ralston 06.11.03, 10:03 Jeszcze się zima nie zaczęła, a mi juz okrutnie brakuje dziennego światła. Czuję, że deprecha o krok z tego powodu... Jak sobie poradzić z brakiem słońca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: Słońca, słońca mi trzeba... 06.11.03, 12:32 kupic specjalna lampe do fototerapii ? Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Słońca, słońca ... 06.11.03, 12:51 anka1 napisała: > kupic specjalna lampe do fototerapii ? Jak to ma być do fototerapii, to najlepiej kupić ową lampę z aparatem fotograficznym Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Słońca, słońca ... 06.11.03, 13:25 Taką lampę to ja mam przy aparacie. Tylko że ona działa na krótko... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Słońca, słońca ... 06.11.03, 14:38 ralston napisał: > Taką lampę to ja mam przy aparacie. Tylko że ona działa na krótko... Ustaw błysk na tryb manualny. Albo na stroboskop... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Słońca, słońca ... 06.11.03, 14:42 może pojechać do australi albo Brazylii? :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Słońca, słońca ... 06.11.03, 14:45 alex.4 napisał: > może pojechać do australi albo Brazylii? :) > Pozdr O ten pomysł mi się zdecydowanie bardziej podoba niż ten z lampą stroboskopową :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Słońca, słońca ... 06.11.03, 15:15 ralston napisał: > alex.4 napisał: > > > może pojechać do australi albo Brazylii? :) > > Pozdr > > > O ten pomysł mi się zdecydowanie bardziej podoba niż ten z lampą > stroboskopową :))) A, jeżeli do Brazylii to i ja jadę :) Mam tam znajomą, to i dla Ralstona jakaś koleżanka się znajdzie... Kiedy jedziemy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Słońca, słońca ... 06.11.03, 15:18 aand napisał: > > A, jeżeli do Brazylii to i ja jadę :) Mam tam znajomą, to i dla Ralstona jakaś > koleżanka się znajdzie... Kiedy jedziemy? :) Czekaj, niech sprawdzę kalendarz... Taaa... jutro odpada, weekend też. Najwcześniej w środę w przyszłym tygodniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Słońca, słońca ... 06.11.03, 15:20 zabierzcie mnie ze sobą por favor... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Słońca, słońca ... 06.11.03, 15:23 ashanti5 napisała: > zabierzcie mnie ze sobą por favor... Por co Cię zabrać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
irysek1 Re: Słońca, słońca mi trzeba... 06.11.03, 15:34 por Faworek :) czyli zeby slodko bylo:)))) mniam Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Słońca, słońca mi trzeba... 06.11.03, 15:39 irysek1 napisała: > por Faworek :) czyli zeby slodko bylo:)))) mniam A jak tak, to nie ma sprawy... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Słońca, słońca mi trzeba... 06.11.03, 18:05 faworki zostawmy chwilowo w spokoju. W Brazylii znajdziemy dużo innych słodyczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Słońca, słońca.... 06.11.03, 20:25 ashanti5 napisała: > faworki zostawmy chwilowo w spokoju. > W Brazylii znajdziemy dużo innych słodyczy ;) Tylko trzeba pamiętać że: "Słodkie życie słono kosztuje" / S. Lec / Odpowiedz Link Zgłoś
asiia Re: Słońca, słońca.... 07.11.03, 03:30 Słońca, słońca Wam trzeba, ale pomyślcie jak źle mają nocne marki. Jak jutro wstanę, to już nie będzie po co odsłaniać firan. Też muszę do jakiegoś cieplejszego kraju na emigrację się udać. Gdzie w dzień sjesta, a życie zaczyna się wieczorem. Asiia Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Słońca, słońca.... 07.11.03, 08:54 asiia napisała: > Słońca, słońca Wam trzeba, ale pomyślcie jak źle mają nocne marki. Jak jutro > wstanę, to już nie będzie po co odsłaniać firan. Też muszę do jakiegoś > cieplejszego kraju na emigrację się udać. Gdzie w dzień sjesta, a życie zaczyna > > się wieczorem. > Asiia To dawaj z nami do Brazylii. Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Słońca, słońca.... 07.11.03, 19:47 moja przyjaciółka jest teraz w Grecji na stypendium. Właśnie mi napisała, że wybiera się na plażę... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Słońca, słońca.... 09.11.03, 11:31 saunne napisała: > moja przyjaciółka jest teraz w Grecji na stypendium. Właśnie mi napisała, że > wybiera się na plażę... A może do Londynu? :) Marzy mi sie ... Islandzki artysta stworzyl slonce w Tate Modern... Wystawa czynna do wiosny :)))) W zastepstwie mozna sobie wyciac zdjecie z ostatniego Przekroju i powiesic na nad biurkiem... www.tate.org.uk/modern/exhibitions/eliasson/about.htm Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Słońca, słońca mi trzeba... 09.11.03, 11:10 ralston napisał: > Jeszcze się zima nie zaczęła, a mi juz okrutnie brakuje dziennego światła. > Czuję, że deprecha o krok z tego powodu... Jak sobie poradzić z brakiem > słońca? To slonko jest ale w innej postaci...trzeba pojesc gruszki, pomarancze popic, (tak w tym roku sa soczyste!) i popic czerwonego wina przed zasnieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Słońca, słońca mi trzeba... 09.11.03, 13:28 chatka_ napisała: > ralston napisał: > > > Jeszcze się zima nie zaczęła, a mi juz okrutnie brakuje dziennego światła. > > > Czuję, że deprecha o krok z tego powodu... Jak sobie poradzić z brakiem > > słońca? > > To slonko jest ale w innej postaci...trzeba pojesc gruszki, pomarancze popic, > (tak w tym roku sa soczyste!) i popic czerwonego wina przed zasnieciem. Byle z tym winem nie przedobrzyć przed spaniem, bo potem strasznie łóżkiem buja... Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Słońca, słońca mi trzeba... 09.11.03, 13:48 strasznie mi zimno.. cięzko pisac jak mam zmarzniete palce :) ja chce żeby było lato.. albo musze sie cieplej ubierac. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Słońca, słońca mi trzeba... 09.11.03, 19:29 Macie tam w Warszawie taką palmę na ulicy... Wystarczy się tamtędy przejechać i już wrażenie, jak na Karaibach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee A kto nie z Warszawy....? 09.11.03, 19:42 all2 napisała: > Macie tam w Warszawie taką palmę na ulicy... Wystarczy się tamtędy > przejechać i już wrażenie, jak na Karaibach ;) ....temu pozostaje inna palma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: A kto nie z Warszawy....? 09.11.03, 19:49 awee napisała: > ....temu pozostaje inna palma ;) :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A kto nie z Warszawy....? 09.11.03, 20:55 all2 napisała: > awee napisała: > > > ....temu pozostaje inna palma ;) > > :))))))))))))) > Chodziło oczywiście o margarynę Palmę. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: A kto nie z Warszawy....? 09.11.03, 20:57 Są jeszcze palmy z Niedzieli Palmowej. Saunne, czy Niedziela Palmowa również jest ujęta w owym sławetnym rozporządzeniu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: A kto nie z Warszawy....? 09.11.03, 20:59 ralston napisał: > Chodziło oczywiście o margarynę Palmę. Nie. Chodziło o palmę pierwszeństwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A kto nie z Warszawy....? 09.11.03, 21:03 awee napisała: > ralston napisał: > > > Chodziło oczywiście o margarynę Palmę. > > > Nie. Chodziło o palmę pierwszeństwa ;) > Ach! O tę z Las Palmas? Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: A kto nie .... 10.11.03, 12:16 ralston napisał: > Ach! O tę z Las Palmas? Nie wiem Game over You win again Rals :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A kto nie .... 10.11.03, 12:20 awee napisała: > ralston napisał: > > > Ach! O tę z Las Palmas? > > Nie wiem > Game over > You win again Rals :) > > Może być Las Vegas, Las Palmas, albo Las Kabacki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Warszawska palma.... 13.11.03, 18:06 all2 napisała: > Macie tam w Warszawie taką palmę na ulicy... Wystarczy się tamtędy > przejechać i już wrażenie, jak na Karaibach ;) A teraz przyznać się szybciutko, komu było tak zimno, że wdrapał się na palmę a na dodatek jeszcze obrywał z niej liście... ;) / w Teleexpresie mówili.... / Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Warszawska palma.... 13.11.03, 18:09 awee napisała: > all2 napisała: > > > Macie tam w Warszawie taką palmę na ulicy... Wystarczy się tamtędy > > przejechać i już wrażenie, jak na Karaibach ;) > > A teraz przyznać się szybciutko, komu było tak zimno, że wdrapał się na palmę > a na dodatek jeszcze obrywał z niej liście... ;) > > / w Teleexpresie mówili.... / > >Stanowczo cementuję wszelkie pogłoski, jakoby był to zziębnięty Ralston. Eeee... dementuję oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Słońca, słońca mi trzeba... 10.11.03, 13:42 rals, specjalnie dla ciebie sloneczko slaskie od godziny szaleje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Słońca, słońca mi trzeba... 10.11.03, 17:36 Dziękuję pięknie. Zażyłem sobie dziś nieco słonka, może jeszcze i jutro się uda? Na kilka dni powinno starczyć... Odpowiedz Link Zgłoś