kanuk Re: Więzi 26.01.09, 20:40 Fcale mi sie nie prze-krzy,bo je pyszne curry Krana recepturry. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Więzi 26.01.09, 21:37 immanuela napisała: > słyszałeś Kanuku? ;-) to ten indyk na hormonach tak roztywa? w Krana przepisu nie bylo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Więzi 26.01.09, 21:21 singielstwo jako stan uwięzienia w wolności zastanawiałam się chwilę nad użyciem słowa "singlostwo" ale zadźwięczało mi w uszach jak zaanonsowanie angielskiego małżeństwa z sytej klasy średniej na lokalnym balu dobroczynnym, gdzieś w okolicach domostwa Jane A. takie singlostwo Bennet-Darcy na przykład. te wiejskie wnętrza, parki, alejki, dęby i pikniki pod kasztanami, mięsiwo na stolach, srebrne łyżeczki, bażancie ogony w pieczystym, wino reńskie a potem Londyn z sezonie zimowym. ech ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Więzi 26.01.09, 21:40 uwolnić orkę! zagrzewał kierownik sprzedaży na kwartalnym podsumowaniu raportów wydajnościowo-efektywnościowych :-) Odpowiedz Link Zgłoś