Gość: Imagine IP: *.unl.edu 13.07.04, 16:00 rosyjskie laleczki ? wszystko juz bylo i bedzie ? przenikanie permanentne ? jak na gorze tak i na dole ? bigos bez wyjscia ? zawartosc cukru w cukrze ? Odpowiedzcie mi na to, prosze. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: Holon ? 13.07.04, 16:02 masz racje kiciu.W nagrode dostaniesz kubel pomyj zwacych sie w terminologii forumowej karma.Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Holon ? IP: *.unl.edu 13.07.04, 16:07 dzieki stokrotne komek. pozostan w zdrowiu. jest moim przywilejem porozmawiac z Toba. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Holon ? 13.07.04, 16:13 Twoi pobratymcy rozwolnienia dostali na tle kary smierci.Pobzdza i im ten pierdolec minie AZ do nastepnego bzdeta.Poczytaj tych durni.No AZik ,Iwanek i Kwiatek zwalaja z nog. Imaginie,chcialbys na jedna noc niedzwiedzice prof.Glupika wabiaca sie OLTi? Odpowiedz Link Zgłoś
ten_sam zgorzkniales jak stara panna! :))) 13.07.04, 16:13 bez checi do zycia bez optymizmu bez radosci zawieszony w beznadziei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Holon ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 16:15 Za stara jestem, zeby Cie pocieszac... :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Holon ? 13.07.04, 16:16 Gość portalu: baba zona napisał(a): > Za stara jestem, zeby Cie pocieszac... > :) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Mnie kiciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Holon ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 16:19 Nie... Ty mnie nie lubisz, ikry mam za malo... Ja do Imagina... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Holon ? 13.07.04, 16:20 Gość portalu: baba zona napisał(a): > Nie... Ty mnie nie lubisz, ikry mam za malo... > Ja do Imagina... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Oki,nie bede wlazil jemu w parade. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Pawulon 13.07.04, 16:32 Gość portalu: Imagine napisał(a): xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a czyc ty miales na uwadze matroszki forumowe IMAMIE? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Holon ? 13.07.04, 20:45 przydalby Ci sie porzadny spacer boso w deszczu ;) poczulbys, ze sa chwile w ktorych warto na moment wylaczyc myslenie i po prostu CZUC :))) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: Holon ? 13.07.04, 20:46 cossa napisała: > przydalby Ci sie porzadny spacer > boso w deszczu ;) Ufff... Ale to...Przeziębić się można!;) > poczulbys, ze sa chwile > w ktorych warto na moment wylaczyc myslenie > i po prostu CZUC :))) > > pozdr.cossa > Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Holon ? 13.07.04, 20:48 masz-ci-go! pozniej mozesz docenic i kapiel i cieple bambosze i herbate z cyrtynka czy prundem jak kto woli :) itpitd.. Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: Holon ? 13.07.04, 20:51 Prundem? Cóż to za osobliwość?:) A bamboszy naturalnie nie noszę. Ale grzane wino może też być? Goździki, cynamon, cytryna? Odpowiedz Link Zgłoś
mitiana Spełnię to zyczenie :) 13.07.04, 20:56 cossa napisała: > przydalby Ci sie porzadny spacer > boso w deszczu ;) > > poczulbys, ze sa chwile > w ktorych warto na moment wylaczyc myslenie > i po prostu CZUC :))) > > pozdr.cossa > Poniewaz Malvina napisała mi że: "zgorzknienie okrutne i niemoc przebija :-( Odpowiadam że nie:):):) I jeśli macie parasole to je w górę, jeśli nie, cokolwiek innego, mogą być ręce. Ciągle pada, asfalt ulic jest już śliski jak brzuch ryby, mokre niebo się opuszcza coraz niżej, żeby przejrzeć się w marszczonej deszczem wodzie, a ja, a ja chodzę..... Desperacko i na przekór wszystkim moknę, patrzę w niebo chwytam w usta deszczu krople, patrzą na mnie rozpłaszczone twarze w oknie, to nic, ciągle pada..... Ludzie biegną bo się bardzo boją deszczu, stoją w bramie ledwie się w tej bramie mieszczą. Ludzie skaczą przez kałuże na swej drodze, a ja, a ja chodzę..... Nie przejmując się ulewą i nie śpiesząc, czując jak mnie krople deszczu w usta pieszczą, ze złożonym parasolem idę pieszo, o tak, ciągle pada... Alejkami już strumienie wody płyną, jakaś para się okryła peleryną, przyglądają się jak mokną bzy w ogrodzie, a ja, a ja chodzę... W strugach wody ale z czołem podniesionym, żadna siła mnie nie zmusza i nie goni, idę niby zwiastun burzy z kwiatkiem w dłoni, o tak, ciągle pada..... Nagle ogniem otworzyły się niebiosa, potem zaczął deszcz ulewny się z ukosa, liście klonu się zatrzęsły w wielkiej trwodze, a ja, a ja chodzę...., i nie straszna mi wichura ni ulewa, ani piorun który trafił obok drzewa, słucham wiatru który wciąż inaczej śpiewa, o tak..... ciągle pada....., Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: Spełnię to zyczenie :) 13.07.04, 21:16 Na jaką melodię to śpiewasz? Rzewna istoto? Odpowiedz Link Zgłoś
mitiana Re: Spełnię to zyczenie :) 13.07.04, 21:27 iwan_w napisał: > Na jaką melodię to śpiewasz? Rzewna istoto? > Iwan, ja jestem rzewna istota, możliwe...w każdym bądź razie nie dla wszystkich.... hihihi... ale w realu to takich bździarzy jak ty, takich teoretyków tańca na gumowe cycki, takich tanich moli książkowych od zdejmowania skórki z gówna to walę w łeb ino się kurzy. U mnie byś się nie zastanawiał zawinięty w pieluchy i ciepły szalik w pracy nad karą śmierci, bzdeciarzu. Gdybym weszła to byś miał śmierć w oczach i delegację w ręku na Syberię po paczkę papierosów.... hahahahah Aza mógłbyś zabrać ze sobą..... Czerwonych Gitar nie znasz kujonku? hahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: Spełnię to zyczenie :) 14.07.04, 09:24 uwielbiam twoja tworczosc,Mitiano.jakze piekna i tresciwa.............niczym sieczka z przyprawami dla osla Hahahhaha! Przekaż mailem pozdrowienia puzonowi57:) > Czerwonych Gitar nie znasz kujonku? hahahahha Nie znam. To Twój rocznik? Niemłodaś, ciociu. hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Spełnię to zyczenie :) IP: *.unl.edu 13.07.04, 21:35 przypominam ze tematem tego watku jest HOLON !!! Odpowiedz Link Zgłoś