15.06.13, 20:13
Jak PiS wygra wybory, to wyprowadzam się z Polski...

A co Wy sądzicie o nadchodzących wyborach? Wasz głos ma znaczenie. Obchodzi Was to?
Obserwuj wątek
    • zbigniew31 Re: Wybory 15.06.13, 21:59
      jedr-ek28 napisał:

> Jak PiS wygra wybory, to wyprowadzam się z Polski...
      >
      > A co Wy sądzicie o nadchodzących wyborach? Wasz głos ma znaczenie. Obchodzi Was
      > to?

dla mnie to nie ma żadnego znaczenia/kto wygra
      masz jeszcze jakieś...złudzenia?
      • jedr-ek28 Re: Wybory 16.06.13, 00:59
        Nie ma to dla Ciebie znaczenia ale jak zaczną wprowadzać debilne ustawy i niszczyć Polskę, to wyjdziesz na ulicę i będziesz domagał się dymisji rządu, bo nie będziesz chciał żyć w takiej Polsce jaką proponuje PiS. To wszystko za sprawą Twojej bierności.
        • zbigniew31 Re: Wybory 16.06.13, 22:21
          jedr-ek28 napisał:

>... jak zaczną wprowadzać debilne ustawy i niszczyć Polskę ...

a kiedy to ostatni po 39r np było inaczej?
          jak zaprowadzą tam' przedszkole , to pójdę i na nie swój głos oddam, bo dzieci mają przynajmniej elementarne poczucie uczciwości i sprawiedliwości

• marcin905 Re: Wybory 15.06.13, 22:06
      Ja się ciesze że mam porcje ziemniaków i żadne politbiuro mnie nie ściga.
    • jan_stereo Re: Wybory 16.06.13, 00:48
      jeden ch......glupi i glupsi sie tam panosza na szczytach polityki...
    • dressja Re: Wybory 16.06.13, 01:04
      Nic mnie to nie obchodzi
      • jedr-ek28 Re: Wybory 16.06.13, 01:05
        A na kogo zagłosujesz?
    • yadaxad Re: Wybory 16.06.13, 22:36
      Jak to sobie wyobrażasz? Że wszystkie babcie zagłosują na PIS? Ludzie nie chcą PO, bo jest niesprawne i zachowawcze. I wybiorą coś jeszcze niesprawnego i zachowawczego? Jak tak, to polacy muszą zginąć jak ewolucyjna ślepa uliczka, w morzu humanistycznej ewolucji.
      • jedr-ek28 Re: Wybory 17.06.13, 10:08
        Nie oczekuję, że ludzie zagłosują na PO, bo się nie sprawdziło i zawiodło, ale na bandę rozżalonych i pokrzywdzonych dzieci, co nie mają pojęcia o polityce nie zagłosuję. Dlatego najgorsze jest to, że nie ma alternatywy. Polska jest skazana na porażkę kaczorów (o ile wcześniej ludzie nie wywiozą kaczora z rządu na taczce).
      • marcin905 Re: Wybory 17.06.13, 20:05
        Polacy są pod tym względem głupi bo zamiast zagłosować na coś nowego np. partie Korwina to tłumnie jak owce obstawiają g(ł)ównych graczy tłumacząc to obawą o zmarnowanie głosów huehue jakby było co marnować :D
    • gocha033 ee tam... 17.06.13, 19:47
      jedr-ek28 napisał:
      > Jak PiS wygra wybory, to wyprowadzam się z Polski...

ee tam... nic sie gospodarczo nie zmieni - bo nikt rzeczywistosci nie jest dzis w stanie zmienic.
      za to bendzie weselej :)
      • jedr-ek28 Re: ee tam... 17.06.13, 20:26
        Hahaha rzeczywiście "bendzie" :D:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka