Dodaj do ulubionych

Data smierci

02.07.11, 20:58
chciałabym się dowiedzieć co myślicie o przewidywaniu daty śmierc czy wierzycie w takie rzeczy, bierzecie na poważnie???
Obserwuj wątek
    • diablica_diabla Re: Data smierci 02.07.11, 21:27
      to sa zwyczajne brednie, w zadne wrozki, taroty i inne cuda wianki nie wierze, draznia mnie ci ktorzy usiluja mnie do tego przekonac wrrrrrr..... dla zabawy zrobilam sobie test na date smierci wlasnie, wyszlo mi ze zejde z tego padolu 12 lutego 2063 roku....masakra jakas tyle zyc mam jeszcze??? wzielam to z przymruzeniem oka :)))))
    • koala_tralalala Re: Data smierci 02.07.11, 21:44
      Chodzi ci o aspekt psychologiczny owej "wiary"? Czy o psychologie informatycznych automatow "wyliczajacych" date?

Niemozliwy, zrob cos bardzo prosze, bo sie sie robi sieczka... :(
      • to.niemozliwe Re: Data smierci 03.07.11, 05:32
        Temat jest o tyle interesujacy, ze wlasna smierc jest dla kazdego tabu, nikt w nia nie wierzy, nawet jak jest w 100% pewna, co chyba wynika z genetycznie uwarunkowanego imperatywu zycia.
        Takie komputerowe przewidywania maja siegac z zalozenia do sfery wypartych lekow. Plus mit, ze "komputer sie nie myli". Jak dla mnie, to umoczona w technologicznym sosiku odmiana tarota lub wrozby z fusow od herbaty.
        • shachar Re: Data smierci 03.07.11, 05:40
          ja ogladam Saturday Night Live, ale dlaczego ty Niemożliwy nie śpisz, to nie mam pojęcia :)
          • voxave Re: Data smierci 03.07.11, 08:18
            Też mnie to dziwi i to nie pierwszy raz :)
    • jubale Na serio... 03.07.11, 14:03
      Bierze to tylko ten kto zbija na tym pieniadze...Ma fajna zabawe...

Dla mnie smierc nie istnieje... Zycie i smierc to cos wiecej...
      • tym_samym Re: Na serio... 03.07.11, 16:55
        Niezły biznes i kłamstwo.
    • gosiapop1975 Re: Data smierci 24.04.12, 10:09
      Horoskopy, senniki, przepowiednie.. bralloso.com/kosmos/index.php Jeśli chcesz wiedzieć, jaka jest Twoja przyszłość odwiedź nas!
    • co_to_za_taki_swiat Re: Data smierci 24.04.12, 10:54
      > chciałabym się dowiedzieć co myślicie o przewidywaniu daty śmierc
      > czy wierzycie w takie rzeczy

Całym serem.
    • 1xprzepraszam Re: Data smierci..dramat umyslu 24.04.12, 11:16
      Z data smierci i tymi tam różnymi, podobnymi....,to sa niesamowite megabzdury.. ,gigabzdury albo nawet terabzdury:) To tak od pojemnosci twardych dysków -:)
      Są podejrzenia:,ze mózg ludzki nie przeszedł jeszcze ewolucji ( u wiekszej czesci osobników) i musza oni przynależeć do kręgów jakiejś wiary lub sekty np scjentolodzy, ktorzy sie pojawili, nawet tutaj, z werbunkiem.
      To jest pewien sposób organizacji danych i wartości aby skupic ludzi, aby nimi kierowac.
      No ale Regan miał swoja wrózkę , której słuchał...
      Sam raz odwiedziłem wrózkę, ponieważ dwie moje znajome opowiadaly o niej dośc niezwykłe rzeczy.
      Z pewnoscia obserwowała moja mimike twarzy, mowę ciała z której chyba wnioskowała
      czy jest na dobrej drodze.

Nad jej głową wisiała informacja 50zł/30 minut, co nadawalo mojej obserwacji jej osoby bardzo materialny wymiar.
      Ale: powiedziała mi o mojej przeszlości 2-3 rzeczy, których nie mogla wywnioskowac z twarzy.
      Nie mogła tego "wysnuć". Czy to mi cos wyjasniło ? Raczej przywrócilo na pierwszy plan,
      na jakis czas, rzeczy, które były na drugim planie.
      Ale jak na to wpadła,ze jedno z moich rodziców zmarlo zanim ukończyłem 7 lat !?
      Jak na to wpadła,ze mój Teść jest kompletnym leniem a teściowej nie ruszyła !?
      I słusznie.
      Oczwiście numerologia, tarot, tylko ręki nie obejrzała.
      Powiem tak: teatr jednego aktora dla jednego widza
      Dobra sztuka. A za 90 min. zapłaciłem jak za 30 !!
      Rabat dla potencjalnego klienta, który przyśle jeszcze kogoś..:)
      • co_to_za_taki_swiat Re: Data smierci..dramat umyslu 24.04.12, 11:38
        > Ale jak na to wpadła,ze jedno z moich rodziców zmarlo zanim ukończyłem 7 lat !?

Cholera ją wie, ale raczej nie z kart. Może ktoś jej wcześniej o Tobie powiedział? Albo sam w jakiś sposób jej to zasugerowałeś? A z iluzją tak to już jest, że nie zawsze łatwo się domyślić, na czym polega trick.
      • sziznet Re: Data smierci..dramat umyslu 24.04.12, 16:32
        macie racje ale... nieraz sie sprawdza... na tej stornie mozecie poczytac wiecej o tego typu stronach org-viewtopic.com/lkp/zlecenia.php
    • kol.3 Re: Data smierci 24.04.12, 19:32
      Nie, wygląda na to, że już powinnam nie żyć. Datę śmierci w internetowych ankietkach przewiduje się na podstawie informacji o piciu, paleniu nadwadze, stresach itp. Tymczasem zdrowo żyjący sportowcy gryzą ziemię a palące grubasy żyją i mają się dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka