xl_yang 23.07.04, 21:10 znowu czeka mnie koszmarny dzien. Niby powinienem sie cieszyc bo wlasnie mam urlop, ale nie wszystko jest tak jak bym chcial. Dokladnie jak przed laty.... Tez tak czasem macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzykrota Re: Jutro 23.07.04, 21:16 zmien to, pozwol na odrobine przyjemnosci dopiesc sie, powaznie jej - koszmarny czyli jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: Jutro 23.07.04, 21:21 ja czasami dopieszczona, czasami zas dopieszczam sie wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
xl_yang Re: Jutro 23.07.04, 21:23 a czasami mogloby byc jeszcze lepiej, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: Jutro 23.07.04, 21:27 albo i gorzej kiedys przeczytalam u carnegiego i tak mi to utkwilo w pamieci: martwilem sie, ze nie mam butow dopoki nie zobaczylem czlowieka bez nog a nie mozesz sie cieszyc z drobiazgow? zawsze lzej:P Odpowiedz Link Zgłoś
xl_yang Re: Jutro 23.07.04, 21:40 Brzmi to nie bardzo przekonywujaco. Bo nie powinno cie interesowac co czego ktos nie ma, ale powinnas patrzec tylko na siebie, i dostrzeglabys na pewno ze oprocz butow brakuje ci jeszcze czegos... Odpowiedz Link Zgłoś
lune Re: Jutro 23.07.04, 21:48 xl_yang napisał: > Brzmi to nie bardzo przekonywujaco. Bo nie powinno cie interesowac co czego > ktos nie ma, ale powinnas patrzec tylko na siebie, i dostrzeglabys na pewno ze > oprocz butow brakuje ci jeszcze czegos... Docenic to co sie ma ; cieszyc sie z byle czego, pozwolic sobie na chwile glupawki ;) niech musuje jak babelki w oranzadzie (lub w szampanie jak kto woli)- moze to zdrowsze niz skupiac sie na tym czego brak, co minelo i se ne wrati lub co bylo piekne i dlaczego juz nie jest ; lune Odpowiedz Link Zgłoś
xl_yang Re: Jutro 24.07.04, 00:49 lune napisała: > > Docenic to co sie ma ; cieszyc sie z byle czego no, no... i dzielic sie swoim szczesciem z innymi wg zaslug co? Wiem ze moglbym! Mozliwosci jest wiele, ..ale nie chce mi sie schodzic na dol Niech kazdy cieszy sie z tego co ma, z tego na co go stac, jesli na nic wiecej.. Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Jutro 24.07.04, 00:58 To juz dzis. Dlaczego koszmarny? Masz urlop, rob co ci sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
megxx Re: Jutro-fajne słowo 24.07.04, 01:07 Napis nad łóżkiem: "jutro rzucam palenie" wstaję rano, patrzę na napis; jutro, o dobrze, ze nie dziś. I drugie skojarzenie: czytaliście "Śladami Stasia i Nel...." tam było, ze obsługa hotelu miała coś zrobić, odpowiadali chyba bokra, jak dobrze pamietam, czyli jutro, na następny dzień też bokra....cudne słowo. Zawsze mam koszarny dzień i nic sobie z tego nie robię, biorę ten wózek i pcham dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll maniana 24.07.04, 19:15 a maniana to jakoś nigdy nie jest koszmarna :) nooo - może dla pracodawcy ;) kup sobie meksykański kapelusz! (jak on się nazywa? rancho? poncho?) Odpowiedz Link Zgłoś