Dodaj do ulubionych

K O C H A M C I E...

14.02.02, 00:30
Roseanne, za ostatniego posta!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: roseanne Re: K O C H A M C I E... IP: *.sympatico.ca 14.02.02, 00:38
      ja przepraszam, ale sie zagubilam. o ktory chodzi?
      • mariposa Re: K O C H A M C I E... 14.02.02, 00:51
        o glos w "otwartej dyskusji" ;-)

a poza tym no to zaczely sie te walentynki, wiec watek pozostawiam OTWARTY dla
        wszelkich deklaracji milosci

(chocby nawet do kiszonych ogorkow, ktore ja daze miloscia nieustajaca,
        aczkolwiek nieodwzajemniona. moze dlatego, ze ogorek nie ma zoladka ;-) ).
        • Gość: roseanne Re: K O C H A M C I E... IP: *.sympatico.ca 14.02.02, 00:55
          cala przyjemnosc po mojej stronie ;o)
          a Walentynki komu sie zaczely to sie zaczely :(((((
          dla wszystkich zaprzyjaznionych
          oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox
          • Gość: ula Re: xoxoxo - co to oznacza????? IP: *.3miasto.net 14.02.02, 09:29
            dzisiaj dostalam - i nie wiem coz to oznacza. dzieki
            • Gość: roseanne Re: xoxoxo - co to oznacza????? IP: *.sympatico.ca 14.02.02, 14:31
              x -oznacza usciski
              o - oznacza buziaki
              , ktore tu wszystkim rozdaje (ja) ;o)
              • Gość: A27 Re: xoxoxo - co to oznacza????? IP: *.proxy.aol.com 14.02.02, 19:10
                Roseanne - jestes pewna, bo mnie sie wydaje, ze odwrotnie.
                No to usciskajmy sie dzisiaj. Scisk, scisk...
                • Gość: Andrzej Re: xoxoxo - co to oznacza????? IP: *.unl.edu 14.02.02, 20:09
                  Gość portalu: A27 napisał(a):

> Roseanne - jestes pewna, bo mnie sie wydaje, ze odwrotnie.
                  > No to usciskajmy sie dzisiaj. Scisk, scisk...

Dziewczyny !!! Bo zacznie padac !!! Spoko....
                  Andrzej Walentynowicz.
                  • roseanne Andrzejku 14.02.02, 20:47
                    Ciebie tez cmokam ;)
                    • Gość: Andrzej Re: Andrzejku IP: *.unl.edu 14.02.02, 23:47
                      roseanne napisał(a):

> Ciebie tez cmokam ;)

No i tu mnie rozebralo. Juz mnie nie ma, tylko cien jakis.
                      Dzieki.
                      Maly Andrzejek, albo.. jeszcze mniejszy.
                      Pa, walentynki moje.
                      • Gość: roseanne Panie Andrzeju IP: *.sympatico.ca 15.02.02, 00:33
                        Tak lepiej, przepraszam za poufalosc, ale to tak z czystej sympatii
                • Gość: mariposa Re: xoxoxo - NIE UWIERZYCIE!!!!! IP: *.biz.mindspring.com 14.02.02, 21:40
                  wlasnie spojrzalam przed chwila w lustro, a na mojej wypietej piersi dumnie prezy
                  sie napis: XOXO

czy to mozliwe, aby forum tak gleboko ignorowalo w moje zycie?!??!

Gość portalu: A27 napisał(a):

> Roseanne - jestes pewna, bo mnie sie wydaje, ze odwrotnie.
                  > No to usciskajmy sie dzisiaj. Scisk, scisk...

no a od jutra zaciskanie pasa, po tych wszystkich czekoladkach...

caluje z pelnymi ustami

Lady Godiva
                  • roseanne NIE UWIERZYCIE!!!!! - nie wierzymy 14.02.02, 21:59
                    Gość portalu: mariposa napisał(a):

> wlasnie spojrzalam przed chwila w lustro, a na mojej wypietej piersi dumnie pre
                    > zy
                    > sie napis: XOXO
                    >
                    > czy to mozliwe, aby forum tak gleboko ignorowalo w moje zycie?!??!
                    to co z tym forum
                    ingeruje czy ignoruje
                    trochem zagubiona , za malo czekoladek :(
                    slomiana wdowa
                    • Gość: mariposa Re: NIE UWIERZYCIE!!!!! - nie wierzymy IP: *.biz.mindspring.com 14.02.02, 22:17

ja staram sie jak moge ignorowac a Wy i tak ingnerujecie!!!!
                      • roseanne Re: NIE UWIERZYCIE!!!!! - nie wierzymy 14.02.02, 22:42
                        Gość portalu: mariposa napisał(a):

>
                        > ja staram sie jak moge ignorowac a Wy i tak ingnerujecie!!!!

a moze integrujemy? ;o)
    • maly.ksiaze Czy ktos moglby pocalowac mnie... 15.02.02, 01:08
      Jestm dzisiaj taki nieszczesliwie samotny...? Na wychodztwie, panie dziejku i na
      dodatek w hotelu. Zgroza!

Zgroza zmrozony pozdrawiam,

mk.
      • Gość: inka Re: Czy ktos moglby pocalowac mnie... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 15.02.02, 01:21
        Dobry człowieku - cmok w czółko!
        Czuję potrzebę dawania innym choć okruchów dobra...
      • Gość: roseanne Re: Czy ktos moglby pocalowac mnie... IP: *.sympatico.ca 15.02.02, 02:53
        ja tez cmokam ;o)
      • vicca Re: Czy ktos moglby pocalowac mnie... 15.02.02, 08:33
        Ja Cię mogę pocałować - chcesz?
        Jak tak to :-0 cmok cmok!
      • kwieto Re: Czy ktos moglby pocalowac mnie... 15.02.02, 08:41
        Ja tez! Cmok!
        • Gość: soso . IP: 195.41.66.* 15.02.02, 13:48
          xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxo
          xoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo
          xoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxox
          oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox
          oxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxo
          xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxo
          xoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo
          xxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxox
          oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox
          oxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxo
          xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo
          xoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxox
          oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxox
          oxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox
          oxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxo
          xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo
          xoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxox
          oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox
          oxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxo
          xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxo
          xoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo
          xoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxox
          oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox
          oxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxo
          xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo
          xoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxx
          oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxox
          oxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox
          oxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxo
          xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo
          xoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxox
          oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxox
          oxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox
          xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxo
          xoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo
          xoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxox
          oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox
          oxoxoxoxox!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Toi Re: . IP: 192.168.5.* / *.wbpg.org.pl 15.02.02, 14:28
            Rany julek, co za watek, caluja sie, tesknia, slomiani, hotele, oceany, klocki
            Lego, stolica, Pomorze, ech...
            Caluję, no caluję :))))
            • Gość: onnanohi Re: . IP: 213.17.193.* 15.02.02, 15:04
              TOI!!!!

Czy to TY???????
              • Gość: Toi Re: . IP: 192.168.5.* / *.wbpg.org.pl 15.02.02, 16:52
                We wlasnej osobie, onnanohito najdrozsza, ale juz zmykam, bo sie nie wyplace.
                Koniec widzenia. Dzialaja mi za to smsy i w ogole. Kiedy wpadniesz na majonez?
                Pa-pa
                :)))
      • maly.ksiaze Uroczo usliniony... 17.02.02, 01:08
        ...dziekuje wszystkim wspolcalujacym. Dzis juz radosny, opchany pysznymi
        czekoladkami (tez Godiva, droga Mariposo) - mniam, mniam.

Pozdrawiam,

mk.

PS. Soso, zlocisty! Alez Ty jest calusna postac... ;-)
        • Gość: A27 Re: Mariposa IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 12:49
          A te Xoxo na Twojej piersi to dlatego, ze kupujesz w sklepach dla juniorsow,
          nie?
          • mariposa Re: Mariposa 18.02.02, 22:14
            motylem bylam, ale... chlip, chlip...

no more walentynek!!!!

niech zyje wielkanoc!!!!!!!!!!!!!!!
            • roseanne chyba zartujesz? 18.02.02, 23:22
              mariposa napisał(a):

> motylem bylam, ale... chlip, chlip...
              >
              > no more walentynek!!!!
              >
              > niech zyje wielkanoc!!!!!!!!!!!!!!!
              Kiedy to wspanialy, puchaty kroliczek Wielkanocny znosi czekoladowe jaja?!!
              niech juz bedzie lato, wioslowania mi trzeba :(
              pozdrowka
              Nieslomiana niewdowa

• Gość: Mart@ Re: chyba zartujesz? IP: *.astercity.net / 10.136.128.* 19.02.02, 10:23
                roseanne napisał(a):
                > pozdrowka
                > Nieslomiana niewdowa

Czy mimo to mogę Cie pocałować? Zawsze wzbudzasz tyle ciepłych uczuć, że zazdrość
                bierze (ale nie o Ciebie, tylko o tę stałość postawy).
                Pozwalam sobie - całuję serdecznie
                Marta
                PS. Ja właściwie, będąc często całowana, powinnam siedzieć cicho. Ale wiecie,
                tego nigdy dosyć :-)))
                • Gość: m Re: oxoxoxoxox...ox IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 10:50
                  dla @LL w ten przepiekny sloneczny poranek mnostwo calusnych cmokow z nutka
                  tropikalnego klimaciku buziakow :)********************ox
                • roseanne a jakze mi milutko 19.02.02, 15:58
                  cmoki, nawet wirtualne sa takie fajniutkie.
                  pozdrawiam wszystkich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka