Gość: frustro IP: *.future-net.pl 08.04.04, 19:10 wystąp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gabi Re: jajogłowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 19:12 na twardo, na mientko, sadzone,czy w szklance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro zgaduję Gabi ,że masz jaja IP: *.future-net.pl 08.04.04, 19:39 kulinarne na myśli ? a ja myślę o intelektualisatach z jajami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: zgaduję Gabi ,że masz jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 17:02 do jedzenia i zapłodnienia. Pozdrawiam z Wielkanocą życząc spokojnych i pogodnych chwil, mokrego dyngusa oraz słodkiego baranka, żółtego kurczaczka, kolorowej pisanki,lukrowanej baby, świątecznego mazurka, białej kiełbasy i wszelkiej okrasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: zgaduję Gabi ,że lubisz jaja IP: *.future-net.pl 09.04.04, 18:52 "Z dźwiękiem dzwonków zwiastujących tajemnicę Zmartwychwstania Pańskiego- Wesołego Alleluja oraz smacznej święconki,bogatego zająca i obfitego dyngusa'...życzy frustro Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: jajogłowi 09.04.04, 08:16 noo.. ja mam raczej glowe jak dynia..chlip... a nie jak jaajkoooooooooo:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: jajogłowi IP: *.unl.edu 09.04.04, 17:27 nie jak duza, tylko co w niej ... liczy sie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: jajogłowi IP: *.future-net.pl 09.04.04, 19:03 komputer od liczenia, głowa od parady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro Re: jajogłowi IP: *.future-net.pl 09.04.04, 18:54 to oooooooookaz... Odpowiedz Link Zgłoś