1bzz1 30.10.11, 22:21 co sadzicie o tym serialu?www.ekino.tv/bez-tajemnic,sezon,1,odcinek,2.html czy rzeczywiscie podobnie wyglada zycie terapeuty? czy podobnie sie to w2szxystko odbywa:) ogladacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedr-ek28 Re: bez tajemnic 30.10.11, 22:47 dobre, nie wiedziałem o istnieniu takiego serialu. Czy możesz podać więcej linków do pozostałych części? Odpowiedz Link Zgłoś
1bzz1 Re: bez tajemnic 30.10.11, 22:55 wchodzisz na ekino i wpisujesz w szukaj : bez tajemnic odc 1www.ekino.tv/bez-tajemnic,sezon,1,odcinek,1.html odc 2www.ekino.tv/bez-tajemnic,sezon,1,odcinek,2.html odc 3www.ekino.tv/bez-tajemnic,sezon,1,odcinek,3.html odc 4www.ekino.tv/bez-tajemnic,sezon,1,odcinek,4.html odc 5www.ekino.tv/bez-tajemnic,sezon,1,odcinek,5.html Na razie jest tyle odcinków bo w tv leci i powoli dodają, tez mi się serial podoba więc poleciałam na forum o tej tematyce:P Odpowiedz Link Zgłoś
czubata Re: bez tajemnic 30.10.11, 23:27 Uważam że to dobry serial jest.Oglądam na HBO. Odpowiedz Link Zgłoś
hannaeva Re: bez tajemnic 31.10.11, 03:09 Dziękuję bardzo za linki... nie zawsze mam czas o 20.10. wiadomo, sprawy rodzinne, dzieci głodne itp ;) uważam, że to doskonały serial dla miłośników tematu :) Pzdrr Odpowiedz Link Zgłoś
pomimo1 Re: bez tajemnic 07.11.11, 19:13 czemu mi sie ten film nie wlacza? tzn wlacza sie na 2 minuty i potem sie "sciaga" i juz nie wlacza Odpowiedz Link Zgłoś
titikakaa Re: bez tajemnic 23.11.11, 13:57 Dzieci nie ma i odcinków nie odpuszczam. Polecam bo naprawdę dobrze zagrany serial. W sumie w takiej formie można pokazać aktorską klasę. Widziliście to? fajną rzecz puścili w net www.youtube.com/watch?v=V5zF3bljz-0 Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.marmieladowna Re: bez tajemnic 30.11.11, 20:33 rzeczywiście pomysł wyśmienity. obejrzałam wszystkie i przyznam, że mogliby to jeszcze pociągnąć. parę pomysłów jeszcze by było. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: bez tajemnic 23.11.11, 16:05 Dzięki za linki, obejrzałam ten odcinek z Małgosią Belą i fragmenty dwóch innych, podobało mi się. Czy są może gdzieś dostępne w necie kolejne odcinki? Odpowiedz Link Zgłoś
jedr-ek28 Re: bez tajemnic 24.11.11, 01:13 Są. Kieruj się linkiem z pierwszego postu, zjedź niżej i po prawej masz wszystkie odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: bez tajemnic 24.11.11, 13:06 Dzięki, znalazłam, tylko okazało się, że wykorzystałam już darmowy limit i za kolejne odcinki musiałabym płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
jedr-ek28 Re: bez tajemnic 24.11.11, 13:44 A gdzie korzystasz z internetu? W domu czy w pracy? Skorzystaj z innej przeglądarki, np. z Google Chrome, albo Firefox, w ostateczności przeloguj się albo zrestartuj komputer. Jeśli to nie pomoże wykasuj pliki tymczasowe i pliki cookies (w przegladarce Narzędzia->Opcje internetowe, w zakladce Historia przeglądania kliknij Usuń..., następnie zaznacz Pliki tymczasowe i Pliki cookies). Odpowiedz Link Zgłoś
jedr-ek28 Re: bez tajemnic 29.11.11, 22:55 Ten psychoterapeuta już mnie zaczyna wkur^^^^. Jest taki beznadziejny! Eeehh! Odpowiedz Link Zgłoś
sabinac-0 Re: bez tajemnic 29.11.11, 23:07 Seriale o "prawdziwym zyciu" lekarzy czy terapeutow mozna na ogol wlozyc miedzy bajki. Ale niektore fajnie sie oglada. Odpowiedz Link Zgłoś