zielonamysz 10.08.09, 15:31 Mam pytanie.czy w Krakowie z urazem glowy, po pobiciu to mozna na Rydygiera? I czy tam gdzies w poblizu jest jakis kiosk? A jesli kolesia pobili na Grodzkiej to gdzie by wyladowal? Dzieki i pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olo53 Re: Panie Olu ,pani LI 11.08.09, 10:22 Uklony pani Myszo. Na Rydygiera mozna ze wszystkim bo to wielkie szpitaliszcze. Z tego co mi wiadomo to gdzie sie trafi do szpitala zalezy od daty, tzn. kto ma akurat ostry dyzur. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Panie Olu ,pani LI 12.08.09, 23:34 lojesuniu, Pani Myszo! Ale to tylko teoretycznie, tak? Ostrych dyżurów to już nie ma, chyba ze specjalistyczne. Były SORy, ale tez je chyba pstatnio wcięło. Z centrum do Rydygiera nie wioza- raczej do Centralnej Izby Przyjęc Szpitala Collegium Medicum na Sniadeckich. Ostatnio koleżankę pogotowie tam zabrało. Albo do Narutowicza (mnie zawsze tam wożą). Acha - nie "na Rydygiera", tylko "do Rydygiera" - tak ma szpital na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Panie Olu ,pani LI 22.08.09, 22:33 Ostatnio bylo tak, na Zeromskiego dostalem skierowanie do szpitala, poszedlem grzecznie a pan doktor przyjmojacy powiedzial ze nie przywiozlo mnie pogotowie to won Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Panie Olu ,pani LI 22.08.09, 22:47 Lira bylas kiedy u tego Rydygiera, ja bylem odwiedzic znajoma, wychodzilem z tego labiryntu z pol godziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Panie Olu ,pani LI 22.08.09, 22:35 Czyli Myszu w leb najpierw musisz dostac i to tak dokladnie zeby cie pozbierali Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Panie Olu ,pani LI 23.08.09, 11:03 )! Super , tzn do Rydygiera... No i bym sie rabla. To am bc w 88 roku Bardzo dziekuje.. Wlasnie koles w leb dostal.. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Panie Olu ,pani LI 23.08.09, 14:30 Oczarowała mnie głęboka intropatia pani Myszki,która dwa tygodnie rozważała wybór najlepszego szpitala dla ofiary,zanim zastosowała środek represyjny. Chylę czoła. ;-} Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Panie Olu ,pani LI 23.08.09, 15:04 Pani Myszuniu, co sie Pani na tego Rydygiera tak upiera? Jeśli to się dzieje w 1988, to dyskretnie donosze, że ten szpital powstał 1 sierpnia 1986 - i z pewnością nie z obecną "ofertą". Istotnie, to był czas ostrych dyżurów, ale ja sobie nie przypominam, żeby tam kogoś wozili, a już zwłaszcza z centrum (toż to Huta!). Wozlili na pogotowie na Łazarza, albo na Kopernika - na jedną z dwóch chirurgii uniwersyteckich: "białą" albo "czerwoną" (ta ostatnia cieszyła się sławą złą). Może Pani skrobnie na priv, czego konkretnie by Pani chciała? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Panie Olu ,pani LI 24.08.09, 14:05 A to napisze,ze na łazarza. Juz pisze jak lazarz to sie bedzie zgadzalo. To ja sie odezwe jak bede poprawiac bo tera to rwe do przodu. Intro patia totalna a potrzebna patia.Albo pa tio.. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Panie Olu ,pani LI 25.08.09, 09:46 Tera to sie nie oplaca chorowac nigdzie, no moze w Szwajcarii czy inny Szwecji,najlepi to byc mlodom piekna i bogata jak Mysza:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Panie Olu ,pani LI 27.08.09, 06:43 NO. W zwiazku z tem nawet się nie ubezpieczylam panie OLo Odpowiedz Link Zgłoś