Dodaj do ulubionych

Ale obciach! :)

14.11.10, 15:27
Zlapalam chlopaka mojej kolezanki.......na portalu "Facebook".Facet chcial pokazac,ze jest ok.,a pokazal,ze lata po portalach.Numer jest taki,ze ja tam pojawilam sie totalnie przez przypadek:) Zespol muzyczny zaproponowal mi przejscie na te strone,bo oni tam byli.Weszlam,a potem jakos tak wpisalam nazwisko i imie innych moich znajomych......nikogo nie bylo,ale facet kolezanki.....owszem.Dla mnie nie,ale dla niej to byl szok.Spisala sobie nazwiska dziewczyn,a potem pisalysmy razem do inych.....okazalo sie,ze on prawie wszystkie zapraszal.....ona plakala,a ja dziekuje,ze jest Bog,bo dziewczyna ma szczescie,ze tak to sie skonczylo!....ze ona w ogole dowiedziala,co to za typek(a byl taki milutki,niewinny).
Lepiej niech teraz poplacze-niz pozniej cale zycie....
Po tej sytuacji-tak sobie mysle,ze naprawde trudno jest znalezc dobrego i wiernego faceta.
......ale facet mial pecha:)......od razu sie wymeldowal z tamtej strony,ciekawe dlaczego:)
Obserwuj wątek
    • sabinac-0 Re: Ale obciach! :) 14.11.10, 15:38
      Moge sie zalozyc, ze mialas niezla radoche gdy wypaplalas kolezance swoje "odkrycie".
      Facebook zastapil magiel. :P
      • kalllka Re: Ale obciach! :) 14.11.10, 18:21
        e mauzer nie papla, mauzer zglasza 012
        mnie tylko zastanawia czemu oglasza to w parafii, a nie- diecezji.
        ale ja sie morze nie znam, moze.
    • robroy_2 Re: Ale obciach! :) 14.11.10, 16:26
      To co, nie można mieć znajomycn na Facebooku ? Myślałem, że właśnie na tym to polega. Obciachem to jest twoja powyższa wypocinka.
    • to.niemozliwe Re: Ale obciach! :) 14.11.10, 16:40
      Gdzie je zapraszal?
    • yagnik Re: Ale obciach! :) 14.11.10, 17:08
      Obciachem to jest "mienie" konta na fejsbukach czy naszychdupach.
      Żenujące.
      Jak nie wkleisz zdjęcia z wakacji to znaczy że siedziałaś w domu, jak Ci pińcet osób nie kliknie to znaczy żeś brzydka, jak masz za mało wejść znaczy że do tego jeszcze Cię nie lubią :-D

A facet jak facet co to że zapraszał to już znaczy że pod pierzynę czy jak?!
      • mausi12 Re: Ale obciach! :) 14.11.10, 18:09
        Ja sie tam zglosilam,bo byla kapela muzyczna,ktora slucham.Troche dziwne,on nie ma dla niej czasu,a sobie pisze i zaprasza dziewczyny z zagranicy do siebie!Gdyby nic nie robil zlego,to nie wynioslby sie z Facebook w jedna sekunde.Jak facet nic zlego nie robi i ma kobiete,to tak sie nie zachowuje.Zapraszal wszystkie panienki nawet z zagranicy,to tez normalne?!:)
        Zenujace jest to,ze facet klamie.
        Obciachem jest to,ze nie potrafisz pisac po angielsku! :)
        • mel.la Re: Ale obciach! :) 14.11.10, 18:14
          Ale afera ze az trzeba bylo o tym na forum napisac :-P Moze zacznij lepiej zyc swoim zyciem.
      • to.niemozliwe Hmmmm...nie mae: Ale obciach! :) 14.11.10, 18:15
        Hmm... mam konta na fb czy nk ale zdjecia z wakacji wklejam tu. Ale dlatego, ze chce pokazac innym, to, co mnie zachwycilo. To tez ten sam rodzaj zenujacego dzialania? :)
        • yagnik Re: Hmmmm...nie mae: Ale obciach! :) 14.11.10, 20:08
          to.niemozliwe napisał:

> Hmm... mam konta na fb czy nk ale zdjecia z wakacji wklejam tu. Ale dlatego, ze
          > chce pokazac innym, to, co mnie zachwycilo. To tez ten sam rodzaj zenujacego d
          > zialania? :)

No nie :-) Przeglądałam te Twoje zdjęcia, podobnie jak na moich nie ma na nich ludzi.
          • mel.la Re: Hmmmm...nie mae: Ale obciach! :) 14.11.10, 20:26
            yagnik napisała:

> No nie :-) Przeglądałam te Twoje zdjęcia, podobnie jak na moich nie ma na nich
            > ludzi.

A jak sa ludzie to co jest ze zdjeciami nie tak?
            • yagnik Re: Hmmmm...nie mae: Ale obciach! :) 14.11.10, 20:57
              To zależy, jak widzę zdjęcia "przy palmie, za palmą, przy basenie, w pubie, w autobusie, przy pomniku, na straganie" to mnie jakoś to średnio interesuje, poza tym większość obiektów jednak zasłaniają :-)
              • mel.la Re: Hmmmm...nie mae: Ale obciach! :) 14.11.10, 21:24
                yagnik napisała:

> To zależy, jak widzę zdjęcia "przy palmie, za palmą, przy basenie, w pubie, w a
                > utobusie, przy pomniku, na straganie" to mnie jakoś to średnio interesuje, poza
                > tym większość obiektów jednak zasłaniają :-)

Dzieki za wyjasnienie :) W zasadzie to zdjecia z wakacji sa dosc ciekawe, wole to niz stare pudernice przyozdobione w ramki i kolorowe piorka albo prezentacja chaty - front chaty, tyl chaty, fotka przy stole, przy szafie, w sypialni, w garderobie i w lazience :)
                • yagnik Re: Hmmmm...nie mae: Ale obciach! :) 14.11.10, 21:32
                  A tak, to masz rację :-) A ja jeszcze dodam "miszczynie" fotoszopa, oj to mnie już oczy bolą jak widzę znajome powiększone do DD :-)
                  • mausi12 Re: Hmmmm...nie mae: Ale obciach! :) 15.11.10, 10:35
                    Jeszcze jedno......trzeba byc idiota,zeby tak myslec:).............Pan Prezydent USA.....Obama tez ma swoj profil na Facebook:)........a nie uwazam,ze jest idiota......wkoncu rzadzi krajem i umie pisac po angielsku..........oczywiscie nie wszyscy to potrafia:)....a to wcale nie jest trudne:)..........duzo zespolow muzycznych jest na facebook i to normalne,ale sa tez idioci,ktorzy szukaja dziewczyny na "szybki"numer...
                    Wejdz na Myspace.Tam sa ludzie,ktorych laczy muzyka.Czasami trafiaja sie "panowie",ktorzy szukaja dziewczyn,ale takich to sie od razu kasuje z listy:) Jak spotkasz grupe fajnych ludzi,ktorzy sluchaja tej samej muzyki-to masz szanse na fajnych przyjaciol.Ja lecialam z kilkoma osobami na koncert do Kanady i Australii......bylo warto.
                    Wiesz,wszedzie jest "gnojstwo"-takie zycie:)
                    • yagnik Re: Hmmmm...nie mae: Ale obciach! :) 15.11.10, 11:56
                      > Jeszcze jedno......trzeba byc idiota,zeby tak myslec:).

Odsosunkuj się od mojej osoby co? :-)

Łał, nawet Obama ma swój profil, rili? Nie wiedziałam, jestem pod wrażeniem, bo to mój "idol" jest wiesz teraz to ja będę musiała też dołączyć do fejsbukowej braci.
                      A nie wiesz przypadkiem czy Dima Niedzwiedź też grasuje? :-) Bo z Dimą to i ja by pagawariła.

A mój angielski, kurka siwa, no nie umiem, ja po polsku ledwo piszę a Ty chcesz wymagać jeszcze w jęz. obcym :-) Jak dawali kartki na inteligencje to ja po urodę stałam.

Na majspejs mówisz, wchodziłam, lubię, widzisz konkretny cel ludzie coś tworzą i to jest ciekawe a takie pierdu pierdu marcheweczka spotkania klasowe to już i nie bardzo.
    • adriana_ada Re: Ale obciach! :) 15.11.10, 12:13
      Obciach jak cholera tak bezczelnie zajmowac sie cudzym zyciem, zamiast wlasnym. Wiesz, znam takiego jednego, ktory ma podobne upodobania do twoich, tez wchodzi z buciorami w cudze sprawy. Mysle, ze kiedys odnajdziecie sie, zrobicie gromadke dzieci i bedziecie zyli dlugo i szczesliwie.
    • paco_lopez Re: Ale obciach! :) 15.11.10, 12:24
      po takiej sytuacji wiadomo tylko, ze te wszystkie fejsbuki, to sie do niczego nie nadają. jeden wielki burdel. amsterdam to przy tym pikuś
      • mausi12 Re: Ale obciach! :) 18.11.10, 11:33
        Dlaczego Amsterdam??? To tam tak zle? :)
        Nie,Hamburg.......ma swe ulice:)
        No dobrze.......a co byscie powiedzieli,jak ktores z was znalazloby dziewczyne/chlopaka...na takiej stronie?.....oczywiscie macie zapewnienie,ze jest ta druga osoba wierna.......
        ...............znajdujecie i wysylacie informacje,ze juz wiecie.
        Pozniej Twoj ukochany/ukochana......blokuja Cie,abys nie miala/nie mial-wstepu na strone,a pozniej.....w ogole ucieka z "Facebook"i takiej osoby juz nie ma.
        Moze teraz napiszecie o czym swiadczy takie zachowanie?
        Ja jestem na "Facebook"tylko dlatego,ze jest tam kapela muzyczna,ktora slucham.
        Myspace jest lepsze i fajnych ludzi poznalam.W sumie-mam kontakty tylko z zespolami muzycznymi.Lubie ich muzyke i tyle.Oczywiscie trafiaja sie propozycje matrymonialne,ale takie osoby natychmiast blokuje i kasuje z listy przyjacol.
        Jest facet,ktory slucha podobna muzyke jak -ja,ale on sam maluje piekne obrazy.Z wieloma ludzmi,poznanymi na Myspace-polecialam na koncert:)
        • paco_lopez Re: Ale obciach! :) 18.11.10, 14:58
          a ja poleciałem na koncert z wieloma ludżmi poznanymi face to face w szkolnej ławce, a tamcie mieli znajomych i ci znajomi mieli tez innych znajomych. tak prukasz bez sensu jakby bez tego nigdy świat nie istniał i ludzie grupowo na koncerty nie latali. moje dawne dziewczyny dobiegaja czterdziestki i mają po minimum jednym dziecku i minimum jednym mężu. a w szwgierce byłem zakochany jak miała 13 lat i do dzisiaj mnie na kawke przyjmie, natomiast moja obecna podstawiła mi ją kiedyś zamiast siebie, gdyz była zajęta innym amantem , to po dzwona mi szperać na portalu ? można miec zycie towarzyskie po byku nie dotykając nawet fejsbuka.
    • montyple Re: Ale obciach! :) 18.11.10, 12:25
      Dlaczego obciach? Ja używam FB, żeby podtrzymywać kontakt ze znajomymi, których się nazbierało przez lata podróżowania. Takie dalsze relacje. Dzięki temu zawsze wiadomo, co u kogo słychać, czy będzie w okolicy itp. Takie znajomości zazwyczaj wygasają, bo mało kto ma czas je pielęgnować. FB to zmienił. Nikt poza osobami, które znam nie ma dostępu do informacji na mój temat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka