/! Nikt nic nie poradzi, jakimi jego skojarzenia chodzą drogami. Kolega ogląda mecz siatkówki damskiej. Słyszę i widzę, bo palcem pokazując sobie pomaga: "gej, gej, gej, gej, gej, tylko ta jest prosta" Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wasnie uslyszalem 05.11.08, 13:53 Hehehehe. My sie czasem z NO bawimy odtwarzaniem skad nam sie wzial dany temat rozmowy. Na ogol zwrotnica lezy w glowie jednego z nas i sklada sie z trzech albo czterech kwantowych skoskow skojarzeniowych. To idzie np. tak "Obama" - "gdzie ja schowalam Ibuprofen?". Bo "Obama" - ["McCain" - "No pain, no gain" -"Srodek przeciwbolowy", to w glowie] - "gdzie dalam Ibuprofen"- "Srodek przeciwbolowy jako czynnik zmniejszajacyy zyski" - "Ale nie firmom farmaceutycznym" - "Your pain is our gain" - "Glaxo Wellcome" - "Welcome to the machine" - "Pink Floyd" - "Posluchalabym Turnaua" (to dialog). Odpowiedz Link Zgłoś
koza.podkuta Re: Wasnie uslyszalem 05.11.08, 14:02 Sam widzisz. Miłość nie rdzewieje :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Kanadyjska robota 12.11.08, 02:06 aj Panie Kanuku! pamiętam jej pierwszą płytę www.youtube.com/watch?v=rLUkuqrucEc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Kanadyjska robota 12.11.08, 22:19 H,dzis wsiadam,odpalam i co leci ? wlasnie, cala skrzynka,cala sprawa ! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś