Dodaj do ulubionych

Była dziewczyna borderline

11.07.24, 14:30
Witam wszystkich to mój pierwszy post chociaż trochę te forum przedszosnełem. Miałem piękna młoda dziewczynę 23 lata . Ja mam 34 lata fakt Lamka mi się zaświeciła odrazu praktycznie czemu ona nie na znajomych potem 2 Lamka trzymanie kontaktów z byłymi facetami bywały kłutnie o bzdury wyolbrzymiane do dużych rozmiarów. Akty zazdrość z racji tego że jestem taksówkarzem miałem kontakty z kobiecina z hotelu pracowała na recepcji i fajne kursy dawała 43 lata miała... Moje zapewnienia że nic nas nie łączy mojej dziewczynie nie wystarczały pojechała do jej pracy akcja była... Były też inne sceny.Skoki nastrojów straszne fakt dostałem raz szczotka, wkonicu doszło do kolejnej kłutnie byliśmy razem z rok jak się klucilismy kontakt był ciężki tydzień czasu się godziliśmy. No i się zaczęło pisała do byłego ze ona sobie coś zrobi itp że ma HCV że jest brzydka itp. Były jej żądz na policję przyjechali fakt nigdy nie piła tak była pijana i mefedronik dziecko zabrali testów jej nie zrobili wyszła sobie ze szpitala. Dodam jeszcze że jak ze mną była nie brała twardych narkotyków paliła marihuanę dodam też że ja nic nie pale nic nie biorę. Ogólnie zostawiła mnie od razu po tym poszła do 41 letniego złodzieja który był pracownikiem socjalnym w szpitalu psychiatrycznym,jakoms tam wiedzę posiadał zaczęła z nim kraść po sklepach akcje ciągle. Sąd oddał jej dziecko na pierwszej sprawie... Hmmm polskie sądy błąd totalny po złodzieju był i jest diller XD z którym już się nie chamuje w braniu mefedronu schudła z 10 kg jak zaczęła kraść wtedy mi się Lamka zapaliła że coś jest nie tak po wywiadzie z jej siostra opisie wcześniejszych związków i dzieciństwa udałem się do psychiatry jednego prywatnie drugim rozmowę w szpitalu ktoś mi załatwił.Diagnoza wie Pan to trzeba stwierdzić ale 90 %że panna ma zaburzenia osobowości borderline itp chciałem jej pomóc namawiałem do psychiatry do psychoterapeuty ni uja... Byłem 20 razy dezawulowany przez 5 miesięcy 80 razy blok na telefonie i odblokowywany parę razy kasę pożyczyłem nie odzyskałem dawałem kupę na jej dziecko... Dziewczyna kłamie jak najęta obiecuje nie dotrzymuje słowa nie ma prawdziwych przyjaciół ma siostrę mnie i kolegę jednego tak naprawdę jak działają np mefedron na te zaburzenia bo częstotliwość akcji się zwiększa fakt że ha nie mam teraz przerywane tylko ten diller ale on też głową porezana więc zostawić ja nie chce ganianie już z nożami ona bicie szyb w samochodzie jemu plucie wyzwiska groźby że mną aż tak nie było... Chyba miałem dobry wpływ na nią.... Jak takiej osobie pomoc czy jak zerwę kontakt ona wruci... I czy po terapię i braniu leków i nie ćpaniu czy z taką osobą jest lepiej da radę żyć?
Obserwuj wątek
    • chocolate_dog123 Re: Była dziewczyna borderline 11.07.24, 15:07
      Piszesz jakbyś był analfabeta albo ćpunem. Ile klas skończyłeś Adasiu? Adasie to wybitne jednostki.
      • adam5555 Re: Była dziewczyna borderline 11.07.24, 15:37
        No fakt troszkę chaotycznie ale nie odchodzimy od tematu
        • chocolate_dog123 Re: Była dziewczyna borderline 11.07.24, 16:26
          Dragi przemoc super temat na film
          • adam5555 Re: Była dziewczyna borderline 11.07.24, 18:22
            No jest tam grubo z nią naprawdę
            • chocolate_dog123 Re: Była dziewczyna borderline 11.07.24, 18:35
              Lubię takie klimaty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka