mariposa 14.02.02, 00:30 Roseanne, za ostatniego posta!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roseanne Re: K O C H A M C I E... IP: *.sympatico.ca 14.02.02, 00:38 ja przepraszam, ale sie zagubilam. o ktory chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa Re: K O C H A M C I E... 14.02.02, 00:51 o glos w "otwartej dyskusji" ;-) a poza tym no to zaczely sie te walentynki, wiec watek pozostawiam OTWARTY dla wszelkich deklaracji milosci (chocby nawet do kiszonych ogorkow, ktore ja daze miloscia nieustajaca, aczkolwiek nieodwzajemniona. moze dlatego, ze ogorek nie ma zoladka ;-) ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne Re: K O C H A M C I E... IP: *.sympatico.ca 14.02.02, 00:55 cala przyjemnosc po mojej stronie ;o) a Walentynki komu sie zaczely to sie zaczely :((((( dla wszystkich zaprzyjaznionych oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: xoxoxo - co to oznacza????? IP: *.3miasto.net 14.02.02, 09:29 dzisiaj dostalam - i nie wiem coz to oznacza. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne Re: xoxoxo - co to oznacza????? IP: *.sympatico.ca 14.02.02, 14:31 x -oznacza usciski o - oznacza buziaki , ktore tu wszystkim rozdaje (ja) ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: xoxoxo - co to oznacza????? IP: *.proxy.aol.com 14.02.02, 19:10 Roseanne - jestes pewna, bo mnie sie wydaje, ze odwrotnie. No to usciskajmy sie dzisiaj. Scisk, scisk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: xoxoxo - co to oznacza????? IP: *.unl.edu 14.02.02, 20:09 Gość portalu: A27 napisał(a): > Roseanne - jestes pewna, bo mnie sie wydaje, ze odwrotnie. > No to usciskajmy sie dzisiaj. Scisk, scisk... Dziewczyny !!! Bo zacznie padac !!! Spoko.... Andrzej Walentynowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Andrzejku IP: *.unl.edu 14.02.02, 23:47 roseanne napisał(a): > Ciebie tez cmokam ;) No i tu mnie rozebralo. Juz mnie nie ma, tylko cien jakis. Dzieki. Maly Andrzejek, albo.. jeszcze mniejszy. Pa, walentynki moje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne Panie Andrzeju IP: *.sympatico.ca 15.02.02, 00:33 Tak lepiej, przepraszam za poufalosc, ale to tak z czystej sympatii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa Re: xoxoxo - NIE UWIERZYCIE!!!!! IP: *.biz.mindspring.com 14.02.02, 21:40 wlasnie spojrzalam przed chwila w lustro, a na mojej wypietej piersi dumnie prezy sie napis: XOXO czy to mozliwe, aby forum tak gleboko ignorowalo w moje zycie?!??! Gość portalu: A27 napisał(a): > Roseanne - jestes pewna, bo mnie sie wydaje, ze odwrotnie. > No to usciskajmy sie dzisiaj. Scisk, scisk... no a od jutra zaciskanie pasa, po tych wszystkich czekoladkach... caluje z pelnymi ustami Lady Godiva Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne NIE UWIERZYCIE!!!!! - nie wierzymy 14.02.02, 21:59 Gość portalu: mariposa napisał(a): > wlasnie spojrzalam przed chwila w lustro, a na mojej wypietej piersi dumnie pre > zy > sie napis: XOXO > > czy to mozliwe, aby forum tak gleboko ignorowalo w moje zycie?!??! to co z tym forum ingeruje czy ignoruje trochem zagubiona , za malo czekoladek :( slomiana wdowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa Re: NIE UWIERZYCIE!!!!! - nie wierzymy IP: *.biz.mindspring.com 14.02.02, 22:17 ja staram sie jak moge ignorowac a Wy i tak ingnerujecie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: NIE UWIERZYCIE!!!!! - nie wierzymy 14.02.02, 22:42 Gość portalu: mariposa napisał(a): > > ja staram sie jak moge ignorowac a Wy i tak ingnerujecie!!!! a moze integrujemy? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Czy ktos moglby pocalowac mnie... 15.02.02, 01:08 Jestm dzisiaj taki nieszczesliwie samotny...? Na wychodztwie, panie dziejku i na dodatek w hotelu. Zgroza! Zgroza zmrozony pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Czy ktos moglby pocalowac mnie... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 15.02.02, 01:21 Dobry człowieku - cmok w czółko! Czuję potrzebę dawania innym choć okruchów dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne Re: Czy ktos moglby pocalowac mnie... IP: *.sympatico.ca 15.02.02, 02:53 ja tez cmokam ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Czy ktos moglby pocalowac mnie... 15.02.02, 08:33 Ja Cię mogę pocałować - chcesz? Jak tak to :-0 cmok cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso . IP: 195.41.66.* 15.02.02, 13:48 xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxo xoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo xoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxox oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox oxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxo xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxo xoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo xxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxox oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox oxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxo xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo xoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxox oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxox oxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox oxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxo xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo xoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxox oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox oxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxo xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxo xoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo xoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxox oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox oxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxo xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo xoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxx oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxox oxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox oxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxo xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo xoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxox oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxox oxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxo xoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo xoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxox oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox oxoxoxoxox!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toi Re: . IP: 192.168.5.* / *.wbpg.org.pl 15.02.02, 14:28 Rany julek, co za watek, caluja sie, tesknia, slomiani, hotele, oceany, klocki Lego, stolica, Pomorze, ech... Caluję, no caluję :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toi Re: . IP: 192.168.5.* / *.wbpg.org.pl 15.02.02, 16:52 We wlasnej osobie, onnanohito najdrozsza, ale juz zmykam, bo sie nie wyplace. Koniec widzenia. Dzialaja mi za to smsy i w ogole. Kiedy wpadniesz na majonez? Pa-pa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Uroczo usliniony... 17.02.02, 01:08 ...dziekuje wszystkim wspolcalujacym. Dzis juz radosny, opchany pysznymi czekoladkami (tez Godiva, droga Mariposo) - mniam, mniam. Pozdrawiam, mk. PS. Soso, zlocisty! Alez Ty jest calusna postac... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Mariposa IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 12:49 A te Xoxo na Twojej piersi to dlatego, ze kupujesz w sklepach dla juniorsow, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa Re: Mariposa 18.02.02, 22:14 motylem bylam, ale... chlip, chlip... no more walentynek!!!! niech zyje wielkanoc!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne chyba zartujesz? 18.02.02, 23:22 mariposa napisał(a): > motylem bylam, ale... chlip, chlip... > > no more walentynek!!!! > > niech zyje wielkanoc!!!!!!!!!!!!!!! Kiedy to wspanialy, puchaty kroliczek Wielkanocny znosi czekoladowe jaja?!! niech juz bedzie lato, wioslowania mi trzeba :( pozdrowka Nieslomiana niewdowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mart@ Re: chyba zartujesz? IP: *.astercity.net / 10.136.128.* 19.02.02, 10:23 roseanne napisał(a): > pozdrowka > Nieslomiana niewdowa Czy mimo to mogę Cie pocałować? Zawsze wzbudzasz tyle ciepłych uczuć, że zazdrość bierze (ale nie o Ciebie, tylko o tę stałość postawy). Pozwalam sobie - całuję serdecznie Marta PS. Ja właściwie, będąc często całowana, powinnam siedzieć cicho. Ale wiecie, tego nigdy dosyć :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: oxoxoxoxox...ox IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 10:50 dla @LL w ten przepiekny sloneczny poranek mnostwo calusnych cmokow z nutka tropikalnego klimaciku buziakow :)********************ox Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne a jakze mi milutko 19.02.02, 15:58 cmoki, nawet wirtualne sa takie fajniutkie. pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś