Dodaj do ulubionych

Modliszko!

11.03.09, 23:06
muszem Ciem zmartwić? ;-)

immanuela Gazeta.pl do mali.sa pokaż szczegóły 9.03 (2 dni temu)

Odpowiedz

Witam Maliso!
czy mogłabyś sprawdzić, do kogo należy post 80 000 na forum Dziewiarstwo
Maszynowe?
pozdrawiam
immanuela

mali. sa @ gazeta. pl do mnie pokaż szczegóły 10:38 (12 godz. temu)

Odpowiedz

Chyba mogę Ci pogratulować.;)) System twierdzi, że to ten:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12233&w=92453173&a=92454370
pozdrawiam, mali.sa
Obserwuj wątek
    • modliszka61 Re: Modliszko! 12.03.09, 09:02
      Gdyby nie kareta,która na mnie już czeka,powiedziałabym,co myślę o tym prywatnym
      śledztwie.Podstępnym i zdradzieckim.
      Zapytałabym też czy Pani pracuje w IPN,czy w skarbówce,czy książkę-paszkwil Pani
      pisze.
      Ale nie zapytam,bo kareta na dziedzińcu czeka i wsiadać muszę,i jeszcze dwa dni
      będą mi mówić per exhibitor.Fu.
      • immanuela Re: Modliszko! 12.03.09, 19:30
        aż tak Cię Modliszko ubodło? ;-)
        • modliszka61 Re: Modliszko! 12.03.09, 21:09
          Konieczne było to uświadomienie na piśmie.Starsza ja kobieta i arterie nie mają
          już tej przepustowości jak trzeba... Gdzie Imma taką drugą
          Modliszkę sobie znajdzie,gdy tą rarytasową wykończy?
          A?
          • brezly Re: Modliszko! 12.03.09, 21:24
            W Desie?

Czesc :-DD
            • modliszka61 Re: Modliszko! 12.03.09, 22:01
              Oczywiście w Desie.Jestem przecież kobietą z klasą. ;-}
              Kto by mnie tam szukał u trywialnego handlarza starzyzną?!
              Cze :-P
              • immanuela Re: Modliszko! 14.03.09, 14:17
                a widziała Pani, Pani Modliszko, reklamę herbaty Earl Grey? ;-)
                • modliszka61 Re: Modliszko! 14.03.09, 18:14
                  Nie widziałam,ale czuję,że tym pytaniem chce Pani odwrócić moją uwagę.
                  Bo kolejne sidła już spreparowała.Na kogo?Na mnie.
                  • modliszka61 Re: Modliszko! 15.03.09, 21:41
                    Właśnie dopadła mnie reklama herbaty Earl Grey.Czy mam rozumieć,że wręcza mi
                    Pani swej miłości kwiat na tysiąc najbliższych lat?
                    • zbyfauch Re: Modliszko! 15.03.09, 22:02
                      Nie wiem, mnie się to kojarzy z "early grey".
                      Mnie siwieje zarost najbardziej.
                      Jestem gotów zeznać pod przysięgą, że Modliszka nie posiada siwego zarostu.
                      • modliszka61 Re: Modliszko! 15.03.09, 22:36
                        I przekonasz się,że nie drapie. ;-}
                        Zarost,nie Modliszka...
                        • immanuela Re: Modliszko! 16.03.09, 00:23
                          ja jestem jak ta pani, Modliszko, wszystko wolę mieć na piśmie ;-)
                          • modliszka61 Re: Modliszko! 16.03.09, 09:43
                            To napijmy się tej herbaty dla konsolacji.Niech chociaż Earl mi się tu kojarzy z
                            moim pochodzeniem. .
                            To jednak nie były oświadczyny. :-{{
                            • immanuela Re: Modliszko! 17.03.09, 00:33
                              znaczy mogę się oświadczyć, choć nie mam w tej kwestii żadnego doświadczenia ;-)
                              • kanuk Re: Modliszko! 17.03.09, 04:23
                                od dawna sie obawialem,do czego to wszystko zmierza !
                                ;-)
                                • modliszka61 Re: Modliszko! 17.03.09, 09:24
                                  Oj,przydałby się ktoś na przyczepkę. ;-D
                                  • immanuela Re: Modliszko! 17.03.09, 10:02
                                    Kanuku, to może nas uświadomisz jak należy się oświadczać? ;-D
                                    • modliszka61 Re: Modliszko! 17.03.09, 14:19
                                      Gorąco i z galanterią zapraszamy do ścisłej współpracy.
                                      :-}
                                      • kanuk Re: Modliszko! 17.03.09, 18:29
                                        Utworzmy wiec latajaca kancelarie na trasie Gdynia Glowna Osobowa -
                                        Krakow Glowny. Oko w oko.
                                        Trudno zeby porady tej wagi byly udzielane wirtualnie.
                                        • modliszka61 Re: Modliszko! 17.03.09, 21:49
                                          Gdynia Główna Osobowa.Czyli o pociąg chodzi? Pięknie to Pan zakonspirował.
                                          Oko w oko,straciłby Pan dla nas głowę niewątpliwie już gdzieś pod Tczewem.Tą
                                          oczywistą oczywistość podaję ad deliberandum. ;-}
                                          • immanuela Re: Modliszko! 17.03.09, 22:42
                                            Pani Modliszko, Pani jest z Gdyni Głównej Osobowej? ;-)
                                            • zbyfauch Re: Modliszko! 17.03.09, 22:48
                                              immanuela napisała:
                                              > Pani Modliszko, Pani jest z Gdyni Głównej Osobowej? ;-)

Dróżniczka :)
                                              • immanuela Re: Modliszko! 17.03.09, 22:49
                                                znaczy ma do czynienia ze szlabanami?
                                                • zbyfauch Re: Modliszko! 17.03.09, 23:00
                                                  immanuela napisała:
                                                  > znaczy ma do czynienia ze szlabanami?

Raczej dmie.
                                                  Oraz ogłasza. Ma wyjątkowo erotyczny głos i dlatego zapowiada pociągi zagraniczne.
                                                  • immanuela Re: Modliszko! 17.03.09, 23:05
                                                    nie powinna dmieć! Od dmienia się policzki wydmiwają! ;-)
                                                  • zbyfauch Re: Modliszko! 17.03.09, 23:18
                                                    immanuela napisała:
                                                    > nie powinna dmieć! Od dmienia się policzki wydmiwają! ;-)

Dlatego dmie pod wodą.
                                                    Mniejsza różnica ciśnień.
                                                  • immanuela Re: Modliszko! 17.03.09, 23:21
                                                    dmie na dnie całe dnie?
                                                  • zbyfauch Re: Modliszko! 17.03.09, 23:34
                                                    immanuela napisała:
                                                    > dmie na dnie całe dnie?

Trąbi w głębi ostrząc zęby.
                                                  • immanuela Re: Modliszko! 17.03.09, 23:38
                                                    gra na tubie mając w czubie?
                                            • modliszka61 Re: Modliszko! 17.03.09, 23:36
                                              immanuela napisała:
                                              > Pani Modliszko, Pani jest z Gdyni Głównej Osobowej? ;-)

Gdynia to przedmieście mojego miasta. :-}
                                              • immanuela Re: Modliszko! 17.03.09, 23:38
                                                to Pani jest najodowana!
                                                • modliszka61 Re: Modliszko! 17.03.09, 23:42
                                                  Naładowana,Pani Immo,naładowana.
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 17.03.09, 23:44
                                                    Państwo już nie gadajcie o tym dęciu,bo jakoś tak trywialnie..się czuję. ;-}
                                                  • immanuela Re: Modliszko! 17.03.09, 23:48
                                                    nie ma Pani zadęcia do dęcia? ;-)))
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 17.03.09, 23:54
                                                    Jakoś dziś sztorm wyręcza.
                                                  • zbyfauch Re: Modliszko! 17.03.09, 23:48
                                                    modliszka61 napisała:
                                                    > Państwo już nie gadajcie o tym dęciu,bo jakoś tak
                                                    > trywialnie..się czuję. ;-}

Fakt, te podwodne lasy trywiałów, truidowe gaje między imponującymi formami
                                                    ostrych jak brzytwa banalitów...
                                                  • immanuela Re: Modliszko! 17.03.09, 23:56
                                                    te prymitywity falujące przy najlżejszym poruszeniu, te błaholizmy zamieszkujące
                                                    opuszczone przez ślimaki muszle, te bagatelki, które morze wyrzuca na brzeg...
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 18.03.09, 00:00
                                                    Niech Pani przestanie grzebać w tym żurku na brzegu,bo egzema przyjdzie znienacka.
                                                  • immanuela Re: Modliszko! 18.03.09, 00:06
                                                    egzema się mię nie ima.
                                                    Dobranoc Państwu!
                                                  • kanuk Re: Modliszko! 18.03.09, 03:33
                                                    wychodzi na to ,ze Modliszka jest z tego samego wolnego miasta co i
                                                    ja.
                                                    ale wspomnialem Gdynie,bo tam sie zlatuja zaglowce.
                                                    raz dwa lewa blizej Tczewa. a tam kuzynki jedza rodzynki.
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 18.03.09, 08:15
                                                    Uwierzę jak zobaczę. ;-P Tu sami piękni ludzie i silnie uzdrowieni.:-]
                                                  • kanuk Re: Modliszko! 19.03.09, 04:04
                                                    Co zobacze? Odpis aktu urodzenia ,czy zlot zaglowcow ?
                                                    ;-)
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 19.03.09, 10:54
                                                    Kanuku!
                                                    Miałeś w oświadczynach Immie pomóc,a Ty w archiwum buszujesz i jacht
                                                    podstawiasz.Tak męski osobnik tylko działa,;-}
                                                  • kanuk Re: Modliszko! 19.03.09, 14:50
                                                    Widze,ze listy uwierzytelniajace nie beda potrzebne !
                                                    Nawiaze wiec prywatny kontakt z Klientka,bo to dyskretna i delikatna
                                                    sprawa;-)
                                                    Ahoj !
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 19.03.09, 18:25
                                                    Wyczuwam plecionkę.Pan zapomniał się przedstawić.Pan pozwoli,zrobię to za Pana. ;-}
                                                    www.youtube.com/watch?v=GmIjJu9BfsM
                                                  • kanuk Re: Modliszko! 19.03.09, 19:02
                                                    cala Modliszka !
                                                    ;-)
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 20.03.09, 14:40
                                                    kanuk napisał:

> cala Modliszka !
                                                    I całe szczęście,ze cała.Tylko przysiadła na brzegu misternej sieci Kanuka,a
                                                    podzieliłaby los tych wrzecionowato-cepelinowatych kokonów przeznaczonych do
                                                    późniejszej konsumpcji.
                                                    Jak skruszeją...
                                                  • kanuk Re: Modliszko! 20.03.09, 16:59
                                                    arachnophobia?
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 20.03.09, 17:25
                                                    Zaiste.Syndrom sieciowy.:-}

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka