Dodaj do ulubionych

WYCOFAĆ REKLAMY Z Gazety

IP: *.acn.pl / 10.128.128.* 20.06.02, 07:44
W związku z bezprecedensową nagonką na Engela w GW prezes firmy w której
pracuje postanowił wycofać wszelkie reklamy i ogłoszenia płatne z GW. Myślę, że
to niezły pomysł i zachęcam innych do podobnych kroków. Może otrzeźwi to
niektórych bojowników GW i jej KIEROWNICTWO
Obserwuj wątek
    • Gość: cedm Re: WYCOFAĆ REKLAMY Z Gazety IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 07:55
      Twojemu kierownikowi brakło funduszy i to w połowie roku ale jaja!Uważaj na
      swoją posade!
    • Gość: kataryna Re: WYCOFAĆ REKLAMY Z Gazety IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 12:34
      Gość portalu: Alek napisał(a):

> W związku z bezprecedensową nagonką na Engela w GW prezes firmy w której
      > pracuje postanowił wycofać wszelkie reklamy i ogłoszenia płatne z GW. Myślę, że
      >
      > to niezły pomysł i zachęcam innych do podobnych kroków. Może otrzeźwi to
      > niektórych bojowników GW i jej KIEROWNICTWO

Kurcze, nie wiem jak Gazeta się podniesie z tego ciosu :)

• Gość: Remo Re: WYCOFAĆ REKLAMY Z Gazety IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 20.06.02, 12:39
      Twój szef musiałby być prezesem, zarządem i jednocześnie większościowym
      udziałowcem co najmniej Henkla, żeby tego typu posunięciem zmusić Agorę do
      przemyślenia tego co ich gazeta drukuje.
      A po meczu...
    • Gość: Joas Re: WYCOFAĆ REKLAMY Z Gazety IP: *.man.polbox.pl 20.06.02, 12:47
      a ja mysle ze masz fajnego szefa. a Ci co na ten temat ironizuja, niech sie
      bujaja:) pzdr.
      • Gość: Remo Re: WYCOFAĆ REKLAMY Z Gazety IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 20.06.02, 13:03
        No ja się bujam ze śmiechu. W ramach protestu przeciwko cenom oprogramowania
        microsoftu, zacznę używać maszyny do pisania. Ale dam Gates'owi popalić!
        Są jeszcze jakieś pomysły?
        • Gość: joas Re: WYCOFAĆ REKLAMY Z Gazety IP: *.man.polbox.pl 20.06.02, 15:31
          z pewnością, można np nie korzystać z microsoft explorera albo wręcz nie
          włączać komputera, co bym zalecała:))))
    • Gość: pkl Re: WYCOFAĆ REKLAMY Z Gazety IP: *.reaktor.pl 20.06.02, 15:45
      to bardzo dobry pomysl. pitolenie na tym forum jest z pewnoscia mniej
      skuteczne. ponadto mam wrazenie, ze nieco zmienil sie odbiorca GW i coraz
      bardziej upodabnia sie do czytelnika SE i odbiorcy polsatu. takze ruch twojego
      szefa moze okazac sie wiecej niz sluszny. a tym co biadola, ze to nic nie
      zmieni i ze to nie rusza GW zycze matury...
      • Gość: Diabolo Re: WYCOFAĆ REKLAMY Z Gazety IP: 62.89.77.* 20.06.02, 16:08
        Zapraszam do wspolpracy z naszą gazetą!
        Chętnie prześlę cenniki i inne e-mailem.
        ;-)))

Pozdrawiam
      • Gość: Remo Re: WYCOFAĆ REKLAMY Z Gazety IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 21.06.02, 08:55
        Gość portalu: pkl napisał(a):

> [...] a tym co biadola, ze to nic nie
        > zmieni i ze to nie rusza GW zycze matury...

Mniemam, że masz maturę; wyjaśnij mi zatem, prostemu człowiekowi, co ma piernik
        do wiatraka?
    • Gość: piko Re: WYCOFAĆ REKLAMY Z Gazety IP: *.pl.ibm.com / *.at.ibm.com 20.06.02, 17:35
      Prezess wycofal wszystkie ogłoszenia np.
      'zasponsoruję ...', 'korepetycji udziele', 'Maluch rok prod. 1982 sprzedam' etc.
    • Gość: Alek Re: WYCOFAĆ REKLAMY Z Gazety IP: *.pl 20.06.02, 17:54
      Nie chodzi tu o kwoty a sam gest, fakt rozsyłamy info o bojkocie GW do innych
      firm jest żywy oddźwięk jak agencje reklamowe podejma negocjacje z GW na temat
      jazgotu dobywającego się z działu sportowego to być moze ktoś to bydełko
      Olejniczaka dostrzeze
    • kilroy_was_here Re: WYCOFAĆ REKLAMY Z Gazety 21.06.02, 07:45
      Gość portalu: Alek napisał(a):

> W związku z bezprecedensową nagonką na Engela w GW prezes firmy w której
      > pracuje postanowił wycofać wszelkie reklamy i ogłoszenia płatne z GW. Myślę, że
      > to niezły pomysł i zachęcam innych do podobnych kroków. Może otrzeźwi to
      > niektórych bojowników GW i jej KIEROWNICTWO

Jeśli twój prezes postanowił zawęzić docelowy rynek działania do zwolenników
      Engela, to rada nadzorcza powinna się poważnie zastanowić, czy czekać na jakiś
      jego następny numer, który niechybnie wywinie jako zwolennik podejmowania decyzji
      w ramach dziecinady.
    • Gość: Vramin Re: WYCOFAĆ REKLAMY Z Gazety IP: *.chello.pl 21.06.02, 11:54
      Można też zrobić oddolną akcję nie korzystania z oferty firm reklamujących
      się w GW...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka