modliszka61 05.08.09, 20:47 Trzy tygodnie wyglądam Ciebie.Gdzieś Ty? Mój monalisowy uśmiech staje się coraz bardziej bolesny. img33.imageshack.us/img33/4922/obraz131p.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka61 Re: Immooooo ! 19.08.09, 22:23 Szu,a jakby te nasze nawoływania na ten tembr ? Millenuelooo! Immafioriii! Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Immooooo ! 19.08.09, 22:37 nie chce sie Pani czasem od tych nawoływań skoczyć do jakiej Mantui? bo mnie coś bierze, włosko się jakoś zrobiło Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Immooooo ! 19.08.09, 22:47 Ale na chwileczkę tylko ;-} img15.imageshack.us/img15/7502/s5005252.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Immooooo ! 19.08.09, 22:51 A! Pani poczeka! tylko znajdę drugiego klapka! Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Immooooo ! 21.08.09, 17:46 Immmmmmoooooooooooo www.youtube.com/watch?v=bGMsAYgoL3Y&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Immooooo ! 03.10.09, 19:52 No,Immo,co mi Pani zrobila tym zniknieniem swojem? Po świecie za Panią rozglądałam się.Pod każdą palmę,na każdą palmę zerkałam,czy aby Pani tam nie siedzi w tej czerwonej co zawsze sukience jako ta małpa w czerwonym ;-} , i czy nie wystrzeli Pani do mnie seria pestek z daktyli... Tak się o Panią martwiłam . :-{ Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Immooooo ! 04.10.09, 16:37 o tej sukni z trenem Pani prawi? Ale ona czarna była. Czerwone były szpilki do tego. A Pani gdzie tak znikła i dlaczego? Hibiskusem Pani macham na powitanie. Ja maupa, ja maupa, odbiór. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Immooooo ! 12.10.09, 12:11 Po ukojenie do Republiki Bananowej jechałam,alem go nie doświadczyła. Wołałam :"Immanuelo! Immanuelo!" ,a wtedy z traw wysokich jak duch wyłaniała się kobieta w turbanie(w żaden sposób nie podobna do Pani) i pytała czego od niej chcę.Ja jej na to,że Immanueli szukam,a ona mi odpowiada,że ją zowią Iman i nie ma tu żadnej Immy. A pojodłować to se mogę na innym kontynencie,w niemieckich górach. Natenczas zamilkłam zawstydzona... Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Immooooo ! 12.10.09, 22:33 Pani Modliszko! Gdyby Pani była panem, to w try miga bym się w Pani, znaczy w Panu zakochała. A tak, to nici z miłości :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Immooooo ! 13.10.09, 16:03 Jak nici to takie dziewiarskie miłowanie :-} A gdybym tak była zabójczo przystojnym mężczyzną w nienagannie uszytym ancugu od Prady ? Takim do zalotów,hę ? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Immooooo ! 13.10.09, 22:07 pod warunkiem, że byłaby Pani wysokim blondynem. Wtedy możemy negocjować. A Anzug nie jest aż tak ważny, szczególnie w niektórych sytuacjach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Immooooo ! 14.10.09, 12:25 Oto jestem! Jak Robert Redford w "Wielkim Gatsby". Niestety,dałam kiedyś w niewyjaśnionych okolicznościach podpis i już zawsze muszę ubierać się u Prady ;-{ Pani już mocno się posunęła w latach i niech ma baczenie na mózg,nie na zwis. ;-}} Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Immooooo ! 14.10.09, 21:19 olśnilo mnie wlaśnie, że Wielki Gatsby to usacki Wokulski. Ale nie wiem co z tym dalej zrobić. czeModli! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Immooooo ! 14.10.09, 21:33 Gdzie te czasy kiedy bylem wysokim blondynem, teraz bryloje niejaki Tomek:) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Immooooo ! 14.10.09, 23:06 Se pono robi operacje plastyczno, dziewczyny badzcie czujne) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Immooooo ! 21.10.09, 11:38 Cze,Mała Chu-chu. szubad napisała: olśnilo mnie wlaśnie, że Wielki Gatsby to usacki Wokulski. Ale nie wiem co z ty > m > dalej zrobić. Lepiej nic nie ruszać,bo jak niewiele posunięta Imma (w latach!} sobie przemyśli co ona za lalka,to krosna gniewu zakręci ;-} Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Immooooo ! 20.10.09, 21:03 modliszka61 napisała: > Pani już mocno się posunęła w latach i niech ma baczenie na mózg,nie na zwis. ; bo ja wiem, czy tak mocno? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Immooooo ! 21.10.09, 11:41 Nie,nie,ja tylko tak na strunach drażliwych zagrałam. Żeby się Pani mogła dla zdrowotności żachnąć. :-} Odpowiedz Link Zgłoś