Dodaj do ulubionych

dłuuuga przerwa

21.11.10, 22:31
moje życie osobiste poszło na przerwę, nic się nie dzieje, zastój, rutyna, jak w kokonie niby mięciutko wygodnie...ale... właśnie dlaczego zawsze musi być jakieś ale...dlaczego nie doceniam tego co mam...dlaczego zawsze mnie gdzieś gna
Obserwuj wątek
    • zorz_ponimirski Re: dłuuuga przerwa 22.11.10, 00:01
      bo taka jest natura rzeczy, że monotonia słabo wpływa na ekscytację. Może na początek spróbuj wyrzucać śmieci na golasa :)
      • dzanky Re: dłuuuga przerwa 22.11.10, 00:12
        dobry pomysl na nawiazanie nowych kontaktow;)
        • zorz_ponimirski Re: dłuuuga przerwa 22.11.10, 00:55
          a poza tym , co to znaczy,że nic sie nie dzieje, Ty sie lepiej módl zeby nic sie nie działo. Przeczytasz coś u dentysty i nagle dostaniesz wiatru, że coś musisz wziać w opiekę albo przeciwdziałać, tfu tfu...
          • wredota_online Re: dłuuuga przerwa 22.11.10, 22:26
            zorz_ponimirski napisała:

> a poza tym , co to znaczy,że nic sie nie dzieje, Ty sie lepiej módl zeby nic si
            > e nie działo. Przeczytasz coś u dentysty i nagle dostaniesz wiatru, że coś mus
            > isz wziać w opiekę albo przeciwdziałać, tfu tfu...

stoicyzm nie jest moją ulubioną życiową filozofią "normalność" na dłuższą metę mnie męczy, owszem dopuszczam możliwość, że coś jest ze mną nie tak...
        • wredota_online Re: dłuuuga przerwa 22.11.10, 22:19
          Znam ciekawsze pomysły na zawieranie nowych znajomości. Jeżeli kręcą cię nagie kobiety z workiem bublowym proponuję zrealizować swoje fantazje z aktualną partnerką ( o ile oczywiście takową posiadasz). Zainwestujesz niewiele...komplet worków 3.99- Lidl .Dla ciebie doradzam rolę pracownika zakładu oczyszczania miasta. Jedyny problem jaki możesz mieć to ten z doborem zapachu, nie sądzę by któraś z liczących sie firm kosmetycznych wypuściła na rynek zapach z serii "bierz mnie w śmietniku na kontenerze". Pozdrawiam.
          • dzanky Re: dłuuuga przerwa 22.11.10, 22:31
            wyluzuj sie wredota;)
            • wredota_online Re: dłuuuga przerwa 22.11.10, 22:54
              jestem jaka jestem i nie zamierzam się zmieniać, jeżeli tego nie akceptujesz to ty masz problem nie ja :)
              • dzanky Re: dłuuuga przerwa 23.11.10, 23:37
                A czy ja nie napisalam, ze Ciebie nie akceptuje?
                Akceptuje, ze jest wredota_online, ktora nie zrozumiala mojego zartu. I to wszystko. Widocznie mamy rozne poczucie humoru.
                • wredota_online Re: dłuuuga przerwa 24.11.10, 22:46
                  Dość logicznym wydaje się być iż zakładając ten wątek na psychologii odkryłam jakiś kawałek siebie, wystawiłam na widok publiczny jakieś tam swoje przemyślenia, wątpliwości, byc może błahe wg. Ciebie. Oczekiwalam w odpowiedzi na posty bardziej poważne i przemyślane. Gdybym pragnęła poświrować wstawiłabym jakiś kabartowy kawałek na "forum humorum" czy też inne o zbliżonej tematyce. Więc zgadzam się z pewnością poczucie humoru mamy dośc różne. Pozdrawiam.
    • paco_lopez Re: dłuuuga przerwa 23.11.10, 10:20
      bo w dupe dawno nie dostałas. jak cie gne to idź do parku pobiegaj. listopadowy wysyp niezaspokjencji.
      • wredota_online Re: dłuuuga przerwa 23.11.10, 22:12
        paco_lopez napisał:

> bo w dupe dawno nie dostałas. jak cie gne to idź do parku pobiegaj. listopadowy
        > wysyp niezaspokjencji.

dlaczego chcesz mnie bić :(
        • paco_lopez Re: dłuuuga przerwa 24.11.10, 11:02
          skąd . niesmiałbnym nawet. twoje zycie zrobi to za mnie.
          • wredota_online Re: dłuuuga przerwa 24.11.10, 23:05
            Ależ zgadzam się z Tobą. Zycie bez "kopa w tyłek" od czasu do czasu byloby dośc jałowe. Taki kopniak sprowadza nas do poziomu, uczy pokory. Nie jestem ani porcelanową laleczką, ani Paris Hilton umiem przyjmować ciosy dostałam nie raz po tyłku i nie żałuję. Mam wrażenie, że po każdym kopniaku jestem silniejsza, nauczyłam się doceniać co jest ważne w życiu. Stop rozpisalam sie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka