Gość: Mr. Am/Pm IP: *.220.122.206.dsl.dynamic.eranet.pl 25.08.09, 11:51 Szczerze - jedne z najpłynniejszych filmów typu stop motion Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bigos Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.09, 13:18 Fantastyczna rzecz. Klocki Lego stają się nieśmiertelnym klasykiem, w czym internet tylko pomaga. Są już "legowe": reprodukcje albumów muzycznych ( www.thetoyzone.com/2008/lego/20-album-covers-recreated-in-lego/ ) erotyki ( www.youtube.com/watch?v=LJ0UV9hrRB8 ) i dużo, dużo więcej... www.xyz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolka Re: Niesamowita Lego-animacja IP: 94.254.139.* 25.08.09, 13:22 Wow naprawdę świetne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbmbmmbmbmbmbbmmbm Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 13:33 fantastyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.acn.waw.pl 25.08.09, 18:52 Nie wiem co wszystkich tak zachwyca. Biedne to dosc. Bez konceptu, nudne i malo efektowne. Widzialem duzo lepsze stop motiony przy uzyciu np. figurek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 19:57 boskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobo Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.echostar.pl 26.08.09, 11:21 I tak najlepsza jest muza. Kocham 8bit:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 13:20 co to za brodacz w tej animacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek79 Re: Niesamowita Lego-animacja IP: 213.76.142.* 27.08.09, 11:09 @me Pokolenie 30 latków wychowało się na tych komputerach, konsolkach i świetnych grach. Skoro nie czujesz tego klimatu to musisz być mardzo młody. Spróbuj sam coś zanimować, zobacz ile pracy trzeba włożyć by głupi klocek się obracał a później wygłaszaj swoje poglądy. Chetnie obejrzę efekty Twojej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketonal Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.sileman.net.pl 28.08.09, 09:49 wygląda jakby robione w jakims programie 3D, zbyt płynne obroty, tak więc jeśli mysli ktos ze tak zrobi robiąc foty klockom na stole czy podłodze to się moze nieźle przejechac. Moze max 3d? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Niesamowita Lego-animacja IP: 83.238.109.* 28.08.09, 10:05 wspaniałe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.range86-158.btcentralplus.com 28.08.09, 23:28 Dla mnie nudne. Nie obejrzalam do konca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sidj Re: Niesamowita Lego-animacja IP: 94.254.134.* 30.08.09, 08:08 Dla mnie SUPERRRR, warto było poświęcić 1500 godzin. Ten czasy 8 bit-ów już nie wróci, ale dla mnie i wielu innych osób to niezapomniane chwile. Dziękuję za ten filmik. A autorowi tego tekstu powiem tylko, że albo jest za młody albo za stary i nie zrozumiał, że nie o klocki tu chodzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antirusssia Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 12:54 sidj - dokładnie: to nie lego jest tutaj głównym bohaterem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.direct-adsl.nl 31.08.09, 16:01 zal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.natami.net Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.winn.cable.ntl.com 02.09.09, 00:42 Efekty sa niezwykle, niemalze rodem z jakiegos dema! Widze, ze to nie bylo robione w maxie. Stad zajelo pewnie im to tyle czasu - wyglada na to, ze po prostu zrobili mase zdjec. Ciagle pod wrazeniem efektow <wow> Dla mnie Lego, jako srodek przekazu, jest tutaj rownie wazne co tematyka 8-bitowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serio Re: Niesamowita Lego-animacja IP: 68.80.59.* 03.09.09, 18:43 Szkoda, ze nie zrobili jeszcze Prince of Persia, to by moglo byc ciekawe, ale Mario Bross, a pozniej Super Mario Bross to byly hity. Mozna powiedziec, ze w tamtych, pamietnych (dla mnie przyjemnych bo w latach 80-tych mieszkalem z rodzicami w Niemczech) momentach Super Mario Bross byl rewelacja i dlugo nie schodzil z pierwszych miejsc. A czy ktos pamieta jeszcze takie magazyny z poczatku lat 90-tych jak Secret Service? To tez byl klasyk. Wykupowalem prawie wszystko. Muzyka z tamtych lat (mowie o grach) do dzis jest dla mnie niesamowita. Co do filmu? REWELACJA!! Czapki z glow. Autorzy wykonali cholernie zmudna prace, ale efekt koncowy niesamowity!! Wszystkim dziciaczkom proponuje poszukac sobie innych tematow, a ten pozostawic do komentowania tym, ktorych ta tematyka przede wszystkim dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BG Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.09, 23:52 Fajnie zrobione - fajne motywy. 1500 godzin świadczy o tym, że nie są zawodowcami. A cy warto było - myślę, że nieźle się bawili. Odpowiedz Link Zgłoś