cossa 18.05.04, 23:04 wazne czy nie? patrzycie na to co wokol probujac spojrzec z gory (bynajmniej o wyzszosci mowa:) czy dostrzegajac szczegoly zaczynacie budowac obraz ktory sposob blizej prawdy? ktory "lepszy"? ;) dziedzina dowolna ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryb Re: Drobiazgi .. szczegoly IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 18.05.04, 23:06 najladniejszy to jest ten, jak sie patrzy od dolu, tylko czy prawdziwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Drobiazgi .. szczegoly IP: *.unl.edu 18.05.04, 23:08 wole patrzec z gory. wiecej widac, choc moze troche zamglone. nie wierze jakos w zbudowanie calego obrazu posilkujac sie milionami szczegolow. nie chce tracic czasu na takie puzzle. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Drobiazgi .. szczegoly 18.05.04, 23:10 Nie ma "lepszego" sposobu oczywiście. Ważne tylko, żeby dochodzić do prawidłowych wniosków. Ja na przykład uważam, że chociaż Komandos brzrzrzrzrzydko pisze to jest bardzo fajny:-). Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Drobiazgi .. szczegoly 18.05.04, 23:13 Acha, Jak się wychodzi od serca, to wtedy jest najlepszy obraz. Odpowiedz Link Zgłoś
tati123 Drobiazgi .. szczegoly 18.05.04, 23:16 Kiedy was czytam, chłopcy z obcych stron.... wierzę Imaginowi, że jesteście do odstrzału przez naturę. Gdy jednak ujrzę dzieła takiej Coolle, daję rację biskupom twierdzącym, że ściskać kobiete to jakby ściskać worek gnoju... Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Drobiazgi .. szczegoly 19.05.04, 10:59 dla niektorych te drobiazgi i szczegoly sa wazniejsze niz calosc, skupianie sie na pierdkach i podnoszenie pierdkow do rangi rzeczy istotnych... aczkolwiek, czasami i te male pierdki sa wazne..no coz... troche tego troche tego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jesien0 Re: Drobiazgi .. szczegoly 19.05.04, 12:56 niektórzy twierdzą że natłok szczegółów zaciemnia obraz ja twierdzę, że w szczegółach pies pogrzebany zwracam uwagę na szczegóły, jeszcze nigdy mnie to nie zawiodło Odpowiedz Link Zgłoś