Dodaj do ulubionych

życzenia ;)

22.12.13, 22:36
Kochani,

ponieważ jutro z samego rana wybywam na drugi koniec europy, życzę Wam cudownych rodzinnych Świąt, fury prezentów pod choinkę (dla tych co grzeczni byli wink ), pyszności na stole (szefowa tylko nie odpytuj nas z wagi poświątecznej big_grin ) i wszystkiego naj, naj, naj.

Do zobaczenia po śwętach kiss smile
Obserwuj wątek
    • szarlotka_ja Re: życzenia ;) 22.12.13, 22:39
      Udanego Świętowania i wszystkiego dobrego kiss
    • organza7 Re: życzenia ;) 22.12.13, 22:39
      Nigdzie nie wybywam, ale do życzeń się przyłączam jak najbardziejsmile Niech się spełni każdemu co tam w tajnym schowku w serduchu siedzismile
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: życzenia ;) 22.12.13, 22:42
      w imieniu wszystkich forumków serdecznie dziękuję smile
      Tobie i Twoim bliskim również prawdziwych Świąt i wszystkiego najlepszego smile

a jeśli chodzi o poświąteczne osiągi, to ja nikogo nie zamierzam odpytywać
      najwyżej mogę zameldować z radością, że udało mi się zrzucić 5 kilo smile
    • lesher Re: życzenia ;) 22.12.13, 22:52
      I Tobie najserdeczniej wszystkiego najlepszego odżyczam!
    • czarny.onyks Re: życzenia ;) 22.12.13, 23:03
      zatem i ode mnie dla Ciebie Ame i dla Was Kochani moiwink
      bo potem zabraknie czasu smile

Wesołych Świąt....i dużo zyczliwoścismile dla siebie...i ludzi wokół...
      ........duzo ciepła ...i spokoju.....
      odpoczywajcie, cieszcie sie chwilą....

i coś, co mnie muzycznie prześladuje ostatnio smile
      • hashimotka88 Re: życzenia ;) 23.12.13, 00:46
        MNie też ona prześladuje ^^ wczoraj ją zasłyszałam... wpadła mi w ucho wink od razu....

Co Wy tak się śpieszycie z tymi życzeniami? big_grin

Tobie Ame teraz życzę, skoro wybywasz. Dużo... czego? Zadowolenia z tego co się ma i nadzei na to co będzie smile Ogólnie szczęścia, miłości i innych pierdołek big_grin
        Wam to mam nadzieję, że jeszcze pożyczę suspicious wink

a teraz pora na mnie.... Chodź Morfeuszu....
        Mam nadzieję, ze szybko mnie weźmie, powinien.... Nie lubie rano wstawać suspicious
    • hashimotka88 Re: życzenia ;) 23.12.13, 05:11
      Kurde.... Dosc czujna mialam noc.... Niedosc ze niecale 4 godziny spanie to tak bezwarunkowo sie nie oddalam. Czasem tak mam. Nie no spalam. Ale glupota moglaby mnie wybudzic. Gdy tel raz lekko zawibrowal od razu sie przebudzilam. O 3 gdzies to zrobil. Wtedy byl na 100 % naladowany. Wiec go odlaczylam. Teraz przed samym alarmem sie obudzilam i na tel zerknelam.
      Haha chyb bede musiala zrobic jakis prezent.... Zostalam zmuszona. By sie jakos odwzajamnic. Wczoraj zobaczylam ze juz na mnie cos czeka. Pieknie zapakowane w czerwono bialy papier z reniferami. Pudelko przeplecione niebieska wstaKa. Juz nawet podposany jest. Cholera. Trza sie bedzie odwzajemnic. uncertain
      Wczorak zerknelam.na yt. Juz wiem jaka duperelke zrobie.

No wlasnie. Ja tez sobie te duperelki w glowie wytluscilam. Bo to moze byc nic a wiele mimo wszystko. Takie tam wink a teraz.... Ostatni swoj dzien zaliczam w pracy tego roku wiec pora wstac. smile
      Nie jest na razie zle. Spiaca nie jestem. Kurde..... Kto wymyslil by robic prezenty. Co to w ogole za zwyczaj. Przeciez same zyczenia w zupelnosci by wystarczyly ;> ciekawe co mi Mloda zrobila ^^ oj tam. Oj tam. Ciekawa tylko jestem big_grin pieknie zapakowala. No i.... Nie bedzie golego parkietu. Echhh. Nie zachowa sie tradycjin....
    • wyszeptany-o-zmroku Re: życzenia ;) 23.12.13, 09:23
      Dzięki i...Wesołych Świąt.
      • kaja.120 Re: życzenia ;) 23.12.13, 12:38
        Ame , a koniec europy to gdzie ? Ale i tak masz fajnie, też bym gdzieś dalej wyjechała. smile Ja też dziś jadę do rodziny i nie będę zaglądać na forum.
        Zdrowia, radości, spełnienia, wiernych przyjacioł, miłości dla wszystkich z tego FORUM !!!!!smile
        • organza7 Re: życzenia ;) 23.12.13, 12:49
          Wybieram bramkę numer 4wink
    • witamina_b12 Re: życzenia ;) 23.12.13, 12:56
      Wespół w zespół dołączam się do życzeń. Niech Wam się wiedzie.
    • facet699 Re: życzenia ;) 23.12.13, 12:57
      Życzę Wesołych Świąt dla wszystkich smile
      • mery1mery1 Re: życzenia ;) 23.12.13, 13:17
        No ja życzę wam tego co sobie sami życzycie, wiecie najlepiej co wam potrzeba wink
    • 81belona03 Re: życzenia ;) 23.12.13, 14:58
      -dziekuję za życzenia smile i także przesyłam Wszystkim ciepłe,świateczne -Dobrych świąt !!! smile kiss
      • maruda2 Re: życzenia ;) 23.12.13, 21:26
        też wybywam od jutra - zatem życzę wszystkim Wam mnóstwa ciepła i radości w te Święta oraz góry ( trafionych big_grin ) prezentów smile
    • flakns Re: życzenia ;) 23.12.13, 22:06
      Dzięki Wam wszystkim za życzenie. Wiecie, że naprawdę nie trzeba byłobig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka