Dodaj do ulubionych

może warto podpisywać?

IP: *.future-net.pl 06.04.04, 21:58
książki zostawione na ławce
Obserwuj wątek
    • komandos57 Re: może warto podpisywać? 06.04.04, 23:09
      Gość portalu: frustro napisał(a):

> książki zostawione na ławce
      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
      Niech Ci tam pisanki smakuja.O.K.
    • Gość: Gabi Re: może warto podpisywać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 09:13
      jeżeli są tego warte i pozostawione nieumyślnie, za którymi będziemy tęsknić,
      których będzie nam brak
      • Gość: inka_s Re: może warto podpisywać? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 07.04.04, 12:46
        Tu chyba chodzi o akcję "uwolnij książkę". :o)
        Ciekawe by było gdyby uwalniający pierwszy sie podpisał, a kolejni czytajacy
        się dopisywali. Tylko może na jakiejś wklejonej kartce?
        • Gość: frustro Re: może warto podpisywać? IP: *.future-net.pl 07.04.04, 17:58
          właśnie o tym myślałem Inka_s... lecz zabrakło mi kartki by to dopisać... (a
          tak poważnie)może to być kartka lub oprawa z papieru,chociaż najtrwalsza wydaje
          się okładka...zresztą to kwestia inwencji twórczej użytkownika... z resztą
          (trudno bowiem liczyć na zachowanie dyscypliny przez poszczególne osoby)
      • Gość: frustro kawałek historii zapisanej w książkach IP: *.future-net.pl 07.04.04, 17:48
        właśnie,że umyślnie trzeba je zostawiać... niech ktoś jeszcze z nich
        skorzysta... i podpisywać, żeby nie handlowano darami jak to już kiedyś
        bywało... poza tym interesujące mogą być ich losy ...a nóż kiedyś do nas wrócą
        i warto poznać kto z nich skorzystał i kiedy... Możliwość pozostawienia śladu
        po sobie może też być bodźcem, by nie zatrzymywać książki dla siebie, lecz po
        przeczytaniu podpisać i podać ją dalej(wszak pokusa popularności największą z
        pokus)...
        • Gość: Gabi Re: kawałek historii zapisanej w książkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 17:54
          Czy Ty czasem nie chcesz zapisywać historii na książkach?
          Przy dzisiejszych cenach to dobry pomyśł ,by podnieść poziom czytelnictwa. Czy
          po wejściu do UE wzrośnie na nie wat?
          • Gość: frustro Re: kawałek historii zapisanej w książkach IP: *.future-net.pl 07.04.04, 18:11
            oczywiście,że chcę by była ona zaakcentowana w książkach... może to lepsze niż
            ślady epoki wymalowane farbą na zabytkowych murach,wydziargane na siedzeniach,
            wycięte na oparciach... O ile mi wiadomo nie ma VAT na książki ale jak się
            analfabeci do władzy dorwią to kto wie ?
            • Gość: Gabi Re: kawałek historii zapisanej w książkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 18:25
              Co sie stało frustro,że odwiedziłes forum tak wcześnie? Zazwyczaj siedzisz po
              nocy, kiedy przyzwoici obywatele juz dawno śpią, a przyzwoite kobiety...czytają
              nieprzyzwoite książki.
              • Gość: frustro Re: kawałek historii zapisanej w książkach IP: *.future-net.pl 07.04.04, 18:35
                widocznie straciłem przyzwoitość Gabi...dla mnie nie ma książek
                nieprzyzwoitych...najwyżej myśli...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka