Dodaj do ulubionych

Problem z libido.

25.07.13, 22:06
Czy metody zwiększenia libido takie jak np. ostrygi działają również w przypadku kiedy ma się do czynienia z kobietą która nie jest w typie mężczyzny? Chodzi o sytuacje kiedy nie jest to wywołane problemami zdrowotnymi ale wyglądem partnerki.
Obserwuj wątek
    • yadaxad Re: Problem z libido. 25.07.13, 22:26
      Ostrygi nie zmieniają świadomości, ani nie pobudzają, tylko mogą prawić kondycję, jak złapiesz ochotę. Z powodu ostryg nie zgwałcisz szafy w dziurkę od klucza.. Ochotę musisz mieć sam od siebie. Możesz mieć ochotę na seks, możesz ją ostrygami, czy innym niewinnym suplementem z lekka podtrzymać, ale od ciebie zależy, czy chcesz uwolnić napięcie seksualne. Jak do tego dodasz trochę dobrego szarego burgunda białego, z krzaków z czasu 14w., ale te się zachowały tylko na morawach, i są używane do mszalnego wina, to pójdzie i z przyszywaną ciotką twojego prawujka.
      • marcin905 Re: Problem z libido. 26.07.13, 13:16
        Rada wydaje się cenna. Na pewno z niej skorzystam :) Lepiej stracić sporo czasu na szukanie takich rozmaitości niż faszerować się tabletkami.
    • dressja Re: Problem z libido. 26.07.13, 12:54
      Kto chcialby jesc takie swinstwo?
      Skoro kobieta nie jest w Twoim typie, to nie zmuszaj ani siebie, ani jej do seksu. To jest logiczne, ze spadlo Twoje libido, bo ta kobieta zwyczajnie Cie nie pociaga seksualnie. Skoro potraficie ze soba rozmawiac, to rozejdzcie sie w pokoju, pozostancie kumplami i poszukaj sobie takiej kobiety, przy ktorej poczujesz sie prawdziwym mezczyzna, ktora bedzie w Twoim typie i Ty w jej. Po co masz sam siebie oszukiwac i ta druga strone?
      Raz pisales o aseksualnej kobiecie, sa takie typy i mozna spojrzec na to z dwoch stron. Kobieta moze wydawac sie Tobie aseksualna, pomimo, ze jej wyglad na to nie wskazuje, moze byc tez aseksualna sama w sobie i sprawy seksu nie sa dla niej wazne, seks dla takich typow moze w ogole nie istniec.
      • marcin905 Re: Problem z libido. 26.07.13, 13:18
        Z kobietami które mnie pociągają nie potrafię się dogadać, nie jestem w ich typie. Zazwyczaj dogaduje się z tymi które mnie nie pociągają. Błędne koło.
        • yadaxad Re: Problem z libido. 26.07.13, 14:06
          Jak chcesz szukać tego wina, to naprawdę polecam, akurat czechy nie mają prawa do nazwy burgund, tak u nich to -rulandskie. Mogę podać www, ale niby czemu mam im robić reklamę
        • dressja Re: Problem z libido. 26.07.13, 17:23
          marcin905 napisał(a):

> Z kobietami które mnie pociągają nie potrafię się dogadać, nie jestem w ich typ
          > ie. Zazwyczaj dogaduje się z tymi które mnie nie pociągają. Błędne koło.

Istnieje jeszcze gorsze bledne kolo, uwierz. Niektorzy maja bardziej przerabane, sa ze soba na kontrakcie, gdzie musza udawac pare. Kazde z nich chce wolnosci i z kazdym dniem ich wzajemna niechec eskaluje. A ten cholerny kontrakt przedluza sie i przedluza, przez co coraz bardziej nie moga na siebie patrzec, nie maja o czym ze soba rozmawiac, a jeszcze gorzej jak jednej ze stron zachce sie dymac ...
          • mona.blue Re: Problem z libido. 26.07.13, 19:07
            Dressja, napisałam na priv.
            • marcin905 Re: Problem z libido. 26.07.13, 23:17
              Ale o co chodzi?
    • paco_lopez Re: Problem z libido. 26.07.13, 16:19
      libido, to cos czym ludzie są dziś manipulowani jak za stalina kolektywizacją i innymi dyrdymałami. jak się komuś nie chce bzykać , to musi , to zgłosić w stazi.
    • lorinne Re: Problem z libido. 26.07.13, 21:57
      Jesli kobieta nie pociaga Cie to nie sadze aby ostrygi czy alkohol pomogl. Powinienes znalezc kobiete ktora jest w twoim typie, a nie marnowac czasu swojego i drugiej strony. Mowi sie ze wyglad nie jest wazny, ale wnetrze drugiego czlowieka vide Sokrates...ale ja mysle ze jednak odgrywa znaczenie, poniewaz partner musi Ci sie choc troche podobac.
    • hatroha Re: Problem z libido. 02.08.13, 14:05
      Nie ma paliwa- samochód nie jedzie
      Nie ma chemii - ch... nie staje.

Co tu więcej pisać?
      Idź na ku..., albo sam zostań kurwą
    • dioskorides Kup białko dla sportowców 05.08.13, 12:30
      Zazwyczaj w profilu białkowym jest tam L-arginia, która jest w tych wszystkich permenach, liderinach itp.
    • hansii Problem z libido - a sprawdzone metody, to co ? 05.08.13, 18:41
      marcin905 napisał(a):
      > Czy metody zwiększenia libido takie jak np. ostrygi działają również w przypadk
      > u kiedy ma się do czynienia z kobietą która nie jest w typie mężczyzny? Chodzi
      > o sytuacje kiedy nie jest to wywołane problemami zdrowotnymi ale wyglądem partn
      > erki.

A takie sprawdzone metody - jak zamkniecie oczu, zgaszenie swiatla i dwie butelki mocnego trunku - to nie laska ?
    • l_witch_l Twoj problem... 07.08.13, 22:29

bedzie zawsze istnial niezaleznie ile tych afrozjadkow spozyjesz... On juz istnieje w glowie.

Jest w tym pewna fixsacja na warunkach zewnetrznych partnerki czy partnera, co swiadczy o pewnym drobnym mniej lub wiecej narcystycznym widzeniu owej relacji.

Narcystyczni ludzie sa gdy sa bardzo mlodzi i w poczatkowej fazie zakochania..

W relacjach szczesliwych, ludzie sie kochaja nie zaleznie od wygladu zewnetrznego.. Daja sobie milosc- nie swoim wygladem zewnetrznym, a zachowaniem, osobowscia sposobem traktowania siebie... itd. Jednym slowem nie wyglad zewnetrzny wywoluje checi, a to ze jest im wspolnie dobrze razem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka