komandos57 28.07.04, 22:54 Runely od karmy Imagina.Nazarl sie,potem zebzdzial i wieze poszlyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.Wyczytane z uczonego foruma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: WTC IP: *.unl.edu 28.07.04, 23:01 W iesz T y C o ? bodnij sie w buly !!! buahahahahahahahahahahahaha. hej komek, jak bylo nad morzem ? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: WTC 28.07.04, 23:11 Gość portalu: Imagine napisał(a): > W iesz > T y > C o ? > > bodnij sie w buly !!! buahahahahahahahahahahahaha. hej komek, jak bylo nad > morzem ? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Tak wyczytalem na forumie ze tacy jak Ty zwalaja wieze w NYC.Nie pamietasz? Nad morzem pusto bylo,wiec fantastycznie.Nie lubie tlumow.Ale moje sokole oko wytropilo kilka naprawde slicznych dupc.Meskich...... Ale zem szybko zwrok skierowal w strone pleci pieknej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: WTC IP: *.unl.edu 28.07.04, 23:13 podaj mi link do tych oszczercow. ja im puszcze wiazanke to admin wylewu dostanie !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: WTC 28.07.04, 23:11 Gość portalu: Imagine napisał(a): > W iesz > T y > C o ? > > bodnij sie w buly !!! buahahahahahahahahahahahaha. hej komek, jak bylo nad > morzem ? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Tak wyczytalem na forumie ze tacy jak Ty zwalaja wieze w NYC.Nie pamietasz? Nad morzem pusto bylo,wiec fantastycznie.Nie lubie tlumow.Ale moje sokole oko wytropilo kilka naprawde slicznych dupc.Meskich...... Ale zem szybko zwrok skierowal w strone pleci pieknej. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: WTC 28.07.04, 23:16 Jakos serwer dziwnie pracuje.Ale to Ty zes rozwalil w pierony WTC w NYC.Tak zem wyczytal.Nad morzem fajnie.Malo ludzi.Zimno dla tamtejszych. Ale bylem na imprezie.......Mocart,Vivaldi,Brams.......och i ach.Potem jak towarzystwo sie rozbawilo to dupe mozna bylo miec rozerwana ze smiechu.Gra pozorow na poczatku,potem na luzie.Pewnie Tobie takie rzeczy sa obce.Ty zes zawsze dzentelmen,co? Odpowiedz Link Zgłoś
kokesz1 Re: WTC 28.07.04, 23:07 Warszawskie Towarzystwo Cyklistow. Znowu cyklisci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: WTC IP: *.unl.edu 28.07.04, 23:09 Widzew To Ciule, buahahahahahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś