brzydulca 06.06.04, 12:14 zdrajca! Tak samo sprzedales dusze diablu (alias Komandosowi) jak inni tutaj! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oleńka kobieto, wyluzuj... :))) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 12:15 Odpowiedz Link Zgłoś
indiaaa Re: kobieto, wyluzuj... :))) nt 06.06.04, 12:16 ale się porobiło od wczoraj na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
brzydulca Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas 06.06.04, 12:16 Luty odezwij sie i wytlumacz swoje zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas 06.06.04, 12:35 brzydulca napisała: > zdrajca! > Tak samo sprzedales dusze diablu (alias Komandosowi) jak inni tutaj! Nie wierzę i NIGDY nie uwierzę! Masz rację, jest tu kilka osób które stac na taki gest ale na pewno nie JEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas IP: *.dialup.mindspring.com 06.06.04, 14:29 Komka nie czytam od paru tygodni, Taki zrobilem tutaj wybor i wszystkim to oznajmilem...(zajrzyj do watku "Czy mam prawo") Czy widzialas kiedys takiego chuligana, co tlukl wszystkich na okolo, bluzgal, a jak przyszlo ratowac kota, to pierwszy rzucil sie do rzeki...Mam prawo wierzyc, ze Komek jest takim chulganem, a jezeli sie myle, to jego strata... Brzydulko nie mam teraz czasu...odezwe sie w krotce...nie martw sie ,nie jest tak zle... Odpowiedz Link Zgłoś
brzydulca Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas 06.06.04, 15:35 Gość portalu: Luty napisał(a): >> to pierwszy rzucil sie do rzeki...Mam prawo wierzyc, ze Komek jest takim > chulganem, a jezeli sie myle, to jego strata... > No prosze Komek juz urosl do rangi bohatera! i do tego za nic. Juz dochodzi do tego ze sie wyciaga dalekoidace szlachetne wnioski z jego wulgaryzowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas IP: 217.98.107.* 06.06.04, 15:40 skąd wiesz że za nic? Twoja rana jest najważniejsza dla Ciebie bo jest Twoja. Lecz dlaczego każesz wszystkim naokoło twierdzić tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas IP: *.magtel.net.pl 06.06.04, 16:50 > skąd wiesz że za nic? Ja nie wiem za co. Masz jakieś wieści w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka ja mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:07 za ustawianie się w roli ofiary i szukanie wspolczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas IP: *.dialup.mindspring.com 07.06.04, 01:56 brzydulca napisała: Juz dochodzi do tego ze sie wyciaga dalekoidace szlachetne > wnioski z jego wulgaryzowania. Piszesz tak, jakbys nie czytala moich postow...wyraznie okreslilem swoj stosunek do wulgaryzmow Komka. Dla mnie zachowanie Komka, to jedna sprawa, a osoba Komka to sprawa druga.. Powtarzam: jego zachowanie jest tragiczne,jego osoba nie.. Byc moze mam jakis defekt, ze tak dostrzegam, ale nie moge tego zmienic, nie umiem. Mala to dla Ciebie strata, ze nie jestem po Twojej mysli, a to,ze nie jestem fajny - eeeeeee.....odkrylabys to, wczesniej czy pozniej, wiec lepiej wczesniej... Nie jestem zdrajca, bo wierny jestem sobie, a siebie nie zdradzilem... Nic wiecej nie przychodzi mi do glowy...Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka co tak oszczędnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:06 Dlaczego tylko 'tlukl'? Napisz od razu, ze mordował. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas 06.06.04, 23:24 czy aby tak samo? :) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
brzydulca Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas 07.06.04, 00:23 Luty i czemu sie chowasz? Miales cos napisac konstruktywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
bonobo44 gemba komka57 07.06.04, 00:36 troche was wszystkich nie rozumiem... wiekszosc z was ma stale nicki, pasazer57 rowniez... (jesli nie macie - to zaden problem je uzyskac) wystarczy ustawic go jako swojego nieprzyjaciela i wybrac opcje nie wyswietlania jego postow... ja tak zrobilem... przypomina teraz malpe robiaca glupie miny przez gruba tafle zadymionego szkla... wiadomo, ze gdzies tam jest, ale co to ma w sumie za znaczenie? odczuwacie jakas masochistyczna przyjemnosc, gdy obrzuca was blotem? przeciez dyskutujac z nim podsycacie tylko jego proznosc... jego pelna samozadowolenia geba rosnie na zasadzie gombrowiczowskiego sprzezenia zwrotnego... im wiecej uwagi i reflektorow na nia, tym bardziej krzywa... a ci z was, ktorzy sa praktykujacymi psychologo-... czy powaznie traktujecie wyzwiska psychola, ktory kierowany jest do was do zdiagnozowania? bierzecie to do siebie? mozecie go przeciez zdiagnozowac w kategoriach socjo-psychiatrycznych jako interesujacy przypadek i... wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
brzydulca Re: gemba komka57 07.06.04, 02:15 bonobono44 dziekuje za Twoj rozsadny post. Ciekawe co Luty ma do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: gemba komka57 IP: *.dialup.mindspring.com 07.06.04, 02:52 Luty napisal: >Komka nie czytam od paru tygodni, Taki zrobilem tutaj wybor i wszystkim to >oznajmilem... Badz uwazniejsza brzydulko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Pstryk IP: *.magtel.net.pl 07.06.04, 02:44 > przypomina teraz malpe robiaca glupie miny przez gruba tafle zadymionego > szkla... wiadomo, ze gdzies tam jest, ale co to ma w sumie za znaczenie? Tu się nie loguję, więc nie mam przywileju nie wyświetlania. Poza tym chcę wiedzieć co jest grane. Co mówi ON, jak mówi, jak reagują ludzie. A swoją diagnozę boję się postawić. Z tym wyłączaniem to jest metoda. Od miesięcy nie śledzę wydarzeń w kraju czy na świecie. Odciąłem się od papki medialnej, od złych i gorszych wieści. Nawet nie wiem czy Belka jest już premierem czy jeszcze nie, a może ktoś inny. Jakie to ma znaczenie w obecnym układzie politycznym, stałym od lat i zapewne niezmiennym jeszcze przez lat wiele? Jest mi z tym dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Pstryk IP: *.magtel.net.pl 07.06.04, 02:51 > Juz wiem :-))))) Ty az jestes Luty tak? Jaaasneeee. I gadałem z sobą całą ubiegłą noc ;-) (bo lubię pogadać z inteligentnymi i dobrymi ludźmi, i w nocy szkoda mi czasu na sen) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przegrany Re: Pstryk IP: *.dialup.mindspring.com 07.06.04, 02:54 Azie, a wiec wszystko sie wydalo, grales z nami w kierki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Pstryk IP: *.magtel.net.pl 07.06.04, 02:57 Aaa tam cicho być!! Niech będzie, że sam grałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Pstryk IP: *.dialup.mindspring.com 07.06.04, 03:03 No sam zes gral ze soba i tak Ci juz zostanieeeeeeeee ...jestem tylko Twoja imaginacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Pstryk IP: *.magtel.net.pl 07.06.04, 03:08 Tratatata. A ja to niby jestem realny?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Pstryk IP: *.dialup.mindspring.com 07.06.04, 03:11 Jestes jak najbardziej nierealny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Pstryk OT IP: *.magtel.net.pl 07.06.04, 02:54 > Dziś zmarł R. Reagan. Ou... Świeczki zapłonęły mi w oczach. Nawet wosk ścieka. I z nosa coś leci... Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas 07.06.04, 02:11 Luty jest Judasz bo pisze co myśli. Ojejku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judasz Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas IP: *.dialup.mindspring.com 07.06.04, 03:00 Ide sie powiesic,30 srebnikow przeznaczam na kwiaty na grob zmarlego prezydenta...mam nadzieje, ze galaz sie nie zlamie, bo po sutym obiedzie jestem..bywajcie i ...do zobaczenia hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
brzydulca Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas 07.06.04, 03:04 Gość portalu: judasz napisał(a): > Ide sie powiesic,30 srebnikow przeznaczam na kwiaty na grob zmarlego > prezydenta...mam nadzieje, ze galaz sie nie zlamie, bo po sutym obiedzie > jestem..bywajcie i ...do zobaczenia hi hi :-))) Judasz z poczuciem humoru Odpowiedz Link Zgłoś
brzydulca Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas 07.06.04, 03:05 Judasz Luty :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judasz Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas IP: *.dialup.mindspring.com 07.06.04, 03:09 Ech brzydulko, fajna jestes...lubie Cie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas IP: *.magtel.net.pl 07.06.04, 03:14 Też lubię brzydkie... Zadziwiające. Czy Ty jesteś mną, do cholery?! Czy ja to nas dwóch? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas 07.06.04, 03:16 Spoko Az, to Twój brat-bliźniak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brzydulca Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas 07.06.04, 03:17 Two cuties :-))) Two in one :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas IP: *.magtel.net.pl 07.06.04, 03:20 > Spoko Az, to Twój brat-bliźniak ;-) Mam brata bliźniaka?! Kiedy się urodził?! Spoko, spoko, już, już... Zasnąć teraz, spać, zasypiam... Dobranoc brzydka Dobranoc jmx Dobranoc bratku Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas 07.06.04, 03:22 Bratki to bardzo ładne kwiatki ...forumowe ;-) Dobranoc wszystkim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judasz Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas IP: *.dialup.mindspring.com 07.06.04, 03:25 Dobranoc...mnie do polnocy jeszcze troche czasu...rachunek sumienia ide se zrobic...Nie! Nie zatrzymujcie mnie!...ide splacic dlugi... Odpowiedz Link Zgłoś
brzydulca Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas 07.06.04, 03:27 Gość portalu: judasz napisał(a): > Dobranoc...mnie do polnocy jeszcze troche czasu...rachunek sumienia ide se > zrobic...Nie! Nie zatrzymujcie mnie!...ide splacic dlugi... a ja sie pomodle by galaz sie zlamala ... Dobranooooooooooooc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samtensam Re: Luty myslalam ze jestes fajny, a jestes judas IP: *.dialup.mindspring.com 07.06.04, 03:17 Nie! nas dwoch, to my ten jeden.... Odpowiedz Link Zgłoś