charmaine 28.05.04, 09:42 Piękne określenie, prawda? Prawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_ar Re: Inteligent jest to pasożyt wytwarzający kultu 28.05.04, 09:43 'ty inteligencie' - teraz rozumiem dlaczego to takie obrazilwe bylo Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Inteligent jest to pasożyt wytwarzający kultu 28.05.04, 09:45 No wiesz, ostatnie wyzwisko to: ty humanisto! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Inteligent jest to pasożyt wytwarzający kultu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 10:03 No wiesz takie świństwa przy śniadaniu. Bhe... :( Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Inteligent jest to pasożyt wytwarzający kultu 28.05.04, 11:08 Przetrawiłeś? Żyjesz? I chwała Ci za to:) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: A czym się różni 28.05.04, 09:58 inteligent od robotnika? Tak rano nie moge myslec... Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: A czym się różni 28.05.04, 10:18 caorle napisała: > inteligent od robotnika? > Tak rano nie moge myslec... Prawdopodobnie tym, że pierwszy skupia się na niematerialnej, a drugi na materialnej... Albo jakoś tak... Czyli: łatwo jest przeskoczyć z jednej kategorii do drugiej, jest wspólny zbiór... :) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Iwanie W! 28.05.04, 10:35 Cy ja dobrze myślę? Ten co pracuje w biurze to inteligent czy robotnik? No, ten co komórki sprzedaje i ma samochód służbowy? Jakie to skąplikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Caorle? 28.05.04, 10:48 I misię wszystko miesza... Robotnik - jak sprzedaje komurki, inteligent, o, przepraszam, inteligęt, jak sprzedaje alkoch... nie, nie to, o, mam - jak sprzedeje ideje. :) P.s. Pisze w necie, inteligęt, znaczy? Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet nie pasozytujesz jak wytwarzasz kulturę która 28.05.04, 10:02 zaspakaja czyjeś potrzeby. choć uważam, że w Polsce-ponieważ nie ma nadwyżek finansowych a tym samym nawet potrzeb kulturalnych-usługi związane z kulturą nie cieszą się takim szacunkiem jak wytwarzanie w sensie fizycznym np. chleba, samochodów czy węgla. Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: nie pasozytujesz jak wytwarzasz kulturę która 28.05.04, 11:04 Cieszą się, oj cieszą. Mnie cieszą. I ją cieszą. Spójrz, Blanchet, jego też cieszą! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Inteligent jest to pasożyt wytwarzający kultu 28.05.04, 10:21 Hihi, jesli idzie o przytyki pod adresem humanistow, to bezkonkurencyjna jest tu "noteka 2015" K.Lewandowskiego, z kultowym tekstem: "wiekszosc naszych czytelnikow to humanisci" :"P (tenze sam autor mial jeszcze rownie piekny komentarz pod adresem srodowiska artystow, ale to w innym opowiadaniu). No i "kochajmy inteligenta, do jasnej cholery!" Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Inteligent jest to pasożyt wytwarzający kultu 29.05.04, 01:24 Hehe, na tym forum to sami inteligenci. A gdzie kultura? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Inteligent jest to pasożyt wytwarzający kultu IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 29.05.04, 04:24 Strasznie to brzmi i nie prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś