Dodaj do ulubionych

Psychotropy-ćpanie

17.03.11, 12:24
Mam Zalaste (olanzapinum) i Venlectine (Venlafaxinum) i asertin (sertralinum) czy po spożyciu dużej dawki któregoś z tych leków będę miała "fazę"?
Obserwuj wątek
    • jan_stereo Re: Psychotropy-ćpanie 17.03.11, 12:46
      Ja mam faze teatralna bez zazywania zadnego z tych preparatow, tak wiec rownie dobrze mozna zapytac czy bedzie faza po zjedzeniu kilograma proszku do prania, bo jakas tam niewatpliwie faza rzygania nastapi, pytanie czy o taka faze Ci chodzilo.
    • mona.blue Re: Psychotropy-ćpanie 17.03.11, 12:52
      Najpewniej wyladujesz w szpitalu na płukaniu zołądka, a potem w psychiatryku
    • adriana_ada Re: Psychotropy-ćpanie 17.03.11, 13:17
      Fazy raczej miec nie bedziesz. Moze sie zdarzyc tak, jak napisala Ci Mona. Najprawdopodobniej jednak bedziesz spac kilka dni z budzeniem sie na zalatwienie potrzeb fizjologicznych, bedziesz miala sporego kaca, bedziesz zamulota i byc moze zwymiotujesz. Nie polecam
    • paco_lopez Re: Psychotropy-ćpanie 17.03.11, 19:52
      szczękościsk to jest dobra faza.
    • elzbieta007 Re: Psychotropy-ćpanie 17.03.11, 20:07
      "Duża" - to pojęcie względne. Którego leku? Jaką fazę? I w ogóle - o co Ci chodzi?
    • lifeisaparadox Re: Psychotropy-ćpanie 17.03.11, 23:35
      Po olanzapinie na drugi dzień możesz mieć wtórną wrażliwość receptorów dopaminergicznych. Tzn. bierzesz dziś rano i pokutujesz cały dzień, a jutro jest faza, a jak jutro dorzucisz kreskę, to lecisz jak młody półbóg.
      Tylko dawkę bierz maksymalnie podwójną zalecaną bo zemnie Cię tak że przeklniesz psychotropy.

Nie wiem, ale z tych co wymieniłaś tylko ten pierwszy miesza w czubie, reszta zamuli.
      Może nawet polubisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka