Dodaj do ulubionych

Cudeńko :)

IP: *.acn.pl 25.05.04, 19:40
- Puchatku!
- Co, Prosiaczku?
- Nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za łapkę - chciałem sie tylko
upewnić, czy jesteś...

Wszystkim Wam dedykuję jeden z najcieplejszych tekstów świata.
Obserwuj wątek
    • moc_ca Re: Cudeńko :) 25.05.04, 19:41
      :-)!!!
      • Gość: charmaine Re: Cudeńko :) IP: *.acn.pl 25.05.04, 19:43
        Wiem, miód na duszę.
        • Gość: greengrey Re: Cudeńko :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 21:35
          naprawdę... miód prawdziwy.. dziękuję

gg
          • charmaine Re: Cudeńko :) 25.05.04, 22:03
            Ależ proszę.
            Sama czytam z przyjemnością po kilkakroć.
    • Gość: thais Re: Cudeńko :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 22:13
      Fakt.
    • Gość: greengrey Re: Cudeńko :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 22:13
      .. po chwili namysłu brakuje mi tylko:

"Jestem, Prosiaczku.."

Cudeńko. Perełka.

gg
      • charmaine Re: Cudeńko :) 25.05.04, 22:21
        Wiesz, to by było za mocno. Za dużo. Niepotrzebne.
        Przeczytaj raz jeszcze - w cytacie jest wszystko, łącznie z tym, co dopisałaś:)
    • kvinna za :) 26.05.04, 14:53
      • sw.panna jedna kvinna 29.05.04, 13:31
        zawsze niewinna
        • Gość: frufru w ten desen :-) IP: *.w81-249.abo.wanadoo.fr 29.05.04, 21:20
          Gabin - Masz piekne oczy....

Michèle Morgan - Pocaluj mnie ...

ech ! zeby a tu zadnego chlopa na podoredziu :((
    • vlad_palovnik kurde 30.05.04, 01:16
      > - Puchatku!
      > - Co, Prosiaczku?
      > - Nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za łapkę - chciałem sie tylko
      > upewnić, czy jesteś...
      >
      > Wszystkim Wam dedykuję jeden z najcieplejszych tekstów świata.

Kurde!
      Przerwałaś w najciekawszym momencie!
      Świnia bzyknęła Niedżwiedzia, czy nie ? !

• bonobo44 kocham Cie vladzie 30.05.04, 01:58
        czy ktos juz Ci to kiedys powiedzial na tym forum ? a w zyciu ?
        • vlad_palovnik Re: kocham Cie vladzie 30.05.04, 10:52
          :)

Jestem wzruszony.
          Tudzież podniecony.

ps.
          Jesteś samiec czy samiczka ?
          • bonobo44 Bog tez Cie kocha Varze Palowniku 30.05.04, 11:49
            to nieprawda, ze to zadna zemsty krwawa bestia - nie sluchaj takich glosow

w gruncie rzeczy jestem przekonany, ze jestes wspanialym chlopakiem i ze...

Twoje bedzie Krolestwo Niebieskie - taki jak Var byl Św. Augustyn,
            Św. Augustyn zostal potem swietym, wiec jesli i z nim zdarzy sie to samo,
            nie zemdlej Palownika mamo

PS. daruj mala parafraze Twojego nicka. Kojarzy mi sie z jedna z
            najulubienszych moich postaci w przebogatym dorobku Piersa Anthony'ego - Varem
            Palki...
            • sw.panna mysle, ze w tym swiatecznym i spokojnym duchu 30.05.04, 12:06
              oprocz Sw. Augustyna nie moza zabraknac tez:

Ave Maria.

szkoda tylko, ze jedna, dla Was obu.
              • bonobo44 Re: mysle, ze w tym swiatecznym i spokojnym duchu 30.05.04, 16:45
                wart pac palaca a palac paca, prawda ?

chociaz z drugiej strony... kto tu pacynka ?
            • vlad_palovnik Re: Bog tez Cie kocha Varze Palowniku 30.05.04, 12:54
              >bonobo44 napisał:
              > to nieprawda, ze to zadna zemsty krwawa bestia - nie sluchaj takich glosow
              > w gruncie rzeczy jestem przekonany, ze jestes wspanialym chlopakiem i ze...

Eeech ...
              Bonobo, Bonobo ...
              Przejrzałeś mnie brachu na wskroś.
              Rozgryzłeś na przestrzał.
              Istotnie, w gruncie rzeczy ma dusza to konglomerat dusz :

-Matki Teresy z Kalkuty
              -Janosika
              -Świętego Franciszka z Asyżu
              -Pani Prezydentowej Jolanty Kwaśniewskiej
              -Lady Di
              -Mariusza "Pudzia" Pudzianowskiego

Pociesza mnie myśl,iż dla uważnego /tak jak Ty/ obserwatora jeden zakrwawiony
              nóż w mych zębach niczego nie zmienia, nie zafałszuje prawdziwego obrazu mej
              osoby...

:D

> Twoje bedzie Krolestwo Niebieskie -

a niech będzie ...

>taki jak Var byl Św. Augustyn,
              > Św. Augustyn zostal potem swietym,

Acha ...
              A przed tem, nie był Świety, tylko po prostu: Augustyn ?

> wiec jesli i z nim zdarzy sie to samo,
              > nie zemdlej Palownika mamo
              >

uchowaj Boże mamę ... :)

>
              > PS. daruj mala parafraze Twojego nicka.

Spoko Bo.

Kojarzy mi sie z jedna z
              > najulubienszych moich postaci w przebogatym dorobku Piersa Anthony'ego -
              Varem
              > Palki...

Nie omieszkam zajrzeć do tego.

• Gość: az Re: Cudeńko :) IP: *.magtel.net.pl 30.05.04, 12:08
      Prosiaczek to taka strachliwa istota.
      Co pocznie bez Puchatka?

OK.
      Mieć przyjaciela, być przyjacielem, to Wielka Rzecz.
      • vlad_palovnik Re: Cudeńko :) 30.05.04, 12:58
        Gość portalu: az napisał(a):

> Prosiaczek to taka strachliwa istota.
        > Co pocznie bez Puchatka?
        .

No właśnie ...
        Z pewnością zgubi nieszczęśnika straszliwy,
        wyniszczajacy fizycznie i mentalnie nałóg onanii ...

• bonobo44 Re: Cudeńko :) 30.05.04, 17:05
          vlad_palovnik napisał:

> No właśnie ...

zapomnialem dodac, ze wydajesz sie mi prawdziwie oryginalnym, blyskotliwym
          i... z lekka znudzonym Varem... on tez w takich chwilach od niechcenia "robil
          palka" poszturchujac dokola wszystkich, ktorzy wydali mu sie nazbyt banalni...
          zreszta, moze juz niezbyt dokladnie pamietem jego szlachetna postac...

wiesz, tez mi sie troche nudzi i rowniez lubie pojedynki "intelektualne
          inaczej"...

moze dla odmiany zaproponuje Ci mala partyjke?
          zeby nie bylo zlych skojarzen, to sw.panna moglaby rozstrzygnac, kto z nas gra
          bialymi, a kto czarnymi; ufam w Twoje poczucie honoru, wiec mysle, ze nie
          posilkowalbys sie partiami podrecznikowymi.. to jak, przyjmujesz wyzwanie?

a z rzeczy dla mnie istotnych, tak zupelnie BTW - podpisales te petycje?
          • vlad_palovnik Stawaj Waść. 30.05.04, 21:06
            bonobo44 napisał:

> wiesz, tez mi sie troche nudzi i rowniez lubie pojedynki "intelektualne
            > inaczej"...

A, pojedynek na najbardziej obrzydliwą minę ? :)

>moze dla odmiany zaproponuje Ci mala partyjke?
            > zeby nie bylo zlych skojarzen, to sw.panna moglaby rozstrzygnac, kto z nas ?
            >gra bialymi, a kto czarnymi; ufam w Twoje poczucie honoru, wiec mysle, ze nie
            > posilkowalbys sie partiami podrecznikowymi.. to jak, przyjmujesz wyzwanie?

Stawaj Waść.

> a z rzeczy dla mnie istotnych, tak zupelnie BTW - podpisales te petycje?

No.
            • bonobo44 1. e2-e4 30.05.04, 22:42
              vlad_palovnik napisał:
              >
              > Stawaj Waść.

na sw.panienke nie mamy raczej co liczyc... nie bede specjalnie oryginalny:

1. e2-e4

Powiedzmy... gdy wygram... zobowiazesz sie Waszmosc (?) dokonac wpisu do:
              • vlad_palovnik Re:2. e7-e5 31.05.04, 00:31
                bonobo44 napisał:

>gdy wygram... zobowiazesz sie Waszmosc (?) dokonac wpisu do:

w porządalu, zrobię to dla Waści, drugi raz :)
                • bonobo44 1. e4 e5 2. Gc4 31.05.04, 13:03
                  Jak waszmosc widzisz, daje Waszmosci pewne fory (to ze wzgledu na to, ze
                  samowolnie wybralem biale ;)

vlad_palovnik napisał:

> bonobo44 napisał:
                  >
                  > >gdy wygram... zobowiazesz sie Waszmosc (?) dokonac wpisu do:
                  >
                  >
                  > w porządalu, zrobię to dla Waści, drugi raz :)

Badzmy ludzmi honoru - wystarczy ten pierwszy raz, ktory Waszmosc uczyniles dla
                  siebie 8)

W takim razie gramy o to, co najlepsze w kazdej grze - o sama przyjemnosc
                  odniesienia zwyciestwa 8)
                  • vlad_palovnik ????? 31.05.04, 21:56
                    Słuchaj, nie możesz tam stanąć pionem Bo, no bo ja tam stoję pionem.
                    Mówię o polu e5.

ps.

Bo, czy my gramy w szachy ? ;D
                    • bonobo44 1. e2-e4 e7-e5 2. Gf1-c4 31.05.04, 22:32
                      1. e4 e5 2. Gc4

Daruj, ale to wynik prostej zmiany notacji (Waszmosci pytanie to doskonaly
                      prognostyk na przyszlosc i oznacza ni mniej ni wiecej, tylko tyle, ze ludzie
                      naprawde inteligentni zawsze dojda ze soba do porozumienia).

Najnormalniej w swiecie nie bylem pewien notacji w szachach (konwencji, w
                      ktorej oznacza sie figury) i zagooglalem "notacja szachy".
                      Wyniklo mi z tego, ze nie potrafimy sie obaj streszczac. Stad ten zapis, ktory
                      w naszej bardziej 'bonobio-ludzkiej' konwencji tlumaczy sie nastepujaco:

1. e2-e4 e7-e5 2. Gf1-c4
                      (pojedynczy numer w tej konwencji obejmuje 2 posuniecia: moje i odpowiedz
                      Waszmosci)

PS.: Dufam, ze Waszmosc nie poczyta mi za obraze, jesli upewnie sie, iz nie
                      uzywasz acan zadnego prymitywnego programu grajacego w szachy (z compem to
                      sobie raczej nie poradze 8)

PS2.: Nazajutrz dostarcze Waszmosci adresu interesujacej nas strony www, ktora
                      zapisalem sobie w innym miejscu (i w innym czasie), tak ze prosze oszczedz
                      sobie Waszmosc tej zbednej tegoz czasu straty i nie googlaj bez potrzeby...
                      • vlad_palovnik Re: 1. e2-e4 e7-e5 2. Gf1-c4 31.05.04, 23:41
                        bonobo44 napisał:

> 1. e4 e5 2. Gc4

> PS.: Dufam, ze Waszmosc nie poczyta mi za obraze, jesli upewnie sie, iz nie
                        > uzywasz acan zadnego prymitywnego programu grajacego w szachy (z compem to
                        > sobie raczej nie poradze 8)

Celnie dufasz Waść.
                        Nie poczytam Waści.
                        Używam jedynie mojej szarej komórki.
                        Jedynej.
                        Słowo.

Acha, Gf8-c5
                        • bonobo44 2. Gf1-c4 Gf8-c5 3. Hd1-f3 31.05.04, 23:48
                          • bonobo44 3. Hd1-f3 01.06.04, 00:16
                            Zwlekasz Waszmosc z odpowiedzia (dufam, ze w niczym Wszmosci nie uchybilem)...
                            W oczekiwaniu na celna riposte pozwole sobie na mala dygresje rozrywkowa, o
                            ktorej omieszkalem pamietac wysylajac poprzedni post:

Czekajac na ruch Waszmosci zapisalem przed paru godzinami swoje antycypowane
                            posuniecie (podtrzymuje je).
                            Przytaczam sposob tej notacji ku uciesze i nauczce mniej doswiadczanym przez
                            los ;) uczestnikom tego forum.
                            Prosze to odczytac jako kolejna ekshibitacje bonobo44, coby nikt dluzej nie
                            wyobrazal sobie (z gruntu blednie), ze pan paniscus rozni sie czyms istotnym od
                            homo sapiens sapiens 8)

"A,
                            ,ez sei nabzdyngolilem...
                            dwelejyuje co druga litere...
                            po raz osrtani zdarzulpw mi sie to po zdabym n a bdb egzaminie z kwanrowej
                            teoruii plla sta,lwgi ciala.
                            Teoria wioelu malp w praktyce - o do licha ale mi siem udalo sk-o-nm--c-e-nm-t-
                            t-r-o-w-a-c !
                            danke sjhoahne za Twoje (doicen trafienie w ten shift) opstatnie posuwniemcie.
                            Pozwala mi ono w malpi sposob zagrac najzupeolniej adequatnie do syntuacyji:
                            Hf3"

zapisawszy powyzsze, udalem sie na 'zasluzony' kilkugodzinny odpoczynek ;)
                          • vlad_palovnik Gf8-c5 3. Hd1-f3 Sg8- h6 01.06.04, 00:17
                            Mat w czterech ruchach ... :)
                            Czy nie byłoby to
                            zbyt piękne ?
                            • bonobo44 4. d2-d3 01.06.04, 00:24
                              vlad_palovnik napisał:

> Mat w czterech ruchach ... :)
                              > Czy nie byłoby to
                              > zbyt piękne ?

Nigdy sie Waszmosci nie zdarzylo probowac sil przeciwnika tym cnym sposobem?
                              • vlad_palovnik Re: 4. d2-d3 01.06.04, 07:40
                                Haj,

> Nigdy sie Waszmosci nie zdarzylo probowac sil przeciwnika tym cnym sposobem?

Tylko w wypadku gdy wyczuwałem w stronie przeciwnej cieniasa ... :)
                                Nieważne. Mam propo dla Waści :
                                Coby nie blokować tego zacnego foruma, przejdżmy może na skrzynki pocztowe,
                                ha ?

• vlad_palovnik Sorka .... Re: 5. d8-e7 :) 01.06.04, 07:42
                                  • bonobo44 4. d2-d3 d8-e7 5. h2-h3 01.06.04, 09:59
                                    Obiecany link do zasad notacji (chyba jednak utrzymamy wlasna ;)
                                    szachy.fc.pl/index.php?module=subjects&func=viewpage&pageid=15
                                    Co do przeniesienia rozgrywki - uwazam, ze nie mozemy juz rozczarowac ani
                                    zawiesc naszych ewentualnych kibicow, ktorzy byc moze z zainteresowaniem sledza
                                    te nasze "zmagania" (ponadto podbijamy w koncu w gore mily watek ku uciesze
                                    wszystkich milusinskich, a nie mnozymy watkow, zatem wszystko wydaje sie byc
                                    OK). Natomiast ewentualne dalsze partie mozemy juz rzecz jasna przeniesc poza
                                    forum.

Pozdr
                                    8)44
                                    • vlad_palovnik 5. h2-h3 g7-g5 02.06.04, 00:01
                                      bonobo44 napisał:

> Obiecany link do zasad notacji (chyba jednak utrzymamy wlasna ;)
                                      > szachy.fc.pl/index.php?module=subjects&func=viewpage&pageid=15

Ok, dzięki, zajrze tam.

> Co do przeniesienia rozgrywki - uwazam, ze nie mozemy juz rozczarowac ani
                                      > zawiesc naszych ewentualnych kibicow, ktorzy byc moze z zainteresowaniem
                                      sledza

A są kibice ? :)
                                      Nigdy mecze szachowe nie gromadziły wielkiej widowni ...

>
                                      > te nasze "zmagania" (ponadto podbijamy w koncu w gore mily watek ku uciesze
                                      > wszystkich milusinskich, a nie mnozymy watkow, zatem wszystko wydaje sie byc
                                      > OK). Natomiast ewentualne dalsze partie mozemy juz rzecz jasna przeniesc poza
                                      > forum.

Jasne.

>
                                      > Pozdr
                                      > 8)44

haj

>
                                      • jmx :-) 02.06.04, 02:45

Jeden kibic zdekonspirowany jest :-)

Więc Waszmoście sami oceńcie czy dla tak marnej publiczności jak niżej
                                        podpisana warto pozostać na forum :-)

PS. Bonobo - cóż to jest osiem w nawiasie? 8) jakoś mi się nie kojarzy...
                                        • bonobo44 8) 02.06.04, 10:31
                                          > PS. Bonobo - cóż to jest osiem w nawiasie? 8) jakoś mi się nie kojarzy...

symboliczne przedstawienie szerokiego bonobiego usmiechu:
                                          www.bonobo.org/images/splash.jpg
                                          8)44
                                          UWAGA! Tylko nie wychodz poza fotke, bo strona glowna www.bonobo.org
                                          jest 'zadzumiona' jakims trojanem. (Sam obrazek powyzej jest 'czysty'.)
                                          • bonobo44 6. Hf3-h5 02.06.04, 19:28
                                            • vlad_palovnik Re: 7. He7-f6 03.06.04, 07:27
                                              • bonobo44 6. Hf3-h5 He7-f6 7. Sg1-f3 03.06.04, 09:47
                                                • vlad_palovnik Re: 6. Hf3-h5 He7-f6 7. Sg1-f3 03.06.04, 19:57
                                                  • vlad_palovnik 7. Sg1-f3 H f6 - g6 03.06.04, 19:59
                                                  • bonobo44 8. Hh5:g6 03.06.04, 20:48
                                                  • vlad_palovnik h7 x g6 03.06.04, 21:39
                                                  • bonobo44 9. Gc1:g5 04.06.04, 09:17
                                                  • vlad_palovnik d7 - d6 04.06.04, 20:45
                                                  • komandos57 walki czubow,conie 04.06.04, 20:47
                                                  • bonobo44 10. Gg5f6 04.06.04, 21:22
                                                  • komandos57 czesc barabaszu 04.06.04, 21:26
                                                  • vlad_palovnik 0 - 0 04.06.04, 23:15
                                                  • bonobo44 11. 0 - 0 05.06.04, 01:41
                                                  • vlad_palovnik Sb8 - d7 05.06.04, 07:25
                                                  • bonobo44 12. Gf6g5 05.06.04, 12:57
                                                  • vlad_palovnik Kg8 - g7 05.06.04, 21:38
                                                  • bonobo44 13. c2c3 05.06.04, 22:46
                                                  • vlad_palovnik f 7 - f 6 06.06.04, 13:49
                                                  • bonobo44 14. b2b4 06.06.04, 16:42

FOKI - PETYCJA !
                                                  • vlad_palovnik Sd7 - b6 06.06.04, 18:43
                                                  • bonobo44 15. b4:c5 06.06.04, 19:05

FOKI - PETYCJA !

• vlad_palovnik Sb6 - c4 06.06.04, 19:23
                                                  • bonobo44 16. Gg5:h6 szach 06.06.04, 20:06

FOKI - PETYCJA !
                                                  • vlad_palovnik Kg7 - h6 06.06.04, 20:17
                                                  • bonobo44 17. d3:c4 06.06.04, 20:45

FOKI - PETYCJA !

• vlad_palovnik d6 - c5 06.06.04, 21:23
                                                  • bonobo44 18. Sb1d2 06.06.04, 21:31
                                                    FOKI - PETYCJA !

• vlad_palovnik b7 - b6 06.06.04, 21:34
                                                  • bonobo44 19. g2g4 06.06.04, 23:49

FOKI - PETYCJA !

• vlad_palovnik W f8 - h8 07.06.04, 06:15
                                                  • bonobo44 20. Kg1g2 07.06.04, 18:18
                                                    FOKI - PETYCJA !
                                                  • vlad_palovnik Gc8 - a6 07.06.04, 21:42
                                                  • bonobo44 21. a2a4 07.06.04, 22:45

FOKI - PETYCJA !

• vlad_palovnik Ga6 - b7 08.06.04, 06:31
                                                  • bonobo44 22. a4a5 08.06.04, 17:57

FOKI - PETYCJA !

• vlad_palovnik Wh8 - d8 08.06.04, 21:34
                                                  • bonobo44 23. a5a6 08.06.04, 23:36

FOKI - PETYCJA !

• vlad_palovnik Gb7 - c8 09.06.04, 07:21
                                                  • vlad_palovnik Gb7 - c8 09.06.04, 07:21
                                                  • bonobo44 24. Wa1a2 09.06.04, 12:27

FOKI - PETYCJA !
                                                  • vlad_palovnik Wd8 - d3 09.06.04, 20:22
                                                  • bonobo44 25. g4g5 szach 09.06.04, 21:32

FOKI - PETYCJA !
                                                  • vlad_palovnik Kh6 - g7 09.06.04, 21:57
                                                  • bonobo44 26. Wf8c8 09.06.04, 22:07
                                                    FOKI - PETYCJA !
                                                  • vlad_palovnik Re: 26. Wf8c8 ??? :) 09.06.04, 22:33
                                                    Chyba W f1 - c1 chciałeś Waść rzec, ha ? :)
                                                  • bonobo44 26. Wf1c1 09.06.04, 22:41
                                                    vlad_palovnik napisał:

> Chyba W f1 - c1 chciałeś Waść rzec, ha ? :)

daruj Waszmosc, istotnie zapedzilem sie juz myslami na Waszeci polowe 8)
                                                  • vlad_palovnik Gc8 - e6 09.06.04, 23:14
                                                    Spoko,spoko...
                                                    Wiem, iż oczyma wyobraźni widzisz już mnie Waść na półmisku,
                                                    z jabłkiem w malowniczo roździawionej mordzie ...

Buchachachachacha !!!
                                                  • bonobo44 27. h3h4 09.06.04, 23:28

FOKI - PETYCJA !
                                                  • vlad_palovnik W a8 - h8 09.06.04, 23:59
                                                  • bonobo44 28. Kg2f1 10.06.04, 00:21
                                                    FOKI - PETYCJA !
                                                  • vlad_palovnik Ge6 - g4 10.06.04, 00:38
                                                  • bonobo44 29. Kf1e2 10.06.04, 00:49
                                                    FOKI - PETYCJA !
                                                  • vlad_palovnik Wh8 - d8 10.06.04, 00:55
                                                  • bonobo44 30. Wa2c2 10.06.04, 00:58

FOKI - PETYCJA !
                                                  • vlad_palovnik f6 - f5 10.06.04, 01:40
                                                  • bonobo44 31. Wc1g1 10.06.04, 08:35
                                                    Nie spiesz sie Acan z odpowiedzia. Daje Waszmosci czas do namyslu do... dnia
                                                    wyborow do Parlamentu Europy.
                                                  • vlad_palovnik f5 x e4 10.06.04, 09:57
                                                  • bonobo44 32. Wg1:g4 13.06.04, 17:56

FOKI - PETYCJA !
                                                  • bonobo44 Twoj ruch, Vladzie ! 16.06.04, 20:55
                                                    FOKI - PETYCJA !
                                                  • vlad_palovnik jestem, jestem :) e4 x f 3 18.06.04, 22:38
                                                  • vlad_palovnik i szach 18.06.04, 22:39
                                                  • bonobo44 33. Sd2:f3 19.06.04, 10:02

FOKI - PETYCJA !
                                                  • vlad_palovnik W d3 - d6 19.06.04, 21:08
                                                  • bonobo44 34. Wc2d2 19.06.04, 22:57

FOKI - PETYCJA !

• vlad_palovnik W d8 - e8 19.06.04, 23:23
                                                  • bonobo44 35. Wg4e4 19.06.04, 23:50

FOKI - PETYCJA !
                                                  • vlad_palovnik Black king is corpse ... :( 23.06.04, 19:56
                                                    Wygrałeś.
                                                    Czarny król jest trupem.
                                                    Jeszcze kiedyś może zagramy...
                                                    Tymczasem pozdrówka.
                                                    Nara, Bo.
                                                    -
                                                    vlad
                                                  • bonobo44 Dzieki Vlad, za dobra gre... 23.06.04, 21:01
                                                    mysle, ze jeszcze na pewno nieraz sie zrewanzujesz, najlepiej na jakims godnym
                                                    podtrzymania watku - mozemy tez (zwlaszcza jesienia) pozwolic sobie na dlugie
                                                    wymiany prywatnych maili, a same rozgrywki prezentowac na tym forum (lub
                                                    specjalnym prywatnym - nawet nie wiem, czy ktos juz otworzyl forum Szachy,
                                                    jesli nie, to moglbys to smialo zrobic) w postaci pelnego jednorazowego
                                                    zapisu... moze zachecimy i innych... w koncu to naprawde godna rozrywka...

pozdrawiam serdecznie Ciebie oraz tych nielicznych, ktorzy dotrwali cierpliwie
                                                    do konca tej partii, zycze udanych wakacji/urlopu

8)44
                                                  • vlad_palovnik Dzieki Bo. 23.06.04, 21:08

Zagramy,zagramy!
                                                    I pogadamy!

Hej

• bonobo44 Trzymaj sie, Varze P. 23.06.04, 23:36

8)
                                                  • jmx hej, hej :-) 24.06.04, 00:38

A jakiś rewanżyk...?
                                                  • Gość: mala Re: Black king is corpse ... :( IP: *.vwes.pl.local / *.vwes.pl 25.06.04, 14:22
                                                    Zdurnieliscie do reszty :)) Chyba nie macie co robic... hi hi
                                                  • vlad_palovnik siemasz komandos -geju w różowych walonkach. 04.06.04, 23:21

jak tam twoja zona -koza ? :D

• Gość: ewciaaa... Re: Cudeńko :) IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 31.05.04, 10:19
      słodkie..:)
    • Gość: ryb Re: Cudeńko :) IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 01.06.04, 00:25
      Tak na dobranoc.

-Misiu?!
      -Co, Kotku?
      -Nic - rzekla Kotka, kladac dlon na jego dloni - chcialam sie tylko upewnic ze
      mnie sluchasz...

To dedykuje wszystkim malzenstwom :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka