all2 31.10.03, 22:00 Właśnie leci coś takiego - nazywa się "Reich" Mooocny kandydat... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aand Re: Najgorszy film świata 31.10.03, 22:19 all2 napisała: > Właśnie leci coś takiego - nazywa się "Reich" > > Mooocny kandydat... Oooo, Władek P. czyli "polski Quentin Tarantino" wystawia liczące się filmy w tej kategorii. W zasadzie swoje wszystkie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Najgorszy film świata 31.10.03, 22:58 No właśnie miałam dodać do propozycji "Psy 2", które biją na głowę "Psy 1", co już samo w sobie jest wielkim wyczynem... Bo pozostałych tytułów przyznam się nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Najgorszy film świata 31.10.03, 22:59 Jeszcze był taki film "Seszele" z Zamachowskim w reżyserii Lindy - też na bank zawalczy o miejsce na podium :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Najgorszy film świata 31.10.03, 23:27 "Złoto dezerterów". Tak żenujący film że aż można czuć się zawstydzonym patrząc na ekran... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Final Fantasy 01.11.03, 00:17 W zasadzie bardziej ciekawostka ze wzgledow technicznych niz film. Obraz zostal w calosci wyrzezbiony na komputerze - i calkiem fajnie zanimowane ludzkie postacie. (Przypominam, ze Shrek, Potwory i S-ka oraz Epoka lodowcowa to tez juz kino robione w komputerze) Ale ta fabula i japonskie proby uzyskania amerykanskiego humoru... Brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Najgorszy film świata 01.11.03, 02:26 ...jakies 85% produkcji Holywood. Szczegolnie ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Najgorszy film świata 01.11.03, 09:29 "Dowcipne filmy" Jima Carreya. "Ace Vetura" i inne. Niestety wzór do naśladowania choćby dla Cezarego Pazury... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Najgorszy film świata 01.11.03, 11:45 "Zet i dwa zera" Petera Greenaway'a. Nawiedzony kasztan, pełen obleśnych scen... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: No nie wiem... 01.11.03, 17:24 habitus napisała: > "Zet i dwa zera" Petera Greenaway'a. Nawiedzony kasztan, pełen obleśnych scen. Film faktycznie jest pełen rokładających się trucheł i nie bardzo wiadomo o co artyście chodzi. A raczej chodzi o szokowanie. Gorzej że od połowy robi się nudny... Ale fotografowany jest malarsko... Z dzieł Greenawaya nie do objrzenia jest "Kronika wypadków". Rozgina... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 To hurtem... 01.11.03, 12:55 "Opowieści weekendowe" Zanussiego. WSZYSTKIE. Błeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Najgorszy film świata 01.11.03, 15:59 Pianistka za absolutny brak celu i przesłania... Odpowiedz Link Zgłoś
nickolau Re: Najgorszy film świata 01.11.03, 23:07 to waldek p. nakrecil jakis dobry film? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Najgorszy film świata 04.11.03, 23:18 bo ja wiem, może "Kroll" by się wybronił? ale wyjęty z kontekstu pozostałych. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Najgorszy film świata 03.11.03, 20:24 Najgorszy film świata dopiero się pojawi, kiedy - to dokładnie niewiadomo, ale będzie na bank ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Najgorszy film świata 03.11.03, 23:12 awee napisała: > > Najgorszy film świata dopiero się pojawi, kiedy - to dokładnie niewiadomo, > ale będzie na bank ;) > No nie wiem. Kiedyś co prawda chciałem zostać reżyserem, ale się rozmyśliłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Najgorszy film świata 06.11.03, 11:20 ralston napisał: > No nie wiem. Kiedyś co prawda chciałem zostać reżyserem, ale się > rozmyśliłem ;) Na nieszczęście niektórzy się nie rozmyślają.... A do listy dorzuciłabym serię "Piątek 13-go" Odpowiedz Link Zgłoś