jan_stereo 28.05.11, 03:26 Nie lubie tego towarzycha, ale i towarzycho nie lubi mnie...zycie jest latwo grunt to ze ktos mnie kocha, postanawiam sie odwdzieczyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paco_lopez Re: A kto mnie kocha... 28.05.11, 13:23 janek ja cie lubie jak swoju maszynu. sie nie martw stary. Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: A kto mnie kocha... 28.05.11, 14:03 mnie nikt nie kocha wiec ty masz wiecej,... jesli cie to podnosi na duchu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
renkaforever Re: A kto mnie kocha... 29.05.11, 16:45 Wiesz, pomyslalam sobie, ze to obciach, zeby tak malo ludzi sie wpisalo do takiego watku:)) Kocham cie czlowieku tak, jak kocham te energie wokol mnie:) Jestem zwykla babina, ktora od zawsze byla ciekawa wszystkiego co wokol jak i dlaczego..:) i wiele razy "kopnelo" mnie przy kontaktach z ludzmi. Nie znam cie , ale zycze ci wiele szczescia na twojej dobrej drodze . Mysle, ze wybrales wlasciwie, bo wybierasz tych, ktorzy ci daja komfort. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: A kto mnie kocha... 29.05.11, 21:28 My to sie chyba lepiej znalismy te 9 lat temu, ale wowczas sie czlowiek pastwil ;')) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Renka... 30.05.11, 01:18 Renka, jestes jednak wyjebanie bystra babka i ja mam przyjemnosc przyznac ze Cie znalem, i ja to to ku... bardzo szczerze mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
renkaforever Re: Renka... 30.05.11, 20:58 HEHEHEHE..., Pastwa, pamietam cie, lubilam z toba rozmawiac :) No widzisz, swiat jest maly, zakrecilo sie tyle lat i wyznalam ci milosc jako blizniemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: A kto mnie kocha... 29.05.11, 21:24 Daj spokoj, jestes OK facet. O co chodzi? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: A kto mnie kocha... 30.05.11, 00:43 Bede mial takie wpisy raz na jakis czas, to tak dla wyjscia na prosta psychologiczna, czlowiek sie czasem gubi w odcieniach towarzyskich i potrzebuje siekierki na pniaku, ja tak mam i juz, wiec sie wysnuwam jak Filip z polanki....nie bedzie czesto wiecz koparka niech sie nie nerwuje ;'))) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo co racja to racja... 29.05.11, 21:28 mialem maly rozstroj emocjonalny, ale juz sie przekalibrowalem i dobrze ciagne do przodu, milo jednak przeczytac slowo ludzkie... Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: co racja to racja... 29.05.11, 21:48 To się trzymaj. Co nas nie zabije, sprawi, że zapragniemy umrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: pozwol sie w koncu 30.05.11, 00:36 Kiedy one wszystkie na koncu chca jakichs dzieci, i ja szczerze musze rzec, ze nie, bo z mej krwii to sie nic nie urodzi wartego chowu, zreszta nie jestem hodowlana swinka co to sie pomnaza jak waluta jakas ;')) Ale Ty Alu masz u mnie dobre wspomnienia, no tak na zas i za darmo ;D Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: co racja to racja... 29.05.11, 23:19 pacz ja dzisiaj miałem rozstrój emocjonalny. szczęka mi opadła, na to co mi krysia zapodaje. nikt mnie nie lubi z jej znajomych, do których mam juz się nie odzywać. sama mi o nich dziwadła plotkuje. jak to dobrze, ze ja wczoraj na to disco pojechałem. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: co racja to racja... 30.05.11, 00:40 My to sie chyba boimy spotkac, bo ta szczerosc moze przerosnac przyzwoitosc warszawskiego wyjscia spolecznego, ale to tak naginam kolorystycznie teraz, nie jestesmy czubami przeciez, wiec zapewne byloby sporo gadania i pelny savoir vivre.... Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: A kto mnie kocha... 30.05.11, 02:30 kiedys jakis utwor podeslales przy okazji dzwiecznosci. i choc mezczyzni sa plascy wiec tesknia za damska wklesloscia (dloni) to Brodski postawi ci przynajmniej pare wodek. cheers. www.youtube.com/watch?v=i53jC_3kXy4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: A kto mnie kocha... 30.05.11, 14:18 A ile masz lat? Jesli 18 i kocha Cie tylko mama i tata, to jest ok, ale jesli 40 i nie kocha Cie nawet mama i tata, to cos z Toba nie tego. A tak w ogole, to co to jest milosc? Pewnie masz jakas teorie na ten temat. A jaka teoria, taki zyciowy wynik. Wierzysz w milosc, to ja masz, nie wierzysz, to placzesz. Takie zycie skarbie. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: A kto mnie kocha... 31.05.11, 00:07 Ja też Cię lubię :) Nie załamuj się, tylko uwierz nadziei i miłości, one naprawdę istnieją ;) Bóg Cię kocha. To jest najważniejsze. A czy ludzie lubią czy nie to mniej ważne. Wiadomo, każdy chce kochać i być kochanym - ale na to chyba nigdy nie jest za późno. Tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
renkaforever Re: A kto mnie kocha... 31.05.11, 00:25 Bog cie kocha. Ale Bog dziala przez ludzi i zdarzenia. Jesli niektorzy z nich nie potrafia okazac pozytywnych uczuc, to nie znaczy, ze inni nie potrafia. Zrobisz jednemu przysluge, nawet ci dziekuje nie powie, ale dostaniesz cos dobrego z innej strony, z reguly nigdy bys sie nie spodziewala:). Bog to pewnie traktuje nas , ludzi jak taka drgajaca mase o roznych kolorach, bo pewnie musi nas widziec w wiekszym zakresie widma niz my . Rozciaga te mase w "paluszkach " jak Mu sie zachce, bo trzeba tu dodac, a tam ujac :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: A kto mnie kocha... 31.05.11, 02:26 Kazdy pragnie aby go kochano,ale nie zawsze to mu jest dane--jeszcze gorzej jak nie spotka nikogo kogo mógłby pokochać..... Odpowiedz Link Zgłoś
renkaforever Re: A kto mnie kocha... 02.06.11, 00:47 To nieprawda ze nie spotykamy na drodze ludzi , ktorzy chcieliby zeby ich wlasnie pokochac. Oni moga byc niesmiali, moga miec problem z komunikacja z innych powodow. Oni jednak sa wsrod nas. Rozejrzyj sie wokol uwaznie. Zaloze sie, ze spotkasz taka osobe, jeszcze w tym tygodniu. Pokochac kogos, to nic nie kosztuje, ale jest to bezcenna inwestycja, najlepsza w zyciu. Pokochac kogos , bezinteresownie. Odpowiedz Link Zgłoś