Dodaj do ulubionych

Poradnik dobrej żony

• Gość: chamjakis [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 00:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Ewcia Re: Poradnik dobrej żony IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.03.04, 12:41
      czy zona to sluzaca??? tylko ona ma dawac mezowi przyjemnosc???
      a on w zamian co??? moze dobre slowo wystarczy??? a co gdy zona
      pracuje?
      • Gość: gosia Re: Poradnik dobrej żony IP: 217.153.91.* 11.03.04, 14:07
        A ja znam ten Poradnik z życia. Napatrzyłam się na moją mamę jak swojemu mężowi
        zdejmowała buty po tym jak wrócił pijany z pracy. Była miła, gotowała obiadki i
        przedkładała sprawy męża ponad swoje i tak jest do dzisiaj. Muszę jej za to
        podziękować, bo przynajmniej ja jestem następnym pokoleniem, które nie popełni
        tego błędu. Mój mąż troszce się o mnie. Prawie codziennie gotuje i utrzymuje
        dom. Nawet jak nie chodziłam do pracy, to nie wymagał ode mnie sprzątania i
        gotowania. Dla niego wystarczy, że jestem.
      • j_ar Re: Poradnik dobrej żony 11.03.04, 15:36
        > a co gdy zona
        > pracuje?

a co to zmienia? porzadek wszechswiata jest juz ustalony przez dobrego ojca
        naaaaszeeeego w niebie... aaaaaaaaamen
    • Gość: Ewa chata jak w zegarku ale pensja na pol bez ł(l)aski IP: *.sol.lan 11.03.04, 14:12
      A mnie to nie oburza - tzn te cale porady. Jesli uklad jest taki
      ze facet zarabia a zona prowadzi dom z dziecmi lub bez to
      przydaloby sie zeby ten dom rzeczywiscie byl na wyski polysk,
      jak w zegareczku itd. Spokoj, ogien na kominku, pyszne danka,
      uciszone bachory - jak najbardziej welcome. I nie ma w tym nic
      oburzajcego ale pod warunkiem - ze w roli prowadzacej dom nie
      jest zdeterminowana plcia (tzn ze wariant odwrotny jest mozliwy -
      i to nie tylko ze wzgledu na preferencje wspolmalzonka ale tez
      tzw warunki makroekonomiczne) oraz!!!! ze pensja jest wtedy
      WSPOLNA. Lacznie z odrebna skladka emerytalna dla zony. Buzi, Ewa

• Gość: sylwia Re: Poradnik dobrej żony IP: 172.20.6.* 11.03.04, 16:36
      To chyba jakis zart??
    • Gość: milo dla Faceta to STRASZNE!!!! IP: *.pl / 192.168.1.* 12.03.04, 08:53
      nie wyobrazam sobie takiego domu. Nie mam zapedow Stalina.
      Owszem Wiem, ze od Kwiatu jakim jest Kobieta Zalezy wiele, ale
      cieplo domu to praca obu stron. Dzis kobieta tez pracuje tez
      musi odpoczac. Niech bedzie jakis podzial ktory tez daje
      satysfakcje :)
    • Gość: ania Re: Poradnik dobrej żony IP: *.myslowice.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 12:32
      smieszne te porady! A moze ktos wymysli poradnik dobrego meza?!
    • Gość: Bogumiła Re: Poradnik dobrej żony IP: 172.20.6.* 12.03.04, 21:52
      Owszem zgadzam się z tym ale żona również ma swoje potrzeby i
      chce by mąż się nią zainteresował!!!!!!!!No i również ma prawo
      do swojego zdania, spokoju, rozlużnienia, relaksu i czułości!!!!
    • Gość: muffin Re: Poradnik dobrej żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 21:37
      Mi sie podoba ten poradnik..Moj skarb pracuje od 8 rano do 18 wieczorem,ciezko
      i czasem 7 dni w tygodniu.Strasznie go podziwiam..On wraca,ja rzucam mu sie na
      szyje,obcalowuje go i widze usmiech na jego buzce.Dobrze mi z nim i lubie mu
      sprawiac przyjemnosc..Niektore kobiety powinny sie przyznac ze lubia byc
      housefrau.Ja lubie,jestem zwierzeciem domowym:)))
      • Gość: Lea Zmiana:.... Pamietnik dobrej zony..... IP: *.54.148.50.tisdip.tiscali.de 02.06.04, 23:47
    • Gość: Taka jedna Re: Poradnik dobrej żony IP: 80.53.39.* 04.06.04, 15:03
      No, artykuł lekutkie przegięcie. Widze ze ludzie sie na tym forum wyładowali
      trochu, to dobrze, bedą łagodniejsi troche dla swoich połówek :) Ja tez sie
      wyładuje :)
      tak w ogóle, to feminizm powstał dlatego, ze kobiety miały dosc tego, ze nikt
      nie docenial ich pracy w domu, nie bylo z tego pieniedzy.
      A co za tym idzie? Nikt nie lubi byc od nikogo zalezny i o nic sie prosic. Tym
      bardziej jezeli sie zyje ze skąpcem! Tylko dlaczego w kazdej gazecie kobiecej
      pisza o tym, co mozesz zrobic aby cie bardziej kochał, pielegnuj związek, uwodz
      go, czego on nie lubi itd. No, kurka!!! Widział ktos zeby podobne rzeczy były w
      ckm, czy innych męskich pismach? Nie! Tam są tylko fajne zdjęcia z fajnymi
      smiejącymi sie do facetów babkami, na ktore mozna sobie popatrzec, po tym jak
      szara zonka narzeka i sie czepia o wszystko! Albo jaki ile wyciąga nowy
      samochod. Dlaczego? Bo facetow nie obchodzi to, co moze zrobic by zona go
      bardziej kochała itd.
      Nie jest miło, gdy trzeba prosic o kazdy grosz na kosmetyki, czy ciuch, spoko,
      jesli sie dostaje, na szczescie męzowie z reguły chcą aby ich zona wyglądala
      dobrze :), ale nie zawsze, a przeciez kobieta tez pracuje - w domu 24h na dobe,
      nie ma za to pensji. Jesli jest wdziecznosc ludzi dla których sie to robi - to
      największa nagroda. Bo siedząc cały dzien w domu, z 3 dzieci, sprzątac, gotowac
      itd, bez chwili dla siebie - no, moim marzeniem nie jest. A do tego usługiwac
      zmęczonemu męzulkowi, bo biedaczek wrócił z pracy - a ja co robiłam w domu?
      Lezałam brzuchem do góry?Nie rozumiem jednego, jezeli małzenstwo to dla kobiety
      i męzczyzny niewolnictwo, to po co w ogóle jest?

Ja mam to szczescie, ze nie mamy takich problemów z moją połowką, doceniam i
      wspieram w pracy moją połówke, i w zamian dostaje to samo. Na razie dzidzi nie
      mamy, oboje pracujemy, sterylnie w domu nie jest, ale jest milutko i
      przytulnie. a sprzątamy i gotujemy na zmiane, zakupy robimy razem, bo to
      uwielbiamy. Moze szczesliwie trafiłam, ale na wszelki wypadek mam to na oku, bo
      to przeciez facet :)

• Gość: wieslaw Re: Poradnik dobrej żony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 07:33
      Szczera prawda, tylko która z kobiet to potrafi.
    • Gość: agataa Re: Poradnik dobrej żony IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 21:22
      no to chyba lekka przesada;) buty zdejmować???? że co kurde? A ostatni punkt
      jest normalnie śmieszny! Przesada!!!!!!!!
    • wiosna123 Re: Poradnik dobrej żony 08.06.04, 07:30
      przeczytałam z uwagą poradnika. Niestety większość panów uważa, że tak powinna
      zachowywać się żona, a szczególnie panowie po 40. Pan i władca przychodzi do
      domu i niewolnica niech służy.
    • Gość: k@MILKA Re: Poradnik dobrej żony IP: *.crowley.pl 09.09.04, 14:04
      DOBRZE, ŻE TAK BYŁO PÓŁ WIEKU TEMU, PARANOJA, IDIOTYZM. Z DRUGIEJ STRONY, TO
      GŁUPIE TE BABY, ŻE SIĘ DAWAŁY TAK TRESOWAĆ.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka