Dodaj do ulubionych

Niesamowita Lego-animacja

IP: *.220.122.206.dsl.dynamic.eranet.pl 25.08.09, 11:51
Szczerze - jedne z najpłynniejszych filmów typu stop motion
Obserwuj wątek
    • Gość: bigos Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.09, 13:18
      Fantastyczna rzecz. Klocki Lego stają się nieśmiertelnym klasykiem, w czym internet tylko pomaga. Są już "legowe":
      reprodukcje albumów muzycznych ( www.thetoyzone.com/2008/lego/20-album-covers-recreated-in-lego/ )
      erotyki ( www.youtube.com/watch?v=LJ0UV9hrRB8 )
      i dużo, dużo więcej...
      www.xyz.pl
    • Gość: karolka Re: Niesamowita Lego-animacja IP: 94.254.139.* 25.08.09, 13:22
      Wow naprawdę świetne...
    • Gość: mbmbmmbmbmbmbbmmbm Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 13:33
      fantastyczne
    • Gość: me Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.acn.waw.pl 25.08.09, 18:52
      Nie wiem co wszystkich tak zachwyca. Biedne to dosc. Bez konceptu, nudne i malo efektowne. Widzialem duzo lepsze stop motiony przy uzyciu np. figurek.
    • Gość: aga Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 19:57
      boskie:)
    • Gość: Tobo Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.echostar.pl 26.08.09, 11:21
      I tak najlepsza jest muza. Kocham 8bit:)
    • Gość: a Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 13:20
      co to za brodacz w tej animacji?
    • Gość: antek79 Re: Niesamowita Lego-animacja IP: 213.76.142.* 27.08.09, 11:09
      @me
      Pokolenie 30 latków wychowało się na tych komputerach, konsolkach i świetnych grach. Skoro nie czujesz tego klimatu to musisz być mardzo młody. Spróbuj sam coś zanimować, zobacz ile pracy trzeba włożyć by głupi klocek się obracał a później wygłaszaj swoje poglądy. Chetnie obejrzę efekty Twojej pracy.
    • Gość: ketonal Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.sileman.net.pl 28.08.09, 09:49
      wygląda jakby robione w jakims programie 3D, zbyt płynne obroty, tak więc jeśli mysli ktos ze tak zrobi robiąc foty klockom na stole czy podłodze to się moze nieźle przejechac. Moze max 3d?
    • Gość: asd Re: Niesamowita Lego-animacja IP: 83.238.109.* 28.08.09, 10:05
      wspaniałe
    • Gość: Ona Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.range86-158.btcentralplus.com 28.08.09, 23:28
      Dla mnie nudne. Nie obejrzalam do konca
    • Gość: sidj Re: Niesamowita Lego-animacja IP: 94.254.134.* 30.08.09, 08:08
      Dla mnie SUPERRRR, warto było poświęcić 1500 godzin. Ten czasy 8 bit-ów już nie wróci, ale dla mnie i wielu innych osób to niezapomniane chwile. Dziękuję za ten filmik. A autorowi tego tekstu powiem tylko, że albo jest za młody albo za stary i nie zrozumiał, że nie o klocki tu chodzi. Pozdrawiam
    • Gość: antirusssia Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 12:54
      sidj - dokładnie: to nie lego jest tutaj głównym bohaterem :)
    • Gość: XXX Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.direct-adsl.nl 31.08.09, 16:01
      zal.pl
    • Gość: www.natami.net Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.winn.cable.ntl.com 02.09.09, 00:42
      Efekty sa niezwykle, niemalze rodem z jakiegos dema!

Widze, ze to nie bylo robione w maxie. Stad zajelo pewnie im to tyle czasu - wyglada na to, ze po prostu zrobili mase zdjec.

Ciagle pod wrazeniem efektow <wow> Dla mnie Lego, jako srodek przekazu, jest tutaj rownie wazne co tematyka 8-bitowa :D
    • Gość: Serio Re: Niesamowita Lego-animacja IP: 68.80.59.* 03.09.09, 18:43
      Szkoda, ze nie zrobili jeszcze Prince of Persia, to by moglo byc ciekawe, ale Mario Bross, a pozniej Super Mario Bross to byly hity. Mozna powiedziec, ze w tamtych, pamietnych (dla mnie przyjemnych bo w latach 80-tych mieszkalem z rodzicami w Niemczech) momentach Super Mario Bross byl rewelacja i dlugo nie schodzil z pierwszych miejsc.
      A czy ktos pamieta jeszcze takie magazyny z poczatku lat 90-tych jak Secret Service? To tez byl klasyk. Wykupowalem prawie wszystko.
      Muzyka z tamtych lat (mowie o grach) do dzis jest dla mnie niesamowita.
      Co do filmu? REWELACJA!! Czapki z glow. Autorzy wykonali cholernie zmudna prace, ale efekt koncowy niesamowity!!
      Wszystkim dziciaczkom proponuje poszukac sobie innych tematow, a ten pozostawic do komentowania tym, ktorych ta tematyka przede wszystkim dotyczy.
    • Gość: BG Re: Niesamowita Lego-animacja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.09, 23:52
      Fajnie zrobione - fajne motywy. 1500 godzin świadczy o tym, że nie są zawodowcami. A cy warto było - myślę, że nieźle się bawili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka