krolewnasciezka 17.03.11, 12:24 Mam Zalaste (olanzapinum) i Venlectine (Venlafaxinum) i asertin (sertralinum) czy po spożyciu dużej dawki któregoś z tych leków będę miała "fazę"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_stereo Re: Psychotropy-ćpanie 17.03.11, 12:46 Ja mam faze teatralna bez zazywania zadnego z tych preparatow, tak wiec rownie dobrze mozna zapytac czy bedzie faza po zjedzeniu kilograma proszku do prania, bo jakas tam niewatpliwie faza rzygania nastapi, pytanie czy o taka faze Ci chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Psychotropy-ćpanie 17.03.11, 12:52 Najpewniej wyladujesz w szpitalu na płukaniu zołądka, a potem w psychiatryku Odpowiedz Link Zgłoś
adriana_ada Re: Psychotropy-ćpanie 17.03.11, 13:17 Fazy raczej miec nie bedziesz. Moze sie zdarzyc tak, jak napisala Ci Mona. Najprawdopodobniej jednak bedziesz spac kilka dni z budzeniem sie na zalatwienie potrzeb fizjologicznych, bedziesz miala sporego kaca, bedziesz zamulota i byc moze zwymiotujesz. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Psychotropy-ćpanie 17.03.11, 19:52 szczękościsk to jest dobra faza. Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta007 Re: Psychotropy-ćpanie 17.03.11, 20:07 "Duża" - to pojęcie względne. Którego leku? Jaką fazę? I w ogóle - o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
lifeisaparadox Re: Psychotropy-ćpanie 17.03.11, 23:35 Po olanzapinie na drugi dzień możesz mieć wtórną wrażliwość receptorów dopaminergicznych. Tzn. bierzesz dziś rano i pokutujesz cały dzień, a jutro jest faza, a jak jutro dorzucisz kreskę, to lecisz jak młody półbóg. Tylko dawkę bierz maksymalnie podwójną zalecaną bo zemnie Cię tak że przeklniesz psychotropy. Nie wiem, ale z tych co wymieniłaś tylko ten pierwszy miesza w czubie, reszta zamuli. Może nawet polubisz. Odpowiedz Link Zgłoś