Dodaj do ulubionych

Do inteligentnych tego forum !!!

IP: *.unl.edu 23.07.04, 19:02
hej, a ty po co tu zagladasz ? To mialo byc dla inteligentnych, buahahahahaha.
Sorry, nikogo nie chcialem urazic. Zawsze w piatki mam takie durne pomysly.
Pozdrawiam i zycze wesolego konca tygodnia.
Wasz Wyobraz_Sobie.
Obserwuj wątek
    • paranormalny Re: Do inteligentnych tego forum !!! 23.07.04, 19:10
      Gość portalu: Imagine napisał(a):

> hej, a ty po co tu zagladasz ? To mialo byc dla inteligentnych, buahahahahaha.
      > Sorry, nikogo nie chcialem urazic. Zawsze w piatki mam takie durne pomysly.
      > Pozdrawiam i zycze wesolego konca tygodnia.
      > Wasz Wyobraz_Sobie.

Spórz na mego nicka - Wyobraź_Sobie, że jestem inteligentny inaczej:))
      • Gość: Imagine Re: Do inteligentnych tego forum !!! IP: *.unl.edu 23.07.04, 19:12
        o taka normalnosc mi chodzi braciszku, nawet nie wiesz jaka radosc czuje w
        sercu. nie zartuje.
        Wyobraz_Sobie.
      • Gość: baba zona Re: Do inteligentnych tego forum !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 19:13
        > hej, a ty po co tu zagladasz ? To mialo byc dla inteligentnych

A kto mowil, ze ja z tych inteligentnych? Ja tu tylko sprzatam...;)))
        • Gość: Imagine Re: Do inteligentnych tego forum !!! IP: *.unl.edu 23.07.04, 19:15
          to prosze na prawo i nie tamowac drzwi. zobacz jak wszyscy wala.
          Imagine.
          • Gość: baba zona Re: Do inteligentnych tego forum !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 19:16
            Yes, sir!
            • Gość: Imagine Re: Do inteligentnych tego forum !!! IP: *.unl.edu 23.07.04, 19:18
              aha, zapomnialbym. mozesz mi namalowac ... dziewiata betowena ? w chwili wolnej
              pomiedzy klatkami schodowymi ....
              • Gość: baba zona Re: Do inteligentnych tego forum !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 19:26
                Lepiej mi wychodzi koncert fortepianowy b-mol Czajkowskiego... Moze byc?
                • jsh Re: Do inteligentnych tego forum !!! 23.07.04, 23:34
                  To może coś polskiego, na klatce schedowej. Ona jest do tego przeznaczona...
    • Gość: az Re: Do inteligentnych tego forum !!! IP: *.magtel.net.pl 23.07.04, 19:36
      Gość portalu: Imagine napisał(a):

> hej, a ty po co tu zagladasz ? To mialo byc dla inteligentnych, buahahahahaha.
      > Sorry, nikogo nie chcialem urazic. Zawsze w piatki mam takie durne pomysly.
      > Pozdrawiam i zycze wesolego konca tygodnia.

Zapisz sobie w kalendarzu: w piątki chodzić na Forum Humorum albo ...
      Hm, masz może jakichś przyjaciół (znajomych) w realu?
      • Gość: baba zona Re: Do inteligentnych tego forum !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 19:43
        A Ty?
        ;)))
        • Gość: az Re: Do inteligentnych tego forum !!! IP: *.magtel.net.pl 23.07.04, 19:57
          > A Ty?
          > ;)))

A dlaczego pytasz?
          • Gość: baba zona Re: Do inteligentnych tego forum !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:02
            Bo sie czepiasz Imagina. Bo zamiast isc na piwo, czepiasz sie Imagina. Bo
            zamiast swietowac koniec tygodnia, czepiasz sie Imagina. Bo zamiast...
            ;)))
            • Gość: az Re: Do inteligentnych tego forum !!! IP: *.magtel.net.pl 23.07.04, 20:07
              Gość portalu: baba zona napisał(a):

> Bo sie czepiasz Imagina. Bo zamiast isc na piwo, czepiasz sie Imagina. Bo
              > zamiast swietowac koniec tygodnia, czepiasz sie Imagina. Bo zamiast...
              > ;)))

Eee...
              Chyba się mnie czepiasz...
              ;)
    • Gość: baba zona Re: Do inteligentnych tego forum !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:03
      Koncze sesje na dzis.
      Pozdrawiam i milego weekendu :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka