rex88 01.02.02, 11:19 Mam pytanko: Znacie może przepis na takiego shake'a waniliowego jakiego podają w tej restauracji? Jeśli tak to bardzo was proszę napiszcie na tym forum. Rexer Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Shake z McDonalda IP: *.unl.edu 01.02.02, 15:30 rex88 napisał(a): > Mam pytanko: > Znacie może przepis na takiego shake'a waniliowego jakiego podają w tej > restauracji? > Jeśli tak to bardzo was proszę napiszcie na tym forum. > Rexer Rexer, poszukaj sobie dobrych, tradycyjnych przepisow i daj se spokoj z McDonaldem. Kuchnia amerykanska to najbardzeij prymitywna i jak ja to nazywam BEZCZELNA kuchnia. Ten Twoj shake to zapewne zmiksowane cos tam z czyms tam. Tu sie nikt w Macku nie pierdoli zeby cos przygotowac dla Ciebie. Macki powinne byc zakazane calkowicie. Zobacz tylko co one zrobily z calymi generacjami Amerykanow. Pozdr, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guilty Re: Shake z McDonalda IP: 212.160.147.* 01.02.02, 15:32 no co zrobiły z tymi generacjami? o ile wiem, amerykanie mają sie ogólnie OK. pozdrawiam p.s. sam chciałbym znać ten przepis :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Shake z McDonalda IP: *.unl.edu 01.02.02, 15:35 Gość portalu: guilty napisał(a): > no co zrobiły z tymi generacjami? o ile wiem, amerykanie mają sie ogólnie OK. > pozdrawiam > p.s. sam chciałbym znać ten przepis :) Malo wiesz synku. 60 procent ma nadwage i wszelkie konsekwencje z tym zwiazane. Jak nie wiesz o czym mowie, to przylec sobie do NY. Tylko nie peknij ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Shake 01.02.02, 16:02 jak ja nie lubie, jak mi sie enter wciska zamiast tej strzalki powazej ;( nie poelam z Donalda, bo to zadkie swinesto, sama chemia chcesz dobrego sheka: potrzebujesz blender troche lodu w kostkach lody, w smaku jaki lubisz np waniliowe zimne mleko- ilosc zalezy jak geste to chcesz miksujesz wszystko razem, najlepiej biegiem pulsacyjnym przelewasz do wysokiej szklanki i juz Odpowiedz Link Zgłoś
martynka22 Re: Shake z McDonalda 01.02.02, 18:27 Hmm ten shake to chyba roztopione lody! a tak wogóle to najlepsze szejki ( sic!) podają w Starlight Cafe w Multikinie na Ursynowie.Kosztuja co prawda 10PLN, ale warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś