Gość: Gość IP: *.cm.umk.pl 21.07.09, 07:45 To był napewno urlopowany Kownacki. W kancelarii sie już cieszą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ConDonek Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.static.aps-pl.pl 21.07.09, 07:52 to pewnie upadły reformy Tuska:):) Odpowiedz Link Zgłoś
shithead [...] 21.07.09, 08:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoń Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.net.stream.pl 21.07.09, 08:12 Toż to siok!Amerykanie nie wiedzą co się dzieje na Jowiszu ,i amator musi im o tym informować. Przecież mogli "to" zestrzelić za pomocą "tarczy". Niech koniecznie wyślą tam wojsko.Może to Kim Ir Sen zagraża ;-))))))))).Tam trzeba wprowadzić demokrację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astronom Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: 80.54.82.* 21.07.09, 08:19 I znów Jowisz nas obronił... Nasz wielki przyjaciel w kosmosie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jon Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 08:20 czy kometa możne w coś uderzyć? prędzej meteoryt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ememens Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: 213.73.9.* 21.07.09, 08:22 shithead - uważaj na to co mówisz czy piszesz... bo kiedy faktycznie przyjdzie to pewnie wspomni na twoje poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
tuluniu Re: Coś uderzyło w Jowisza 21.07.09, 08:24 Moze zamiast z Ameryka lepiej zwrzec sojusz z Jowiszem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPSala Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.09, 08:31 ememens, myslisz, ze Jezus bedzie sie naprawde mscil za zarty na Forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiuu Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: 146.81.200.* 21.07.09, 08:32 Quiz Kto walnal w Jowisza: a) Jezus b) Kownacki c) autobus wycieczkowy z polskim rzadem d) ojciec dyrektor robi odwierty geotermalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukrytesprawy.org Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.icpnet.pl 21.07.09, 08:47 Najbardziej wierzę w to z tym astronomem-amatorem - teraz jak Rosjanie się o tym dowiedzą, będą mogli sobie puszczać w Jowisza rakiety z głowicami nuklearnymi jako próbne strzały - a na monitorach w NASA niczego nie zauważą; chyba, że ktoś zadzwoni: "ej, popatrzcie na Jowisza, tam się coś dzieje..!" Jasne, na pewno. A ja słyszałem, że "oni" wiedzą dokładnie, co tam się dzieje - i w co zmienia się Jowisz, czy raczej w co go zmieniają (drugie słońce). Kometa Shoemaker-Levy 9, znana również jako "String of Pearls", była tak naprawdę sztucznym obiektem ziemskiego pochodzenia, zaprojektowanym na rozpoczęcie czegoś w rodzaju reakcji łańcuchowej (czy raczej przyspieszenie naturalnego procesu). W przyszłości na księżyce Jowisza mają zostać przesiedleni ludzie (czyt. nadwyżka populacji). Powyższe informacje pochodzą od człowieka nazwiskiem Stewart Swerdlow, byłego uczestnika amerykańskich tajnych wojskowych projektów dot. m.in. niejawnej eksploracji kosmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmatan Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: 91.198.246.* 21.07.09, 08:56 >>jon może uderzyć. kometa różni się od meteor(yt)u składem i orbitą, ale dalej jest to ciało fizyczne, którym można kogoś rzucić w łeb. ostatnio (coś koło 2 lat temu) NASA nawet wystrzeliła w pobliską kometę próbnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmatan Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: 91.198.246.* 21.07.09, 08:58 >>ukrytesprawy.org ktoś się tutaj za dużo odysei kosmicznej naczytał/naoglądał, i być może za dużo też substancji poszerzających świadomość zażył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do UPSala Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.217.146.194.generacja.pl 21.07.09, 08:58 całkiem możliwe... rozglądając się wokół nie jestem najlepszego zdania o jego kondycji psychicznej, moralnej i intelektualnej. choć dowcipu mu z pewnością nie brakuje. ponurego, tak że, shithead, wpadliście jak śliwka w qwno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scorbolamid Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.malbork.mm.pl 21.07.09, 09:06 Pewności nikt nie ma? Pismo Św. jasno określa co się stanie po ponownym przyjściu Pana na ziemię. Poza tym (nie zakładając oczywiście, że wszyscy tu są katolikami - ja jestem) dekalog jasno również precyzuje, by nie wzywać imienia Pana bez potrzeby (cyt.: Nie będziesz wzywał Imienia Wiekuistego Boga twojego nadaremnie, gdyż nie zostawi bezkarnie Wiekuisty tego, któryby Imię Jego nadaremnie wzywał.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go$c!u Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.gemini.net.pl 21.07.09, 09:35 to byl chuck norris ze swoim pol obrotem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata-Dyrektor Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.aster.pl 21.07.09, 09:42 Nie poddam się nigdy ciemnocie, Nie skończę mego dariusza, Dopóki wybory nie przejdą, A PiS nie pierdyknie w Jowisza. Odpowiedz Link Zgłoś
badziewiak66 Re: Coś uderzyło w Jowisza 21.07.09, 09:44 To Harry Potter !!! Walka z Sami Wiecie z Kim przeniosła się w "zaświaty". To zaklęcie Locomotor lub Carpe Retractum. A że zdarzenie zbiegło się w czasie z premierą nowego Harrego. Nawiasem mówiąc niezły marketing mają w Tym Hollywuuud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadaista Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: 212.160.172.* 21.07.09, 09:46 "Coś" uderzyło? No bez żartów... Czytałem kiedyś, że agencje kosmiczne prowadzą ciągłą obserwację wszystkich większych obiektów znajdujących się w kosmosie w niewielkiej odległości od Ziemi. I co, tego "czegoś" nie zauważyli wcześniej? Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwaaaAAAAA Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.opera-mini.net 21.07.09, 09:51 To pisuar twardo wylądował- za bardzo ufali GPS z Watykanu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ericnobz Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: 213.25.46.* 21.07.09, 09:51 ale chwileczkę, jak mówię "O Boże!" to wzywam kogoś? To jest słowo wymyślone przez takiego samego człowieka jak ja i ty a nie imie, czy chodzi o Jezus ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ericnobz Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: 213.25.46.* 21.07.09, 09:51 ps. bez ironii, normalne pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
tebacha Re: Coś uderzyło w Jowisza 21.07.09, 09:59 Cholera, znowu za wysoko podrzuciłam naleśnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoyalOak Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 10:03 Szkoda, że nie w Ziemie :( Odpowiedz Link Zgłoś