Dodaj do ulubionych

Specjalizacja

14.01.04, 19:34
Czyktoś tu zna i mógłby mi podać placówki, w których można odbć
specjalilzację z zakresu psychologii klinicznej? Niestety listy takich
placówek niema w necie (a może są, ale dobrze ukryte), nie ma nawet na
stronie CMKP ani Ministerstwa Zdrowia. Maile pod adres podany na stronie CMKP
wracają. Będę wdzięczny za wszelkie info na temat takich miejsc w woj. maz.
lub miejssc udzielających takich info.
Obserwuj wątek
    • Gość: Savannah Re: Specjalizacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 21:53
      Rozumiem, ze pytasz o mozliwosc odbycia stazu.... Specjalizacje robisz na
      wydziale w czasie studiow... Poszukaj w necie placowek, ktore prowdza terapie,
      popytaj jakimi metodami, jaka szkola, upodobania, orientacje. A potem to juz
      pozostaje Ci proszenie, zeby chcieli cie wpuscic do pracy z czlowiekiem...
      Powodzenia....
      • Gość: arletta kubicka Re: Specjalizacja IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 23:12
        Co innego specjalizacja robiona w czasie studiów, a co innnego specjalizacja z
        psychologii klinicznej PO UKOŃCZENIU studiów. Jest to ścieżka medyczna, do jej
        zrobienia konieczne są staże w akredytowanych placówkach. Zastanów się, zanim
        coś napiszesz, bo możesz innych wprowadzać w błąd.
      • Gość: bperczak Re: Specjalizacja IP: *.udn.pl 15.01.04, 01:22
        Nie, nie szukam stazu. Szukam szkolenia, ktore daje tytul specjalisty w
        dziedzinie psychologii klinicznej - na podstawie ustawy o specjalizacjach w
        dziedzinie majacych zastosowanie w sluzbie zdrowia. Znam program, ustawe,
        rozporzadzenia, etc. Nie znam tylko listy placowek uprawnionych do
        pzreprowadzanais pecjalizacji. Ale dzieki z zainteresowanie.
    • Gość: arletta kubicka Re: Specjalizacja IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 23:08
      jestem świeżó po egzaminie specjalizacyjnym 1 st. z psychologii kliniczmek.
      Zdawałam jeszcze starym trybem. Wg tego co wiem, nie ma jeszcze ustalonej listy
      placówek, w których można będzie odbywać staże.Adres www.cmkp.edu.pl na pewno
      znasz, to jedyny kontakt jaki dostałam w Wojewódzkim Ośrodku Doskonalenia Kadr
      Medycznych w Rzeszowie, który organizuje i koordynuje spoecjalizacje.
      pozdrawiam.
      • Gość: bperczak Re: Specjalizacja IP: *.udn.pl 15.01.04, 01:25
        Hm, na stronie CMKP niestety nie ma listy placowek, wiec chyab bede musial
        oderwac sie od kompa i poszukac. A nawiasem mowiac, wg starego trybu, ile lat
        trwal 1. stopien?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka