Dodaj do ulubionych

Coś uderzyło w Jowisza

IP: *.cm.umk.pl 21.07.09, 07:45
To był napewno urlopowany Kownacki. W kancelarii sie już cieszą.
Obserwuj wątek
    • Gość: ConDonek Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.static.aps-pl.pl 21.07.09, 07:52
      to pewnie upadły reformy Tuska:):)
    • shithead [...] 21.07.09, 08:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: słoń Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.net.stream.pl 21.07.09, 08:12
      Toż to siok!Amerykanie nie wiedzą co się dzieje na Jowiszu ,i amator musi im o tym informować.
      Przecież mogli "to" zestrzelić za pomocą "tarczy".
      Niech koniecznie wyślą tam wojsko.Może to Kim Ir Sen zagraża ;-))))))))).Tam trzeba wprowadzić demokrację!
    • Gość: astronom Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: 80.54.82.* 21.07.09, 08:19
      I znów Jowisz nas obronił... Nasz wielki przyjaciel w kosmosie...
    • Gość: jon Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 08:20
      czy kometa możne w coś uderzyć? prędzej meteoryt
    • Gość: ememens Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: 213.73.9.* 21.07.09, 08:22
      shithead - uważaj na to co mówisz czy piszesz... bo kiedy faktycznie przyjdzie to pewnie wspomni na twoje poczucie humoru
    • tuluniu Re: Coś uderzyło w Jowisza 21.07.09, 08:24
      Moze zamiast z Ameryka lepiej zwrzec sojusz z Jowiszem ?
    • Gość: UPSala Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.09, 08:31
      ememens, myslisz, ze Jezus bedzie sie naprawde mscil za zarty na Forum?
    • Gość: gosiuu Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: 146.81.200.* 21.07.09, 08:32
      Quiz
      Kto walnal w Jowisza: a) Jezus b) Kownacki c) autobus wycieczkowy z polskim rzadem d) ojciec dyrektor robi odwierty geotermalne
    • terradsp Re: Coś uderzyło w Jowisza 21.07.09, 08:34
      Odwierty, hehehe :D
    • Gość: ukrytesprawy.org Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.icpnet.pl 21.07.09, 08:47
      Najbardziej wierzę w to z tym astronomem-amatorem - teraz jak Rosjanie się o tym dowiedzą, będą mogli sobie puszczać w Jowisza rakiety z głowicami nuklearnymi jako próbne strzały - a na monitorach w NASA niczego nie zauważą; chyba, że ktoś zadzwoni: "ej, popatrzcie na Jowisza, tam się coś dzieje..!"

Jasne, na pewno. A ja słyszałem, że "oni" wiedzą dokładnie, co tam się dzieje - i w co zmienia się Jowisz, czy raczej w co go zmieniają (drugie słońce). Kometa Shoemaker-Levy 9, znana również jako "String of Pearls", była tak naprawdę sztucznym obiektem ziemskiego pochodzenia, zaprojektowanym na rozpoczęcie czegoś w rodzaju reakcji łańcuchowej (czy raczej przyspieszenie naturalnego procesu). W przyszłości na księżyce Jowisza mają zostać przesiedleni ludzie (czyt. nadwyżka populacji). Powyższe informacje pochodzą od człowieka nazwiskiem Stewart Swerdlow, byłego uczestnika amerykańskich tajnych wojskowych projektów dot. m.in. niejawnej eksploracji kosmosu.
    • Gość: szmatan Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: 91.198.246.* 21.07.09, 08:56
      >>jon
      może uderzyć. kometa różni się od meteor(yt)u składem i orbitą, ale dalej jest to ciało fizyczne, którym można kogoś rzucić w łeb. ostatnio (coś koło 2 lat temu) NASA nawet wystrzeliła w pobliską kometę próbnik
    • Gość: szmatan Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: 91.198.246.* 21.07.09, 08:58
      >>ukrytesprawy.org

ktoś się tutaj za dużo odysei kosmicznej naczytał/naoglądał, i być może za dużo też substancji poszerzających świadomość zażył
    • Gość: do UPSala Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.217.146.194.generacja.pl 21.07.09, 08:58
      całkiem możliwe... rozglądając się wokół nie jestem najlepszego zdania o jego kondycji psychicznej, moralnej i intelektualnej. choć dowcipu mu z pewnością nie brakuje. ponurego, tak że, shithead, wpadliście jak śliwka w qwno.
    • Gość: scorbolamid Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.malbork.mm.pl 21.07.09, 09:06
      Pewności nikt nie ma? Pismo Św. jasno określa co się stanie po ponownym przyjściu Pana na ziemię. Poza tym (nie zakładając oczywiście, że wszyscy tu są katolikami - ja jestem) dekalog jasno również precyzuje, by nie wzywać imienia Pana bez potrzeby (cyt.: Nie będziesz wzywał Imienia Wiekuistego Boga twojego nadaremnie, gdyż nie zostawi bezkarnie Wiekuisty tego, któryby Imię Jego nadaremnie wzywał.)
    • Gość: go$c!u Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.gemini.net.pl 21.07.09, 09:35
      to byl chuck norris ze swoim pol obrotem...
    • Gość: Tata-Dyrektor Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.aster.pl 21.07.09, 09:42
      Nie poddam się nigdy ciemnocie,
      Nie skończę mego dariusza,
      Dopóki wybory nie przejdą,
      A PiS nie pierdyknie w Jowisza.
    • badziewiak66 Re: Coś uderzyło w Jowisza 21.07.09, 09:44
      To Harry Potter !!! Walka z Sami Wiecie z Kim przeniosła się w "zaświaty". To zaklęcie Locomotor lub Carpe Retractum. A że zdarzenie zbiegło się w czasie z premierą nowego Harrego. Nawiasem mówiąc niezły marketing mają w Tym Hollywuuud.
    • Gość: dadaista Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: 212.160.172.* 21.07.09, 09:46
      "Coś" uderzyło? No bez żartów... Czytałem kiedyś, że agencje kosmiczne prowadzą ciągłą obserwację wszystkich większych obiektów znajdujących się w kosmosie w niewielkiej odległości od Ziemi. I co, tego "czegoś" nie zauważyli wcześniej? Hmmm...
    • Gość: kwaaaAAAAA Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.opera-mini.net 21.07.09, 09:51
      To pisuar twardo wylądował- za bardzo ufali GPS z Watykanu...
    • Gość: ericnobz Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: 213.25.46.* 21.07.09, 09:51
      ale chwileczkę, jak mówię "O Boże!" to wzywam kogoś? To jest słowo wymyślone przez takiego samego człowieka jak ja i ty a nie imie, czy chodzi o Jezus ?
    • Gość: ericnobz Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: 213.25.46.* 21.07.09, 09:51
      ps. bez ironii, normalne pytanie
    • tebacha Re: Coś uderzyło w Jowisza 21.07.09, 09:59
      Cholera, znowu za wysoko podrzuciłam naleśnika.
    • Gość: RoyalOak Re: Coś uderzyło w Jowisza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 10:03
      Szkoda, że nie w Ziemie :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka