Gość: aviva'de IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 14:43 biore suplement bodymax sport od dwoch tygodni podobno po dwoch tygodniach mam odczuwac zmiane, zwlaszcza dzieki zenszeniowi, czy to prawda ze zenszen pobudza fizycznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
just-for-fun Re: sposoby na 01.07.09, 10:43 Owszem, pobudza. Ale każdy ograznizm jest inny. Może u Ciebie zmiana będzie odzcuwalna dopiero po miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balagann Re: sposoby na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 15:02 szukam czegos zeby sie ozywic ten suplement mozna kupic w aptece?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umm Re: sposoby na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 16:02 tak, do tego e-apteki tez juz maja chociaz mnie osobiscie bardziej przekonuje jednak "real". taniej wychodzi zakup duzego pudelka. polecam do tego ruch - sil wystarczy i mozna nad forma popracowac, byle byl czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodymax Re: sposoby na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 15:28 to i racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamizelka_czerwona Re: sposoby na IP: *.centertel.pl 03.08.09, 16:14 i racja, zgadzam sie ze to dobry suplement, tylko dziala po jakis dwoch tygodniach,organizm musi wchlonac odpowiednia ilosc zenszenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirazab Re: sposoby na 03.08.09, 17:00 Niezawodny sposób to śmiech. Odkryłam to po tym, jak natknęłam się na stronkę www.oQurde.pl - od tamtego czasu czytam ją codziennie i boki zrywam. Odpowiedz Link Zgłoś