Gość: frustro IP: *.future-net.pl 06.04.04, 21:58 książki zostawione na ławce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: może warto podpisywać? 06.04.04, 23:09 Gość portalu: frustro napisał(a): > książki zostawione na ławce xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Niech Ci tam pisanki smakuja.O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: może warto podpisywać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 09:13 jeżeli są tego warte i pozostawione nieumyślnie, za którymi będziemy tęsknić, których będzie nam brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_s Re: może warto podpisywać? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 07.04.04, 12:46 Tu chyba chodzi o akcję "uwolnij książkę". :o) Ciekawe by było gdyby uwalniający pierwszy sie podpisał, a kolejni czytajacy się dopisywali. Tylko może na jakiejś wklejonej kartce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: może warto podpisywać? IP: *.future-net.pl 07.04.04, 17:58 właśnie o tym myślałem Inka_s... lecz zabrakło mi kartki by to dopisać... (a tak poważnie)może to być kartka lub oprawa z papieru,chociaż najtrwalsza wydaje się okładka...zresztą to kwestia inwencji twórczej użytkownika... z resztą (trudno bowiem liczyć na zachowanie dyscypliny przez poszczególne osoby) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro kawałek historii zapisanej w książkach IP: *.future-net.pl 07.04.04, 17:48 właśnie,że umyślnie trzeba je zostawiać... niech ktoś jeszcze z nich skorzysta... i podpisywać, żeby nie handlowano darami jak to już kiedyś bywało... poza tym interesujące mogą być ich losy ...a nóż kiedyś do nas wrócą i warto poznać kto z nich skorzystał i kiedy... Możliwość pozostawienia śladu po sobie może też być bodźcem, by nie zatrzymywać książki dla siebie, lecz po przeczytaniu podpisać i podać ją dalej(wszak pokusa popularności największą z pokus)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: kawałek historii zapisanej w książkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 17:54 Czy Ty czasem nie chcesz zapisywać historii na książkach? Przy dzisiejszych cenach to dobry pomyśł ,by podnieść poziom czytelnictwa. Czy po wejściu do UE wzrośnie na nie wat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: kawałek historii zapisanej w książkach IP: *.future-net.pl 07.04.04, 18:11 oczywiście,że chcę by była ona zaakcentowana w książkach... może to lepsze niż ślady epoki wymalowane farbą na zabytkowych murach,wydziargane na siedzeniach, wycięte na oparciach... O ile mi wiadomo nie ma VAT na książki ale jak się analfabeci do władzy dorwią to kto wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: kawałek historii zapisanej w książkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 18:25 Co sie stało frustro,że odwiedziłes forum tak wcześnie? Zazwyczaj siedzisz po nocy, kiedy przyzwoici obywatele juz dawno śpią, a przyzwoite kobiety...czytają nieprzyzwoite książki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: kawałek historii zapisanej w książkach IP: *.future-net.pl 07.04.04, 18:35 widocznie straciłem przyzwoitość Gabi...dla mnie nie ma książek nieprzyzwoitych...najwyżej myśli... Odpowiedz Link Zgłoś