Dodaj do ulubionych

pytanie d/o intrygantow

25.06.12, 10:31
nie gubicie sie w tej masie rozgrywek, ktore prowadzicie?
czemu uwazacie, ze to lepsze od uczciwych zachowan? od bezposredniej, czystej komunikacji?
Obserwuj wątek
    • shachar Re: pytanie d/o intrygantow 25.06.12, 11:48
      no właśnie, co to jest to d/o? :-)
      • highly.sceptical Re: pytanie d/o intrygantow 25.06.12, 14:48
        > no właśnie, co to jest to d/o? :-)

Chyba "do obywateli". Pytanie do obywateli intrygantów.
    • out23 Re: pytanie d/o intrygantow 25.06.12, 11:59
      ha !
      jak zerknałem w moje posty jestem 2-3 razy w tygodniu..
      Wtrącam sie:) :
      - kiedy mnie cos zainteresuje
      - jak chce uzupełnic wiedze
      - jak wydaje mi się,ze jestem w stanie cos wyjaśnic..moze pomóc
      - rzadko protestujac przeciwko banałom wpuszczanym własnie turtaj w obieg
      - czasem czekam do końca aby zobaczyć co sie wydarzy
      - czasem jestem na poczatku
      A co jest uczicwym zachowaniem, zwazywszy na ilość tzw zaburzeń społecznych
      osobowowościowych i w konsekwencji komunikacji.
      Nikt nie napisal pewnego rodzaju niebowiązującej ( ale do przeczytania)
      netykiety na tym forum.
      To rodzaj wymagania do stosowania lub czasem do przestrzegania.
      Wymagania to jakość
      !
      Moderator mogłby , powtarzam mogłby, przerzucić watek do powiedzmy wtórnego obiegu
      z uwagi na narusznie tych wymagań.
      To nie cenzura ,to zabieg profesjonalisty oddzielajacy ziarno od plew.
      Nie ma moderatora..

Prosze o wyjaśnienie o co chodzi w >bezposredniej, czystej komunikacji?
      Do kiedy jest czysta ?:)

Przeciez cos takiego nie istnieje..,
      musilabys zdawać jakies egzamny przed uzyskaniem konta na forum

A rozgrywki..były i bedą , piłka nozna :)
      • out23 Re:cyt bylego moderatora 25.06.12, 12:10
        W ogole fora dyskusyjne, jako medium komunikacji to przezywają kryzys. To widac na wszystkich portalach, oczywiscie poza typowo politycznymi, gdzie ludzie sobie skaczą do gardeł za nie swoje sprawy.
        forum.gazeta.pl/forum/w,210,136876165,136889471,Re_jak_rozpoznac_internetowego_trolla_.html
      • lilllian Re: pytanie d/o intrygantow 25.06.12, 13:14
        1.wasz tupet jest zadziwiajacy. nie macie w temacie do powiedzenia, rzeczowego, nic.

2.zalatwiac swoje zaburzenia i problemy u lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

won jeszcze dzis. nozyce ci dzwonia? do psychiatry.
        oni czekaja na wasze belkoty, zale, wylewanie objawow wszystkich mozliwych chorob.
        to, ze forum jest bezplatne nie rowna sie otwarty spust dla waszych deformacji psychicznych.
    • kropidlo5 Re: pytanie d/o intrygantow 25.06.12, 12:50
      Zgadzam sie! Ale zeby tak bylo, wszyscy musza chciec.

Przykladowo: nawiazujac do czyjegos wyznania, opisalem historie swoich problemow wychowawczych. Oczywiscie, naturalnie, z rzeczy samej, jako ze to forum- anonimowo, w oczywistym celu- podzielenia sie problemem i szukania rozwiazan. Opisalem rzeczy dosc brutalne- ale tak po prostu bylo, nie mam interesu, by wymyslac dla przyciagniecia uwagi albo zrobienia sensacji, nie jestem dziennkiarzem faktu. Moj wpis byl dosc gorzki, ale nigdzie nie bylo w nim obelg ani nienawisci, byla gorycz i ewentualnie zal.

Znakomita wiekszosc tak tez zareagowala, natomiast dolaczyly sie dwie uczestniczki, ktore na poczatek stwierdzily- nikt nie wie na jakiej podstawie- ze ja klamie i zmyslam, nastepnie zakwalifikowaly to jak oszczerstwa i nienawisc i nazwaly mnie wyrodnym synem, czlowiekiem bez moralnosci i potworem.

Czy to jest jakas rozgrywka z mojej strony? Na pewno nie. Czy to jest rozgrywka z drugiej strony? Na pewno tak. Dodatkowo rozgrywka podla, bo bazujaca na najbardziej okropncyh oskarzeniach- nienawisci do rodzicow, niszczenia rodzicow, znecania sie nad nimi niewdziecznosci, itp.

Od tej pory jestem ciaglym obiektem nagonki, szczegolnie ze strony jednej z tych pan, ktora wymysla absurdalne scenariusze, probujac naklaniac mnie do przyprowadzania 'swiadkow' na forum (co za istne kuriozum), reprezentuje rzekomo wszystkich rodzicow (ciekawe czy reprezentuje tez matki ktore zabijaja swoje dzieci, czy ojcow gwalcacych corki, zakladam ze jak wszystkich to wszystkich).

Ja nie widze koniecznosci udowadniania, ze kocham rodzicow mimo szkod albo ze jestem wdzieczny za pozytywne rzeczy, bo to jest naturalne i wiecej, to jest caly problem rodzicow i dzieci z domow dysfunkcyjnych, ze dzieci kochaja i sluchaja rodzicow za mocno, a nie za malo. Dzieci ktore maja w dupie rodzicow nie pisza na forum psychologia i nie laza po terapeutach, ale widac dla niektorych ta oczywistosc jest niepojeta.
      • lilllian Re: pytanie d/o intrygantow 25.06.12, 13:15
        jw.

• nazzilla Re: pytanie d/o intrygantow 25.06.12, 13:32
      Tak to wlasnie jest psycha, przychodzisz i zatruwasz to forum od lat, w zwiazku z czym przezywa kryzys i ostrasza tych chetnie wczesniej tu piszacych.
      • lilllian Re: pytanie d/o intrygantow 25.06.12, 16:27
        po przeczytaniu twoich postow, jedyne co mozna powiedziec, jw. ,+)
        na marginesie, dlugo pijesz? twoi rodzice? masz taki wrodzony intelekt marginesu?
        • lilllian Re: pytanie d/o intrygantow 25.06.12, 16:31
          i czym sie zajmujesz na tym marginesie?.................. lmao ;+)
          • renkaforever Re: pytanie d/o intrygantow 25.06.12, 21:27
            .wasz tupet jest zadziwiajacy. nie macie w temacie do powiedzenia, rzeczowego, nic.

2.zalatwiac swoje zaburzenia i problemy u lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

won jeszcze dzis. nozyce ci dzwonia? do psychiatry.
            oni czekaja na wasze belkoty, zale, wylewanie objawow wszystkich mozliwych chorob.
            to, ze forum jest bezplatne nie rowna sie otwarty spust dla waszych deformacji psychicznych.

Re: pytanie d/o intrygantow
            kropidlo5 25.06.12, 12:50 Odpowiedz
            Zgadzam sie! Ale zeby tak bylo, wszyscy musza chciec.

HAHAHAHAhahahhaa :) I oto nasz kropidlo w pelnym orszaku :)
          • nazzilla Re: pytanie d/o intrygantow 25.06.12, 22:26
            lilllian napisała:

> i czym sie zajmujesz na tym marginesie?.................. lmao ;+)

Kradne:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka