1zorro-bis 02.05.09, 08:31 ciekaw jestem opini.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bljadzia Zaawansowany fantasy-kitsch 02.05.09, 10:52 Brak ekstazy. Wygląda na wymuszony rezultat prestiżo-ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
kicho_nor Re: e, tam 02.05.09, 10:54 Realizm magiczny A w tle natura Jak Celnik Russo liryczny Największa wada Yerkosia Że tam nie ma łosia Odpowiedz Link Zgłoś
kicho_nor Re: e, tam 02.05.09, 11:26 Jest tam nawet coś jak Wyspa Bocklina Ale k… łosia dalej nima. Odpowiedz Link Zgłoś
znavvca Re: e, tam 02.05.09, 12:14 Mnie to przypomina tego co wczesne okładki grupy ABBA robił. Arnold, zdaje się, się podpisywał. Yerka jest bardziej złożony. Szkoda by łosia z budzikiem we łbie malować. Łoś jest sam w sobie poezją. Odpowiedz Link Zgłoś
melinda_k Re: e, tam 02.05.09, 12:32 Zależy od inwencji artysty. Dlaczego nie? Ale śmierdzi to Dalim. Odpowiedz Link Zgłoś
melinda_k Kolego! 02.05.09, 12:27 Zakładam, że "k." jest pospolitą łaciną szpetną i proszę na tym forum nie używać. Jeśli nie, dało by się napisać w całości, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
melinda_k Re: Co powiecie na temat malarstwa Jacka Yerki? 02.05.09, 12:24 Te zawijaski infantylne... Dużo tego na Allegro, spytajcie się Znavvcy. Może amatorzy chcący naśladować Yerkę, może taka maniera silenia się na oryginalność. Odpowiedz Link Zgłoś
kicho_nor Re: zawijaski tylne 02.05.09, 14:57 Problem jest złożony Pysk mam nie wyparzony Gdybyś w malarstwie celował Powiedziałbym Aleś k. pięknie namalował Odpowiedz Link Zgłoś
kicho_nor Re: kolezanko? 02.05.09, 15:10 Ja obrazę przezuję W tej ekspresji na k. To mnie Yerka naśladuje Odpowiedz Link Zgłoś
melinda_k Re: kolezanko? 02.05.09, 16:31 Tak, można się do mnie zwracać "koleżnako" w odróżnieniu od "kolegów" na forum. Lepsze to niż "k.". Och, Yerka przecież całkiem, całkiem w porządku. Jak lubi zawijaski, czemu nie? Szkoda tylko tyle misternej pracy, żeby się potem koleżanki i koledzy do zawijasków przyczepiali. Obrazy nieco przeginają w ciężarze. Ale to moje osobiste zdanie. Napewno znajdują wielu fanów, szczególnie w młodym pokoleniu. Gdyby ktoś kazał interpretować, spytała bym - Który kawałek? I może w tym akurat jego wspaniałość. Lub wada. Zależy od oka, które spojrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
znavvca Re: kolezanko? 02.05.09, 17:12 I jak Ty chcesz by ktoś do naszej galerii zawitał? Jeszcze mniej by się tam zadomowił... :( Odpowiedz Link Zgłoś
melinda_k Re: kolezanko? 02.05.09, 17:23 Och, też coś. Spytano się o opinię, odpowiedziałam. Jak, że też Bljadzi uwagi nie zwracasz. Odpowiedz Link Zgłoś
bljadzia Re: kolezanko? 02.05.09, 17:44 Bo ze mną się tu i tak nikt nie liczy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kicho_nor Re: Yerka 02.05.09, 17:28 Bo największy w tym ambaras by z talentem artyzm naraz (k. to moje a nie jakiś Szt……) Odpowiedz Link Zgłoś
znavvca Re: Co powiecie na temat malarstwa Jacka Yerki? 03.05.09, 13:41 Mnie się ten widzi. www.agraart.pl/pics/dziela/yerka_album.jpg Pewnikiem ze względu na słabość do Volvo PV, do którego Pobieda podobna. A tuu dużo, dużo Yerki yerka.org.ru/works_1.html Odpowiedz Link Zgłoś