Dodaj do ulubionych

Doradzcie co robic

14.11.10, 10:00
Tak sie sklada, ze jestem lekarzem, znanym lekarzem. Zobaczylem, jak ktos ze znanej mi rodziny i to majetnej ma problemy, byl to alkohol, tez po czesci narkotyki, moze tez schizofrenia i urojenia przesladowcze. Postanowilem pomoc, poinformowalem rodzine, ze jestem jedyna osoba, ktora jest w stanie pomoc. Wiadomo, ze moja pomoc kosztuje, ja sie cenie. Poza tym trzezwo stoje na ziemi, poniewaz ja nie pije, kilka lat temu przeszedlem na islam. Wierze w Allaha i czcze Ramadan, wypinam tylek i modle sie codziennie, szczerze to trzy razy dziennie.
Ale mniejsza o to, pomyslalem sobie, ze zbije majatek na leczeniu pacjentki, przyznam, ze zarobilem sporo. Kupilem dom, samochod, zrezygnowalem z jedzenia z puszek gotowych do podgrzania. Wynajalem sobie pomoc domowa, och jaka to wygoda. Zaczalem myslec dalej, ze moze sie ozenie z chora, a jako ze jestem muzulmaninem, caly majatek jaki ma rodzina dla corki przekazany zostanie mnie. A co mi tam, baby i tak sobie znajde, to tak na marginesie.
Zdenerwowalem sie pewnego dnia, okazalo sie, ze ta rodzina mnie oszukala, a ja przeciez kredyty w banku pozaciagalem na pokazne sumy i musze je przeciez splacic. Nie placa mi, stwierdzili, ze pacjentka leczenia nie potrzebuje, a ze ja jestem starym konowalem i palantem. Musze zemscic sie i dopiac swego, nie daruje tej rodzinie. Oszukali mnie juz raz jakies 20 lat temu i nastapilo to ponownie.
Prosze Was o rady, jak odzyskac pieniadze obiecane i jak sie zemscic.
Obserwuj wątek
    • blue_agora Re: Doradzcie co robic 14.11.10, 10:25
      W ogóle nic nie zrozumiałam z tego co napisałeś. Ale zemsta nigdy nie wychodzi na dobre stronie mszczącej się.

• adriana_ada Re: Doradzcie co robic 14.11.10, 11:35
        Pewnie zglosza watek do usuniecia za robienie sobie zartow z religii i ze jest to obraza uczuc religijnych:)
    • adriana_ada Re: Doradzcie co robic 14.11.10, 11:38
      Mohmadan, zeby kupic majetna kobiete sam musisz miec sporo kasy, a nie kredyty w banku.
    • yagnik Re: Doradzcie co robic 14.11.10, 12:07
      Myślę że na kredyt Ci tej baby nie dadzą także odpuść sobie dobry człowieku ale mam dla Ciebie inny lepszy pomysł. Poszukaj sobie jakiegoś geja debila, koniecznie z dużym pakietem, jednym i drugim najlepiej. Myślę że korzyść będzie obustronna.
      Zadłużenie rychło spłacić mógł będziesz.
      A... co do zemsty nie idź tą drogą, powiadam Ci, wybacz bliźnim ich grzechy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka